wayy geliyosun demek:) hadi hayırlı olsun..
cokk cok tesekkur ederimmmm arkadslr..ne istediinizi cook ii anlatip yumun gozlerinizi:)ben gercekten rahatsizdim:)yuzum coktu dolguda yapin fln diodum ifadem asiri deismsti tuhaf bisey olmustum yuzume bakanlara kiziodum cok kotuydum 2 defa hayal kiriklii( ameliyat gunune kdr agladim 7 aydir agliodum narkoz alirkende agladim ayilirkende:)tamponlarim cikarilirken burnum acilirken heep agladim hatta bi ara katildim:)berbat bir psykolojiydi o kadar alismisim ki aglamaya mutluluktan aglamak istiorum sismesin die tutuorum kendimi:)emre bey biras bekle sonra aglama gunleri fln yaparsin dedi bekliorum bundan sonra annem babam bide Emre ilhan:))umarim hepinizz coook cok mutlu olursunuz..
:)anne gozuyle bakinca ole oluyo:)
megumii sana ulasmam lasim. ben de ayni psiolojideyim. 3. ameliyat olacak.... simdi burnun nasil?? beni de ekler misin?? seninyazdiklarini okumak icimi rahatlatti yhaaaa:)))
hemen cik o psikolojiden Allah`in hakki 3 tür:) huzur icinde bekle ameliyat gununu:smiley-cool:
omg yuzumde kaburga var:roflol:
saol cnm. ama sadece gorusucem agusta. ameliyat aralikta fln olacak. sen 2 kere gitmissin cnm sanirim emre beye. gordugun burun resimleri nasildi??? revizyonlarda da gozune carpti mi?? catlicam meraktan
benim de buyuk ihtimalle ole olacak ya da burnumda kulak olacak puhahaaha
bosver kulagi kaburga olsun daha cooldelikafadulden ahhah:))ben bizzat gordum revizyon resimleriniher biri sanat eseri
Bakamadım desem:) sadece 2 hastasını gösterdi onlar da benim daha önceden görüp bahsettiğim kişilerdi. farklı birini görmedim. bir de forumda Burun estetiği ana başlığında "emre ilhan"ı aratırsan, revizyon olan çok kişi var, yani genelleme yaparsak revizyonda nerdeyse %100 başarılı ama ilk ameliyatını olup böyle düşünmeyenler var..sen benden daha şanslısın bu durumda
yine de sonu ne olursa olsun -hem bizim hem onun ve ekibinin- canımız sağolsun
arkadaslar merhaba..emre beyin aldığı ücrete hastane masrafları da dahil mi acaba? sanırım acıbadem de yapıyor ameliyatları?
ladyalone ameliyat oldun mu??? bu aralar olacaktin yannis hatirlamiyosam.