Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Emre bey Kulak Burun Boğaz doktoru değilmi çene estetiği nasıl yapıyor ki ? onun işinin bir parçası değil.

Canımcım kulak burun boğaz baş ve boyun cerrahisi uzmanları yapıyor çene müdahaleleri, çene kırığı ve çene eklemi hastalıklarına da bakıyorlar ayrıca...ben fizik tedavide çalışıyorum ..çene hastaları hep kbb den gelir..e tabii kırığını yapınca çeneye protez de koyanları var...

Emre beye ameliyat olup, tekrar ikinci kez ameliyat olmak zorunda olan hastasi varmi??? bilen paylasabilirmi acaba???bilmiyorumkismile

Allah yardimcisi olsun, sonucu insallah iyi olur. filiz1, merakla bekliyoruz canim buyuk gecmis olsuna.s.:nazar:

Emre bey Kulak Burun Boğaz doktoru değilmi çene estetiği nasıl yapıyor ki ? onun işinin bir parçası değil.

"çene ucu törpüleme" ile "çene ameliyatı" çok ama çok farklı ameliyatlar benim sordugum çene ucu törpüleme yapıp yapmadıgı gerekli bilgili telefonla alayım en iyisi

benimde ameliyat tarihi yaklasiyor korkmaya basliyorummm... en cok merak ettigimde nezaman rahat nefes aliniyo yani silikonlar ciktikdan sonra normale mi dönüyo yoksa ilk zamanlar tikaniklik oluyomu...:uhm:

kübra merhaba ne zaman oluyrsoun ameliyat??????ß
senin burnunda neler yapilmasi gerkiyor?????lg

canim benim ilk görüsmem 14 temmuz ve ameliyat tarihinide 21 temmuz diye belirledik.
burnumda fonksiyonel bi sorun olmadigindan sirf estetik amacli ameliyat olucam. yani kavisli hafif kalkik istiyorum ama bakalim emre bey ne uygun görcek benim icin....
sendemi ameliyat olcaksin ?

kızlar amelıyat oldm :lepi: yarın kontrole gıdıcem pazartesı alcı cıkacak

çok geçmiş olsun tekrar:) mutlu olmana sevindim:)
ben yarın 17:00 civarı orda olacağım tasarım ve ameliyat günü almak için.. karşılaşırsak yakından incelerim:p

böyle kısa anlatma ama uzun uzun anlat plss

selam arkadaslar..

yeni uye olarak ilk mesajimi yaziyorum.
2 gundur tatile ayrildim okullar felan yok,, ama ben forumdaki butun mesajlari okudum. burun estetik uzerine ne mesaj varsa :)

sonunda bende karar verdim ve doktor emre ilhan beye ameliyat olcam..
Dun kararimdan sonra mail gonderdim ve hemen cevap yazdi,,,

yurt disinda yasiyan arkadasLar icin...bilginize sunulur.

ilk defa ameliyat olacak hastalar) Ataşehir Acıbadem hastanesi için her şey dahil ( Ameliyat ücreti,hastanede 1 gece yatış tüm tetkikler vs...) 4.500 tl dir (2300 euro).eğer ıstanbulda kalacak yeriniz var ise sizi 1 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edebiliriz.Eğer kalacak yeriniz yok ise otel yerine ameliya oldğunuz hastanede kalabilirsiniz Acıbadem hastanesi otelcilik hizmetide vermektedir, sizin için daha iyi olucaktır. 1 geceden sonraki kaldığınız her gece için ekstra 50 Euro (refakatçisiz) ,veya 70 Euro (refakatçili) ödemeniz gerekiyor.Bu ekstralara 3 öğün yemekler de dahil.

Yurtdışından gelen hastalarımız ile hasta görüşmelerini (3 görüşmeyi) muayene,tasarım ve bilgilendirme görüşmelerini..1 güne topluyoruz.ıstanbula geldiğiniz tarihte görüşmeleri yapıp aynı gece sizi hastaneye yatırıyoruz.O gece tüm kan tahlilleriniz yapılıyor ve ertesi sabah ameliyat oluyorsunuz.

Ben 15 ekim 2010 tarihine randovu alcam. Suan o gunu iple cekiyorum...
Ameliyat olacak ve olan arkadaslarada gecmis olsun umarim yeni burunLarimizLa :) mutlu bi hayat yasariz :KK66:

Ameliyat oldugun hastanede otelde var her kaldigin gune 70 euro aliyorlar. 5 yildiz 3 ogun yemek. ve tabiki hastanede oldugun icin kontrol altindasin. Ameliyattan sonra 5-6 gun kalman yeterLi

Ameliyatin fiyatin 4500 tL..2300euro.

X