heheh bu da iyi bi cevap :) megumi bişi sorucam senin kilo durumunda değişiklik oldu mu? kaçtın kaç oldun? genelde bayağı kilo veriliyormuş ameliyat sonrasında, ben 45-46 kilo civarı olduğum için öncesinde 3-4 kilo stok yapmam gerekecek galiba:)
:)) cook ii beslen kesinlikle 2 ay sigara icme kaburga bu yoksa kaynamazzz dedii dr.gercekten korktum:) yedim icmedim 1 ay oldu 3 kilo aldim 1ay dahadelikafadulden sen basla ii beslenmeye :)sey emre bey lipo yapio mu bilgin var mi :roflol:
yuz dudak dolgu yaparken burundan mi alio wow inanilmaz cok etkilendim:))emre bey kbbci lipo ancak buruna yapar
yuz dudak dolgu yaparken burundan mi alio wow inanilmaz cok etkilendim:))
tatmin de eder takdir de eder canım korkma:) sanal da olsa gaz vermeye çalışıyorum, umarım birbirimizin heyacanını, korkusunu o güne kadar yeneriz
merhaba eso) sen nezaman olucaksin ameiliyat????ß
benim poilpler ver ...konka sismesi vs.vs.vs....cok korkuyorum.....
umarim hastahanede ac birakmazlar beni;.)))
anladım canım, içi dışı aynı anda halledilmiş olacak işte ne güzel... bana daha var, eylülde..
:)) cook ii beslen kesinlikle 2 ay sigara icme kaburga bu yoksa kaynamazzz dedii dr.gercekten korktum:) yedim icmedim 1 ay oldu 3 kilo aldim 1ay dahadelikafadulden sen basla ii beslenmeye :)sey emre bey lipo yapio mu bilgin var mi :roflol:
sende neler yapilmasi gerekiyor??? merak ettim....
ben 16.08 ameliyat olucagim
2 ay mıakannehir 2 hafta kala bırakırım diye planlıyordum ben
birak hic icme:)benim 3.ameliyat normal 2 ay. tecrube konusuorrr 2 ameliyattada ictim tamponluyken bile ictim ki ilk tamponlarim 2 ye 3 yatak ortusu gibiydi mubarek beynime kdr ahah sinirim bozuldu:) 0 nefes ictim ve bu gunlere geldimicmeyin arkdaslar sigara icmeyinn gercekten zararlikafamçokkarıştı bu yazdiklarimda sigarasizliktan:)))