Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kellycim çok saol senin burnunda harika çok karakteristik sanada çok yakışıyor gerçekten emre beyin ellerine sağlık sonsuz teşekkürler

Sunbul gercekten burnun cok guzel tam istedigim gibi bende agustosta ameliyat olucam umarim bu koca burnumu yaptirdiktan sonra sonucu senin gibi guzel saglikli saglam ve dogal olur insallah.. :))) gule gule kullan..

cherry saol cnm inşallah istediğin gibi olur ilk aylar sabırlı olmak lazım şişler inince güzellik çıkıyor

Evet ,bugun bende Emre beyden 18 Haziran için randevu aldım.Gidip görüşmeden rahat edemicem anlaşılan.Bu arada Emre Bey 15 Hazirana kadar şu an doluymuş ve haftasonlarıda heralde 1.5 ay doluymuş randevu almak isteyenlerin haberi olsun.

Evet istemediler...

Tam emin değildim ama doğru anlamışım. Neden ameliyat etmek istemediklerini anlamıyorum ama yani işleri bu değilmi. Uğraşmak mı istemiyorlar alalala çok tuhaf vallahi. Bence burnun nasıl olursa olsun illaki ameliyatla düzelir. Ben ne burunlar gördüm burda olsun başka forumda olsun senin burunu görmedim ama inan o burunlar ameliyatla düzeliyorsa seninki neden düzelmesin. Hayırlısı canım. Emre beyle görüş bakalım o ne diyecek.

Valla canım benim burnumu görmeden karar verme bence Burun ucu çok şişik ve derim kalın cildim yağlı Yandan çok hoş duruyor ama önden tam bir facia yani.Emre beye fotoğraf yolladım saolsun çok ilgilendi,şaşırdım.Hemen randevu aldım ama öğretmenim ve istanbul da yaşamıyorum.En uygun 18 haziran cuma günü uçakla gelip görüşüp dönücem.Karne günü çocuklardan uzak olucam ama yapıcak bişi kalmadı.İnşallah görüşmem olumlu geçer.Son umudum artık Emre Bey ...

Haklısın canım yani burunu görmeden birşey diyemem sonuçta ben doktor değilim ama nebilim bence sende iyi sonuç alırsın. Belki minicik bir burun olmaz ama ona yakın ve senin yüzüne yakışan bir burun olacağına eminim. :teselli: Emre bey iyi bir doktor okuduğum kadar ile zaten o hep imkansıza yakın burunları bile ameliyat ediyor.

Burun resimi koyabilirmisin?. :)

Son düzenleme:

Valla koymayı çok isterdim fakat şu an buna hazır değilim inan İnşallah dediğin gibi olur Emre Bey imkansız diye bir şey yoktur herşey mümkündür dedi ama hala tereddütlerim var.Bunlar da inşallah görüşmemizde yok olur.Burnumun zaten oyle çok küçülmesini istemiyorum yüzümü ortaya çıkarıcak bir buruna ihtiyacım var ve galiba Emre Bey bu işi halledebilecek bir doktor.Kendisine şimdiden çok teşekkür ediyorum zaten ilgisinden dolayı...

tatlim,bende ingilteredeyim..sen nerdesin tam:)ben temmuz 12de muane temmuz 13 tede insallah ameliyat.

ayy cok sevindim gercekten mi?? ben leedsdeyim cnm. sen??? ben kesin ameliat olacagim ama kime bilmiorum. en cok aklima yatan emr bey su anda. ama 3. ameliat oldugu icin surekli fikirlerim degisiyor. bir hatayi daha hicbir yonden kaldiramayacagim. emre beyle yuzyuze gorusmedim. mail attim cevap bekliorum. yazin gorusup kararimi verip xmas oncesi ameliat olmayi planliyorum. senin cok az kalmis ne gusel kurtuluyosun. senin adina heyecanlandim simdi:)))

tatlim,cok uzakmisiz,bende southamptondayim..belki duymussundur..bende cok pimpirikli bi insanim birak ameliyat olmayi bi elbise alirken bile kirk fikir degistirir,, en son aldigmida yinede begenmem:)inan su ameliyat gununu ve dru kac aydir arastiriyorum..ama benim icin drun ilgiside cok onemli emre bey gercekten ilgili bi doktor..ameliyatlarinida inan bende senin gibi burdan takip ediyorum yoksa gidip gorme sansim olmadi,ama bi yerden baslamak gerekiyo..yoksa ben senelerdir erteliyorum..senin iki ameliyatin icin uzuldum nerde olmustun ameliyatlari?belki ayni donem dr beyin orda olursak gorusruz:)

ewt cnm uzakmisiz baya bi. duymustum sen guneydesin ben kuzeydeyim. ben de aynen cok ama cok kararsizim. alsam mi almasam mi diye bi dusunurum alinca geri versem mi vermesem mi:))) ewt haklisin emre bey cok ilgili gozukuyor. onemli olan ameliyat sonrasi da ayni sekilde ilgili olmasi tabii. ben de sahsen gorusmedim cnm. benim 2. ameliyat oncesi.maillesmedigim dr kalmamistir. yuzyuze de cok drla gorustum. gorusmek de cozum degil bence. onemli olan vaatler ve tasarim degil ameliyatta ne olacagi .y off neyse icim karardi yine(( ben ilk ameliyatimi eskisehirde kbb uzmani bekir oksaya olmustum. 2.sini ise istanbulda plastik cerrah serhet tuncere oldum. bence sen cok sanslisin. keske benim de ilk ameliyatim olsaydi. cok ama cok pismanim. guzel ornekleri var tabi ama revizyonlar hep daha zor oluyor. murnun cok guzel olacak icime oyle doguyoooguclubacismile

özelden biri bana nasıl foto yuklendiğini yazabilirmi ? yenı fotoalr yuklemek istıorum pc yenılendi =) 1,5 sene oldu =)

Emre bey haklı canım imkansız diye birşey yoktur ve sende eminim bir çok kişi gibi güzel buruna sahip olacaksın buna inanıyorum.

Emre bey haklı canım imkansız diye birşey yoktur ve sende eminim bir çok kişi gibi güzel buruna sahip olacaksın buna inanıyorum.

valla canım inşallah senin dediğin gibi olur 1 ay sonrasında herşey biticek inş umduğum gibi olur bende buradan baskalarına cesaret verebilirim.yorumların için çok teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…