- 21 Aralık 2009
- 3
- 0
sanırım hala şişlerim var kızlar
emre beye ameliyat oldum memnunum da
her gün değişiyor gibi
bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum henüz 6 ayım bile dolmadı ama burnum berbat görünüo sanırım 1 sene beklemek zorundayımilk iş emre bey ile görüşcem yaptığı burunlar cok güzel gercektenn...
Merhaba kızlar,
Benim en önemli sorunum kemik değil de burnumdaki deviasyon. Önden bakınca burnum C şeklinde görünüyor. Doktorların kemiği düzeltmeleri kolay ama bu deviasyon için doktorların en zorlandıkları sorun diyorlar. Aranızda benim gibi bir sorunu olup ta Emre Beye ameliyat olanınız var mı ve sonuçtan memnun musunuz?
Şimdiden teşekkürler
................ Meğer doğru düzgün nefes alamadığım için o ağrıları çekiyormuşum. Madem deviasyonun var artık 1 saniye bile düşünme derim. Emre beyde bulabileceğin en doğru doktor
Ben bu forum sayesinde Emre beyle tanıştım. İnternet üzerinden fotolarımı yolladım. Hemen akşamüzeri beni telefonla aradı. Durumuma çok üzüldüğünü söyledi. Aynen burda diğer arkadaşlarımın bahsettiği gibi çok ilgili, insan gibi insan. Benim burnumu bu hale getiren doktor Emre beyin ilgisinin onda birini ble göstermiyor ve hatasını telafi etmek için hiçbir şey yapmıyor. Emre bey bana ameliyata karar verene dek istediğim zaman arayıp kafama takılanları sorabileceğimi söyledi. Ne zaman canın sıkılısa üzülürsen ara dedi. İnanın çok duygulandım, nerdeyse ağlayacaktım. Zaten yeterince duygusalım başıma gelenlerden ötürü. İnsan evladıymış valla ne diyeyim. Helal olsun. Böyle doktorlarda var. Karşısındaki insanla empati kurup ne hissettiğini anlamaya çalışan. En kısa zamanda gidip muayene olacağım. İnanıyorum beni bu burundan kurtaracak İnşallah.........
canım asenı üzülerek takıp edıyorumm inş: cok mutlu olursun ewt emre bey cok ılgılı hakıkaten dualarımız senınleeee:Saruboceq:
sağol arkadaşım. İnşallah yakında güzel gelişmeler olacak paylaşırım.....
arkadaşlar benim 1 ay oldu ama sag gözümüm altında hala morluk var sizce neden gecmedi;?yada gecmesi için ne yapabilirim
İnşallah istedğin buruna kavuşursun canım, senin için dua ediyorum..emre bey bu konuda çok donanımlıdır merak etme...:sm_cool:
Ben bu forum sayesinde Emre beyle tanıştım. İnternet üzerinden fotolarımı yolladım. Hemen akşamüzeri beni telefonla aradı. Durumuma çok üzüldüğünü söyledi. Aynen burda diğer arkadaşlarımın bahsettiği gibi çok ilgili, insan gibi insan. Benim burnumu bu hale getiren doktor Emre beyin ilgisinin onda birini ble göstermiyor ve hatasını telafi etmek için hiçbir şey yapmıyor. Emre bey bana ameliyata karar verene dek istediğim zaman arayıp kafama takılanları sorabileceğimi söyledi. Ne zaman canın sıkılısa üzülürsen ara dedi. İnanın çok duygulandım, nerdeyse ağlayacaktım. Zaten yeterince duygusalım başıma gelenlerden ötürü. İnsan evladıymış valla ne diyeyim. Helal olsun. Böyle doktorlarda var. Karşısındaki insanla empati kurup ne hissettiğini anlamaya çalışan. En kısa zamanda gidip muayene olacağım. İnanıyorum beni bu burundan kurtaracak İnşallah.........
ayy canım yaa inşallah istediğin burna kavuşursun en kolaylıkla. Ben Emre beyin harikalar yaratacağına inanıyorum senin üzerinde. En kısa zamanda kurtulacaksın bundan merak etme. Emre Beyin ilgiside gerçekten takdire şayanalkisalkisalkis Hadi bakalım az kalmış bile.herşey gönlünce olsun:teselli:
Canım benim bende Emre beye inanıyorum. İnşallah bi daha hüsrana uğramam. Çooook merak ediyorum. Eğer tasarım falan yaparsak buraya eklerim..Çoook heyecanlıyım. Yanımda olun..Size ihtiyacım var...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan