BİŞEY DAHA CANIM BENİM Kİ DEVİASYONDA OLUCAK HER İKİSİ İÇİN GÜVENEBİLİRMİYİM EMRE BEYE.. yerimseniben ÇOK OLDUM AMA BİDE ÜCRET AŞAĞI YUKARI NE KADAR İSTİYOR..
Coldplay selam, anladığım kadarıyla burun yapısı konusunda ortak bir noktamız var, özel mesaj atamadığım için rica etsem mail adresini özelden verebilir misin.. bir iki sorum var, bunun nerden kaynaklandığını çözersem çok rahatlayacağım, yardımcı olabilirsen çok sevinirim, çok teşekkürler
Merhabalar...
Emre bey in topiğinde burun yapımdan bahsettiğimi hiç hatırlamıyorum..Yanılıyor da olabilirim..Burun yapımız konusunda ortak bir noktamız olduğunu nereden anladınız merak ettim doğrusu? :)
cnm tsk ederim guzel sözlerin icin :) Benimde hem estetik hem deviasyondu.. Her ikisi icinde tabiki güvenebilirsin Emre beye.. ben 4500 tlye ameliyat oldum cnm.. Şu anda değişiklik varmi bilmiyorum.. ama ortalama bu fiyat.. inş hersey gönlünce olur..
kislar ben de agustosta emre beyle gorusucem. cok heyecanliyim:))) umarim duzeltebilir burnumu.
arkadaslar 14.08. icin muahane randevusu aldimcok heyecanliyim ve 16.08. ameliyat günü..emre bey umarim isini iyi yapacaktir
umarim herkey istedigi buruna kavusur ve problemsiz bir dönem geciriririz
arkadaslar bi sorum olucak... acaba emre bey hergün mü ameliyata giriyor ve günde en fazla kac kisiyi ameliyat ediyor... bilgisi olan varsa paylassin lütfen opuyorumnanaktan
benim de 12 temmuz ameliyatım ... Çok acaip bir duygu şu ameliyat olayı gerçekten herşey belli artık tasarımı yaptık , gün aldık ama hala hayal gibi geliyor inanamıyorum yaa.Offf Allah yardımcımız olsun
canım bunu söylemişti ama tam hatırlayamıyorumhatırladığım şu; ameliyatları mesela pzrt revizyonsa salı başka bir şey sonrasında kendini dinlendiriyor, sanırım senin merak ettiğin yoğun temposunda yorgun bir zamanına denk gelmemek değil mi:) ben de düşünmüştüm onu ama öyle bir şey yok Biz her nekadar insan üstü olduğunu düşünsek de, o da gerektiğinde dinleniyordur
filiz1 cok gecmis olsun canim, ama lutfen forma girde bizi bilgilendir, benim ameliyatim 13 temmuz, herhalde en yakin tarihe benimki var. offf gene mideme kramp girdi, korkudan ameliyatta olmessem iyidir. eyvahedigeldismile
Senin de hayırlı olsun MocamboBen hastaneden eve nasıl geleceğimi düşünürken sizin yurtdışından gelip geri döneceğinizi görünce çenemi kapatmam gerektiğini düşünüyorum:)
cok korkiyorum acaaba sonuc beni taktir etcek mi ver herkesin dedigi gibi doktor emre bey iyi yapacakmi,.....
görücez.........
eso sen naptın görüştünmü hiç emre beyle??