Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

BİŞEY DAHA CANIM BENİM Kİ DEVİASYONDA OLUCAK HER İKİSİ İÇİN GÜVENEBİLİRMİYİM EMRE BEYE.. yerimseniben ÇOK OLDUM AMA BİDE ÜCRET AŞAĞI YUKARI NE KADAR İSTİYOR..

cnm tsk ederim guzel sözlerin icin :) Benimde hem estetik hem deviasyondu.. Her ikisi icinde tabiki güvenebilirsin Emre beye.. ben 4500 tlye ameliyat oldum cnm.. Şu anda değişiklik varmi bilmiyorum.. ama ortalama bu fiyat.. inş hersey gönlünce olur..

Merhabalar...
Emre bey in topiğinde burun yapımdan bahsettiğimi hiç hatırlamıyorum..Yanılıyor da olabilirim..Burun yapımız konusunda ortak bir noktamız olduğunu nereden anladınız merak ettim doğrusu? :)

Merhabalar...
Emre bey in topiğinde burun yapımdan bahsettiğimi hiç hatırlamıyorum..Yanılıyor da olabilirim..Burun yapımız konusunda ortak bir noktamız olduğunu nereden anladınız merak ettim doğrusu? :)

bu topikde değil başka bir başlıkda ince derili olduğunuzdan bahsetmiştiniz (barış çakırdı sanırım, ona ameliyat olmuş birinin altına yorum yapmıştınız) benimki de nerdeyse soğan zarı gibi bi deri olduğu için sorma ihtiyacı hissettim.. ortak noktadan kastım deri olayıdır yani

tşk edrim pufcummkaydirigubbakcemile2

azracim sendemi ameliyat düsünüyosun..resimlerine baktim cok hos yüzüne yakisan bi burnunn varr....ama iste insanin kendi begenmeyince olmuyoo illaki bayanssulusmile

arkadaslar 14.08. icin muahane randevusu aldimcok heyecanliyim ve 16.08. ameliyat günü..emre bey umarim isini iyi yapacaktir

umarim herkey istedigi buruna kavusur ve problemsiz bir dönem geciriririz

Senin de hayırlı olsun Mocambo Ben hastaneden eve nasıl geleceğimi düşünürken sizin yurtdışından gelip geri döneceğinizi görünce çenemi kapatmam gerektiğini düşünüyorum:)

arkadaslar bi sorum olucak... acaba emre bey hergün mü ameliyata giriyor ve günde en fazla kac kisiyi ameliyat ediyor... bilgisi olan varsa paylassin lütfen opuyorumnanaktan

canım bunu söylemişti ama tam hatırlayamıyorum hatırladığım şu; ameliyatları mesela pzrt revizyonsa salı başka bir şey sonrasında kendini dinlendiriyor, sanırım senin merak ettiğin yoğun temposunda yorgun bir zamanına denk gelmemek değil mi:) ben de düşünmüştüm onu ama öyle bir şey yok Biz her nekadar insan üstü olduğunu düşünsek de, o da gerektiğinde dinleniyordur

Layemutcum yarınki ameliyatında bol şans diliyorum, Allah yardımcın olsun, sağ salim ve mutlu bir şekilde çıkarsın inşallaha.s.

evett canim aklima takilmisdida acaba cokmu yogun diye ama bende hatirladigim kadariyla arada bos günleri oluyo...tabiki cok güveniyoruz ona ve kendide biliyodur dinlenmesi gerektigi zamanlari... :içelim:

filiz1 cok gecmis olsun canim, ama lutfen forma girde bizi bilgilendir, benim ameliyatim 13 temmuz, herhalde en yakin tarihe benimki var. offf gene mideme kramp girdi, korkudan ameliyatta olmessem iyidir. eyvahedigeldismile

Canim simdiden sanada cok gecmis olsun umarim istedigin buruna sahip olursun ve cok mutlu olursun.

Senin de hayırlı olsun Mocambo Ben hastaneden eve nasıl geleceğimi düşünürken sizin yurtdışından gelip geri döneceğinizi görünce çenemi kapatmam gerektiğini düşünüyorum:)

merhaba eso :)) cok kolay sen taxi ilen eve gidersin ..benim isim daha zor.... ben hastahanede kalicam acibadem de ...elk kez türkiyede bir ameliyat olucam daha dogrusu bir doktor lan isim olucak...umraim pisman olmam almanya ya geri dönersem;:.)) cok korkiyorum acaaba sonuc beni taktir etcek mi ver herkesin dedigi gibi doktor emre bey iyi yapacakmi,.....
görücez.........

cok korkiyorum acaaba sonuc beni taktir etcek mi ver herkesin dedigi gibi doktor emre bey iyi yapacakmi,.....
görücez.........

tatmin de eder takdir de eder canım korkma:) sanal da olsa gaz vermeye çalışıyorum, umarım birbirimizin heyacanını, korkusunu o güne kadar yeneriz

eso sen naptın görüştünmü hiç emre beyle??

2 kez gittim canım Rino Center'asengözlerimebaksanab bu arada en güzel muayenehane ismini de Emre bey almış, diğerlerininki bir garip..este onep cosmed filan
neyse gittim hallettik gün belirledik, daha çok var canım bana, eylül 11'de, sen bana yetişirsin gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…