Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Layemut&Avicenna n'oldu size merak ettim, birden yok oldunuz :nazar: vaz mı geçtiniz bi anlatın yahu

Son düzenleme:
kızlar bir kaç sorum olcaktı sizlere
hastanede kaç gün yatıyoruz ve refakatçimiz ekstra bir ücret ödemeden hastanede kalabiliyormu?

Selam, 1 gün kalınıyor, 2. gün kalmak istersen ekstra ödeme yapılıyormuş, refakatçi için ücret alındığını hiç duymadım, yani mantık olarak alınmaması lazım 

hersey dahil 1 gece konaklama sinirsiz yemek ,yerli yabanci serum 12 yasindan kucuk refakatcilar icin ucret alinmamaktadir:smiley-cool: extra ucret talep edilmeksizin refakatcida en az hasta kdr herseyden yararlanabilmektedir:)) (acilde snack bar bulunmaktadir):kahve:

Son düzenleme:
heheh bu da iyi bi cevap :) megumi bişi sorucam senin kilo durumunda değişiklik oldu mu? kaçtın kaç oldun? genelde bayağı kilo veriliyormuş ameliyat sonrasında, ben 45-46 kilo civarı olduğum için öncesinde 3-4 kilo stok yapmam gerekecek galiba:)

heheh bu da iyi bi cevap :) megumi bişi sorucam senin kilo durumunda değişiklik oldu mu? kaçtın kaç oldun? genelde bayağı kilo veriliyormuş ameliyat sonrasında, ben 45-46 kilo civarı olduğum için öncesinde 3-4 kilo stok yapmam gerekecek galiba:)

:)) cook ii beslen kesinlikle 2 ay sigara icme kaburga bu yoksa kaynamazzz dedii dr.gercekten korktum:) yedim icmedim 1 ay oldu 3 kilo aldim 1ay dahadelikafadulden sen basla ii beslenmeye :)sey emre bey lipo yapio mu bilgin var mi :roflol:

Son düzenleme:
:)) cook ii beslen kesinlikle 2 ay sigara icme kaburga bu yoksa kaynamazzz dedii dr.gercekten korktum:) yedim icmedim 1 ay oldu 3 kilo aldim 1ay dahadelikafadulden sen basla ii beslenmeye :)sey emre bey lipo yapio mu bilgin var mi :roflol:

emre bey kbbci lipo ancak buruna yapar :p

merhaba eso:-)) sen nezaman olucaksin ameiliyat????ß
benim poilpler ver ...konka sismesi vs.vs.vs....cok korkuyorum.....
umarim hastahanede ac birakmazlar beni;.)))

tatmin de eder takdir de eder canım korkma:) sanal da olsa gaz vermeye çalışıyorum, umarım birbirimizin heyacanını, korkusunu o güne kadar yeneriz

anladım canım, içi dışı aynı anda halledilmiş olacak işte ne güzel... bana daha var, eylülde..

2 ay mıakannehir 2 hafta kala bırakırım diye planlıyordum ben:p

sende neler yapilmasi gerekiyor??? merak ettim....
ben 16.08 ameliyat olucagim

esasında bende de çok iş var..o saydığın burun eti ve yamukluk olayı, S bir burun düşün ve ipince bir deri, ve uzun ve kemikli ve ucu felaket:)

nerdeyse 1 ayın kalmış, sigara olayına dikkat et içiyorsan:KK66: bir de yine 2 hafta kala ağrı kesici dahil kanı sulandıracak hiçbir ilaç içmemek gerekiyormuş.. öncesinde sonrasında ne yapman gerektiğiyle ilgili şeyler Emre beyin sitesinde detaylı yazıyor, gerçi bunları sormadın ama yine de söyleyesim geldi, az kalmış ya heyecan yaptım senin yerine:)

2 ay mıakannehir 2 hafta kala bırakırım diye planlıyordum ben:p

birak hic icme:)benim 3.ameliyat normal 2 ay. tecrube konusuorrr 2 ameliyattada ictim tamponluyken bile ictim ki ilk tamponlarim 2 ye 3 yatak ortusu gibiydi mubarek beynime kdr ahah sinirim bozuldu:) 0 nefes ictim ve bu gunlere geldim:KK70: icmeyin arkdaslar sigara icmeyinn gercekten zararlikafamçokkarıştı bu yazdiklarimda sigarasizliktan:)))

birak hic icme:)benim 3.ameliyat normal 2 ay. tecrube konusuorrr 2 ameliyattada ictim tamponluyken bile ictim ki ilk tamponlarim 2 ye 3 yatak ortusu gibiydi mubarek beynime kdr ahah sinirim bozuldu:) 0 nefes ictim ve bu gunlere geldim:KK70: icmeyin arkdaslar sigara icmeyinn gercekten zararlikafamçokkarıştı bu yazdiklarimda sigarasizliktan:)))

o tamponlari bende cok iyi hatirliyorum eyvahedigeldismile asil kabus onlar cikarilirkendi sanki beynini cekiolardi eyvahedigeldismile yalniz o tamponlarla sigara ictin ya helal sana ben agzimdan bile zor nefes aliodum :-D

X