geçmiş olsun..sanki ilk ameliyat gibi kusursuz maşallah..
ben ne diyeceğimi bilemiyorum..konuşmasam ,düşünmesem ,yazmasam daha iyi zaten..
Neyse güle güle sağlıkla kullanın burnunuzu..
Ben de sizin güzel burunlara baktıkça hayretler içinde kalmaya devam edeyim..
Bu arada ne istediğini kendinden emin bir şekilde anlatmak çok önemlii..Mutlaka doğru iletişim mutlaka.. Çook mutlu olursunuz dileğinize de Amin,umarım,inşallah vs..diyerek cevap veriyorum... :)
:))tesekkur ederim.. olcaksınızz:) herkes coook mutlu olck:lepi:
cnm ozelden yazamiorum.ben en buyuk orneim sana:)eminim sende benim gibi cook cok mutlu olcksn.hicc dusunme bi an once ol ameliyatini:)
Megumi burnunu çok beğendim bende üçüncü ameliyatı düşünüyorum melesef burnum fena değil ama küçük ve düzgün bir burun istiyorum çok korkuyorumburnunun önden resimlerini de koyarsan çok sevinirim birde ne kadar oldu ameliyat olalı tşk
benim 3 olduu icin ileri geri her sekle girdi uzadi kisaldi daraldi acildi dustu kalkti yani hersey mumkundur:))yaa bişi dicem mesela burnun böle uzunn onu kücültebiliyorlarmı*?? yani 3te 1i mesela yapılıomuki öle .saçma biraz ama bunuda herzamnki gibi merak ettm
Megumi cok guzel olmus burnun cok begendim!! gecmis olsun.. bende 9 agustos ameliyat olcam fakat benimkisi 1ci ameliyat. simdiki burun seklimin resmini profilimde bulabilirsin. yuzume gore bayagi buyuk.. acaba senin burnunun buyuklugudemi boyleydi diye merak ediyorum :)
tsk edrm. kendi burnum normaldi genisti biraz 1.ameliyattan sonra buyudu kendinden gecti 2.de kuculdu eciş bücüş bisi oldu 3.de normale dondu:teytey:
geçmiş olsun..sanki ilk ameliyat gibi kusursuz maşallah..
ben ne diyeceğimi bilemiyorum..konuşmasam ,düşünmesem ,yazmasam daha iyi zaten..
Neyse güle güle sağlıkla kullanın burnunuzu..
Ben de sizin güzel burunlara baktıkça hayretler içinde kalmaya devam edeyim..
Bu arada ne istediğini kendinden emin bir şekilde anlatmak çok önemlii..Mutlaka doğru iletişim mutlaka.. Çook mutlu olursunuz dileğinize de Amin,umarım,inşallah vs..diyerek cevap veriyorum... :)
Slm kizlar.. Bende yarın 16:00da Emre beyde olucam.. 4. ay kontrolümü atladim5. ay kontolüme gidiyorm simdi.. orda olucaklar varsa görüşürüz :)
megumi bnde senn gıbı 3. amlytı olmayı dusunyrm.suanda drumn nasıl onu ogrenblrmym?bn tam karar vermdm ama yaptrmk konsnda oyuzdn ogrnmk ıstyrm