- 21 Mayıs 2010
- 78
- 0
kızlar nıhayet amelıyatı oldum..suam 4.gunumdeyım..gayet sıs ve mor bır durumdayım,kendımı tanıyamıyorumburun alcıda tabı,seklı konusunda bısey dıyemıyorum,ınsallah bukadar SIKINTIYA deger,ama sandıgım kadar kolay olmadı malesef gayet zahmetlı bır durum,allah herkesın yardımcısı olsun..detayları yazarım canımcıklar
eso canım ozelden yazamıyorum 50 olmadı,ama msnı ozleden yaz ekleyım anlatıyım sana detayları..
Kizlar, emre beyle mail yazdik ve bana 5.000tl dedi. Bu bana sanki fazla gibi geldi, siz ne kadar ödediniz, insallah yardimci olursunuz. Ve bu arada cok gecmis olsun :)
Cok tesekkur ederim emeraude. Ben 12. ayda ameliyat olmaya planliyorum, ama cok korkuyorum ya istediim gibi olmazsa veya kötü birsey olur diye cok korkuyorumeylülden sonraki fiyat 5.000 tl diye biliyorum.yani 500 tllik bir zam geliyor.
laydyalone çok geçmiş olsun..ne güzel atlatmışsın umarım hersey istediğin gibi olmuştur..ağustosda benim ameliyatım rica etesem biraz bilgi verebilir misin ameliyat günün,sonran ve şimdiki durumun hakkında?
kızlar ben çarşamba günü ameliyatımı oldum ayrıca çenemide yaptırdım.burundan korkmayın sakın acı ağrı yok ama çene biraz çektiriyo ağrı çekiyorum ben mesela azda olsa birde herşeyi yiyemiyosunuz belli bir süre ama sadece burun yaptıracaklar korkmasın kesinlikle
canimmm cok guzel olmus cok yakismis vallaa.hic morkluk sislik yok inanamiyorum bende almanyadan gidip olacagim gelecek yaza insallah.bana bi bilgi veriurmisin 10 gun izin yeterlimi.ya bastan sona bi anlat nolur bayildim burnuna tam istetigim gibi.cok istiyorum inanki bende..cok hos olmus ve bir morluk yok.güle güle kallan yeni burnunu gecmis olsun canim.kizlar iki tane resim koydum 13.günden bandajli halim herkese acik albümde bakabilirsiniz
suan bandajm yok tabi bandajsizda koyucam ve tabiki eski halimide koyucam
emre ilhana mı oldum ameliyatını
canimmm cok guzel olmus cok yakismis vallaa.hic morkluk sislik yok inanamiyorum bende almanyadan gidip olacagim gelecek yaza insallah.bana bi bilgi veriurmisin 10 gun izin yeterlimi.ya bastan sona bi anlat nolur bayildim burnuna tam istetigim gibi.cok istiyorum inanki bende..cok hos olmus ve bir morluk yok.güle güle kallan yeni burnunu gecmis olsun canim.
canım,dr bey bıraz yogun,bu nedenle bazen uzun surelı beklemelerı goze almanız gerekebılıyo,ayrıca zam olayı dogru,eylulden sonra 5000,yılbasından sonra 6500 olmus ucretı...ee bukadar ılgıye olcagı bu:)amelıyattan asırı korkuyodum ben anestezıden ozellıkle,ama ınan bu acıdan korkacak bısey yokmus ben bosa uykusuz kalmısım..ama sonrası ıcın aynı seylerı soyleyemıycem,15 gun oturur pozızyonda yatmak gerekıyomuskı bu durum ben mahvedıyonefes alma acısından nefes alamıyuosun ama bu senı daraltmıyo,yuzun gozun sıs ve mor olacagı ıcın bıraz kotu hıssedıyo ınsan kendını,ben yanı eyvah dedım,mahvettım kendımı dıye dusundum,ama yavas yavas gecıyo...burun konusunda yanı olumlu bısey soyleyemıycem cunku alcıda sadece ucu gozukuyo,oda eh ıste durumda:)ama dr bey herkese soyledıgı bısey var asırı sabırlı olmak gerekıyo dıye..sabredıcez bakalım:)helekı burnu kalın derılı ve bıraz buyuk olanlar ıcın bu sabır konusu dahada onemlı..gercekten onemlı bı kararmıs bu burun amelıyatı
kizlar iki tane resim koydum 13.günden bandajli halim herkese acik albümde bakabilirsiniz
suan bandajm yok tabi bandajsizda koyucam ve tabiki eski halimide koyucam
cok tskr ederm canim darisi basina insallah, 10 gün yeterli canim ben 2 hafta istanbuldaydim iki gün hastanede kaldm ve bu iki hafta sürecinde kontrollere gittim bi kac defa 5 gün sonra bandajn/alci cikiyo zaten sonra sadece bu yarabandi seklindeki bandajlar oluyo onuda kendim cikardm tatilde zaten normaldede kendin cikariyomusun
ne anlatim baska sor cevaplaym istersen.
du kannst mich auch adden