Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

geçmiş olsun..sanki ilk ameliyat gibi kusursuz maşallah..
ben ne diyeceğimi bilemiyorum..konuşmasam ,düşünmesem ,yazmasam daha iyi zaten..

Neyse güle güle sağlıkla kullanın burnunuzu..
Ben de sizin güzel burunlara baktıkça hayretler içinde kalmaya devam edeyim..

Bu arada ne istediğini kendinden emin bir şekilde anlatmak çok önemlii..Mutlaka doğru iletişim mutlaka.. Çook mutlu olursunuz dileğinize de Amin,umarım,inşallah vs..diyerek cevap veriyorum... :)

:))tesekkur ederim.. olcaksınızz:) herkes coook mutlu olck:lepi:

Son düzenleme:
:))tesekkur ederim.. olcaksınızz:) herkes coook mutlu olck:lepi:

Megumi cok guzel olmus burnun cok begendim!! gecmis olsun.. bende 9 agustos ameliyat olcam fakat benimkisi 1ci ameliyat. simdiki burun seklimin resmini profilimde bulabilirsin. yuzume gore bayagi buyuk.. acaba senin burnunun buyuklugudemi boyleydi diye merak ediyorum :)

cnm ozelden yazamiorum.ben en buyuk orneim sana:)eminim sende benim gibi cook cok mutlu olcksn.hicc dusunme bi an once ol ameliyatini:)

Megumi burnunu çok beğendim bende üçüncü ameliyatı düşünüyorum melesef burnum fena değil ama küçük ve düzgün bir burun istiyorum çok korkuyorumburnunun önden resimlerini de koyarsan çok sevinirim birde ne kadar oldu ameliyat olalı tşk

yaa bişi dicem mesela burnun böle uzunn onu kücültebiliyorlarmı*?? yani 3te 1i mesela yapılıomuki öle .saçma biraz ama bunuda herzamnki gibi merak ettm :KK70:

Megumi burnunu çok beğendim bende üçüncü ameliyatı düşünüyorum melesef burnum fena değil ama küçük ve düzgün bir burun istiyorum çok korkuyorumburnunun önden resimlerini de koyarsan çok sevinirim birde ne kadar oldu ameliyat olalı tşk

tesekkur edrim cnm.korkulcak bisey yok:)henuz cok sis onden pek belli olmuo sekli ilerleyen gunlerde eklrm.18 gun oldu

yaa bişi dicem mesela burnun böle uzunn onu kücültebiliyorlarmı*?? yani 3te 1i mesela yapılıomuki öle .saçma biraz ama bunuda herzamnki gibi merak ettm :KK70:
benim 3 olduu icin ileri geri her sekle girdi uzadi kisaldi daraldi acildi dustu kalkti yani hersey mumkundur:))

Megumi cok guzel olmus burnun cok begendim!! gecmis olsun.. bende 9 agustos ameliyat olcam fakat benimkisi 1ci ameliyat. simdiki burun seklimin resmini profilimde bulabilirsin. yuzume gore bayagi buyuk.. acaba senin burnunun buyuklugudemi boyleydi diye merak ediyorum :)

tsk edrm. kendi burnum normaldi genisti biraz 1.ameliyattan sonra buyudu kendinden gecti 2.de kuculdu eciş bücüş bisi oldu 3.de normale dondu:teytey:

Son düzenleme:
saoL megumi valla en cok istediğim şey küçük bi burun .küçüklükten beridir böle artık bıktımm yanii ama yinede korkuorum narkoz alcaksınn ya uyanamazsan ya burnun güzel olmazsa kafam hala karısık ama yinede cok istiorum nasıl olcagı önemli diil heralde..

tsk edrm. kendi burnum normaldi genisti biraz 1.ameliyattan sonra buyudu kendinden gecti 2.de kuculdu eciş bücüş bisi oldu 3.de normale dondu:teytey:

Valla cnm.. burnun revizyona hic benzemiyor.. hatta estetige bile benzemiyor ki o kadar dogal! :):smiley-cool:

megumi bu sımdı 3.amlyt sonucunmu inanılır gibi değil ılk amılyt gibi duruyor ne kadar guzel olmuş gercekten harika hatta harika otesi cok gecmıs olsun cok begendım ustelık 3.oldugunu yazmasan anlaşılması mumkun değil hatta estetık oldguda anlaşılmıyor iyi gunlerde kullan

arkadaslar 14.08. icin muahane randevusu aldimcok heyecanliyim ve 16.08. ameliyat günü..emre bey umarim isini iyi yapacaktir

umarim herkey istedigi buruna kavusur ve problemsiz bir dönem geciriririz

geçmiş olsun..sanki ilk ameliyat gibi kusursuz maşallah..
ben ne diyeceğimi bilemiyorum..konuşmasam ,düşünmesem ,yazmasam daha iyi zaten..

Neyse güle güle sağlıkla kullanın burnunuzu..
Ben de sizin güzel burunlara baktıkça hayretler içinde kalmaya devam edeyim..

Bu arada ne istediğini kendinden emin bir şekilde anlatmak çok önemlii..Mutlaka doğru iletişim mutlaka.. Çook mutlu olursunuz dileğinize de Amin,umarım,inşallah vs..diyerek cevap veriyorum... :)

Coldplay selam, anladığım kadarıyla burun yapısı konusunda ortak bir noktamız var, özel mesaj atamadığım için rica etsem mail adresini özelden verebilir misin.. bir iki sorum var, bunun nerden kaynaklandığını çözersem çok rahatlayacağım, yardımcı olabilirsen çok sevinirim, çok teşekkürler

Slm kizlar.. Bende yarın 16:00da Emre beyde olucam.. 4. ay kontrolümü atladim :KK43: 5. ay kontolüme gidiyorm simdi.. orda olucaklar varsa görüşürüz :)

arkadaslar bi sorum olucak... acaba emre bey hergün mü ameliyata giriyor ve günde en fazla kac kisiyi ameliyat ediyor... bilgisi olan varsa paylassin lütfen opuyorumnanaktan

megumi bnde senn gıbı 3. amlytı olmayı dusunyrm.suanda drumn nasıl onu ogrenblrmym?bn tam karar vermdm ama yaptrmk konsnda oyuzdn ogrnmk ıstyrm

Slm kizlar.. Bende yarın 16:00da Emre beyde olucam.. 4. ay kontrolümü atladim :KK43: 5. ay kontolüme gidiyorm simdi.. orda olucaklar varsa görüşürüz :)

PUFFCUM BAYILDIM BAYILDIM SANA HEM KENDİN GÜZEL :nazar:HEMDE BURNUN HARİKA OLMUŞ EVET ESKİ BURNUNDA İYİMİŞ AMA BU YENİ BURNUN ÇOK DAHA FARKLI BİR HAVA KATMIŞ FINDIK BURNU GİBİ BEN BİTTİM GERÇEKDEN RESİMLERİN ALTINA YORUM YAPACAKTIM AMA ŞUAN YAPAMIYORMUŞUM:roflol:
ARKADAŞIM TEK KELİMEYLE SÜPERRSİNN.. BENCE SEN ÇOK GÜZEL OLDUĞUN İÇİN BU NETİCE DAHA DA İYİ OLMUŞŞ..SEVGİYLE KAL..opuyorumnanaktan

BİŞEY DAHA CANIM BENİM Kİ DEVİASYONDA OLUCAK HER İKİSİ İÇİN GÜVENEBİLİRMİYİM EMRE BEYE.. yerimseniben ÇOK OLDUM AMA BİDE ÜCRET AŞAĞI YUKARI NE KADAR İSTİYOR..

X