Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım 6 ay yeterli diye biliyorum şişliklerin çok mu daha
emre beyle bi görüş belki 1 sene beklemene gerek kalmaz

Merhaba kızlar,
Benim en önemli sorunum kemik değil de burnumdaki deviasyon. Önden bakınca burnum C şeklinde görünüyor. Doktorların kemiği düzeltmeleri kolay ama bu deviasyon için doktorların en zorlandıkları sorun diyorlar. Aranızda benim gibi bir sorunu olup ta Emre Beye ameliyat olanınız var mı ve sonuçtan memnun musunuz?
Şimdiden teşekkürler

Benim de asıl derdim deviasyondu ve burun kemiğim (ben farkında olmasam da) eğriydi.
Ameliyat olalı tam 41 gün oldu, estetik nedeniyle burun ucum halen şiş ama süper nefes alıyorum ve herşeyden de önemlisi ameliyat öncesi korkunç beyin ağrılarım oluyordu (baş ağrısı bile değil!) şu an hiçbiri kalmadı. Meğer doğru düzgün nefes alamadığım için o ağrıları çekiyormuşum. Madem deviasyonun var artık 1 saniye bile düşünme derim. Emre beyde bulabileceğin en doğru doktor

................ Meğer doğru düzgün nefes alamadığım için o ağrıları çekiyormuşum. Madem deviasyonun var artık 1 saniye bile düşünme derim. Emre beyde bulabileceğin en doğru doktor

Kesinlikle haklısın sadece baş ağrıları değil buna bağlı olarak inanın birçok fonksiyonda düzelme görürsünüz. Zira oksijen vücudu besliyor ve besin kaynağının yolunun kesildiğini düşünün. Estetik uzmanları zaten öncelikle sağlık için bunu önermeliler görsel ikinci planda olmalı. Şu ana kadar gördüğüm çoğu yorumda görsel ilk planda ama bu en önemli ayrıntıyı siz paylaşmışsınız teşekkürler.

burda gorduklerımın ıcınde tumena demothy derya sezoşşş serenades burunları süper olmuss sanırım begenmeyen yok burnunu hepnızınkı cok guzl baskada goremdm sanırım resım.

Ben bu forum sayesinde Emre beyle tanıştım. ınternet üzerinden fotolarımı yolladım. Hemen akşamüzeri beni telefonla aradı. Durumuma çok üzüldüğünü söyledi. Aynen burda diğer arkadaşlarımın bahsettiği gibi çok ilgili, insan gibi insan. Benim burnumu bu hale getiren doktor Emre beyin ilgisinin onda birini ble göstermiyor ve hatasını telafi etmek için hiçbir şey yapmıyor. Emre bey bana ameliyata karar verene dek istediğim zaman arayıp kafama takılanları sorabileceğimi söyledi. Ne zaman canın sıkılısa üzülürsen ara dedi. ınanın çok duygulandım, nerdeyse ağlayacaktım. Zaten yeterince duygusalım başıma gelenlerden ötürü. ınsan evladıymış valla ne diyeyim. Helal olsun. Böyle doktorlarda var. Karşısındaki insanla empati kurup ne hissettiğini anlamaya çalışan. En kısa zamanda gidip muayene olacağım. ınanıyorum beni bu burundan kurtaracak ınşallah.........

canım asenı üzülerek takıp edıyorumm inş: cok mutlu olursun ewt emre bey cok ılgılı hakıkaten dualarımız senınleeee:Saruboceq:

canım asenı üzülerek takıp edıyorumm inş: cok mutlu olursun ewt emre bey cok ılgılı hakıkaten dualarımız senınleeee:Saruboceq:

sağol arkadaşım. İnşallah yakında güzel gelişmeler olacak paylaşırım.....

arkadaşlar benim 1 ay oldu ama sag gözümüm altında hala morluk var sizce neden gecmedi;?yada gecmesi için ne yapabilirim

canım emre beye mi oldun ameliyatını
şişliği emre beye sor canım
benimde ameliyattan 1 ay sonra regl olduğumda gözümün altı şişti
aradım emre beyi çağırdı kontrol etti enfoksiyondan korktuğu için çağırdığını söylemişti
ama hormonel durum dedi daha sonra geçti daha da şişmedim

hııımmm pardon şimdi gördüm tuğrul marala olmuşsun ameliyatını
doktoruna danış o zaman

İnşallah istedğin buruna kavuşursun canım, senin için dua ediyorum..emre bey bu konuda çok donanımlıdır merak etme...:sm_cool:

Seranadescim, 21 ocak ta Emre beye muayene için İstanbul'a geliyorum. Bakalım görünce ne diyecek? Bir de sen ve senin gibi fotoğraflarını koyup tecrübelerini anlatan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Özellikle senin burnunu çooooook beğeniyorum...İnşallah ben de güzel bir buruna kavuşurum. Ama en önemlside ben burnumda doktorun açtığı delik yüzünden neredeyse çok az nefes alıyorum.Eskisi gibi nefes alacağım günleri iple çekiyorum...İyi ki varsınız....opuyorumnanaktan

cevoo gercekten senın durumuna bende cok uzuluyorum... emre bey sana elinden geldigi olcude yardım edcektır bılıyorum ınsallah artık. allah yardımcın olsun, asıl merak ettıgım nasıl bu hale getırebıldı burnunu doktorun inanmak guc.

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Kenzana katılıyorum, bencede bazı çevreler tarafından suistimal ediliyor. Fakat açıkça resimlerini koyan arkadaşlardan fikir alınıp o doktora başvurulabilir. Ben bunda bir sakınca görmüyorum. Gelelim asıl konuya. Kızlar bu emre beyin tam adını söylermiisiniz bana. A. Emre İlhan olarak geçiyor çünkü:1rolleyes: Bende ona ameliyat olmak istiyorum umarım yanılmam. Morluklar şişlikler oluşucak diye korkuyorum çünkü ameliyat olmayı düşündüğüm tarihten 3 hafta sonra okula gitmem gerekiyor. Bu süre sonunda farkedilirmi ameliyat olduğum?

ayy canım yaa inşallah istediğin burna kavuşursun en kolaylıkla. Ben Emre beyin harikalar yaratacağına inanıyorum senin üzerinde. En kısa zamanda kurtulacaksın bundan merak etme. Emre Beyin ilgiside gerçekten takdire şayanalkisalkisalkis Hadi bakalım az kalmış bile.herşey gönlünce olsun:teselli:

Canım benim bende Emre beye inanıyorum. İnşallah bi daha hüsrana uğramam. Çooook merak ediyorum. Eğer tasarım falan yaparsak buraya eklerim..Çoook heyecanlıyım. Yanımda olun..Size ihtiyacım var...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canım bildiğim kadarıyla emre bey yaptığı tasarımları vermiyor
ama emin ol tasarımdan çok daha iyi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…