kellycim çok saol senin burnunda harika çok karakteristik sanada çok yakışıyor gerçekten emre beyin ellerine sağlık sonsuz teşekkürler
Ben onaylamıyorum derken yani ameliyat etmek istemediler burnunu?.
Ladyalone cok tesekkur ederim cnm. ya aslinda benim de burnumun sag tarafi yari tiklali sayilir ama bunun icin olmuyorum ameliyat.ben de asil estetik acidan ameliyat olacagim. sen ne zaman oluyosun ameliyat?
Evet istemediler...
Tam emin değildim ama doğru anlamışım. Neden ameliyat etmek istemediklerini anlamıyorum ama yani işleri bu değilmi. Uğraşmak mı istemiyorlar alalala çok tuhaf vallahi. Bence burnun nasıl olursa olsun illaki ameliyatla düzelir. Ben ne burunlar gördüm burda olsun başka forumda olsun senin burunu görmedim ama inan o burunlar ameliyatla düzeliyorsa seninki neden düzelmesin. Hayırlısı canım. Emre beyle görüş bakalım o ne diyecek.
Valla canım benim burnumu görmeden karar verme benceBurun ucu çok şişik ve derim kalın cildim yağlı Yandan çok hoş duruyor ama önden tam bir facia yani.Emre beye fotoğraf yolladım saolsun çok ilgilendi,şaşırdım.Hemen randevu aldım ama öğretmenim ve istanbul da yaşamıyorum.En uygun 18 haziran cuma günü uçakla gelip görüşüp dönücem.Karne günü çocuklardan uzak olucam ama yapıcak bişi kalmadı.İnşallah görüşmem olumlu geçer.Son umudum artık Emre Bey ...
Haklısın canım yani burunu görmeden birşey diyemem sonuçta ben doktor değilim ama nebilim bence sende iyi sonuç alırsın. Belki minicik bir burun olmaz ama ona yakın ve senin yüzüne yakışan bir burun olacağına eminim.:teselli: Emre bey iyi bir doktor okuduğum kadar ile zaten o hep imkansıza yakın burunları bile ameliyat ediyor.
Burun resimi koyabilirmisin?. :)
tatlim,bende ingilteredeyim..sen nerdesin tam:)ben temmuz 12de muane temmuz 13 tede insallah ameliyat.
ayy cok sevindim gercekten mi?? ben leedsdeyim cnm. sen??? ben kesin ameliat olacagim ama kime bilmiorum. en cok aklima yatan emr bey su anda. ama 3. ameliat oldugu icin surekli fikirlerim degisiyor. bir hatayi daha hicbir yonden kaldiramayacagim. emre beyle yuzyuze gorusmedim. mail attim cevap bekliorum. yazin gorusup kararimi verip xmas oncesi ameliat olmayi planliyorum. senin cok az kalmis ne gusel kurtuluyosun. senin adina heyecanlandim simdi:)))
tatlim,cok uzakmisiz,bende southamptondayim..belki duymussundur..bende cok pimpirikli bi insanim birak ameliyat olmayi bi elbise alirken bile kirk fikir degistirir,, en son aldigmida yinede begenmem:)inan su ameliyat gununu ve dru kac aydir arastiriyorum..ama benim icin drun ilgiside cok onemli emre bey gercekten ilgili bi doktor..ameliyatlarinida inan bende senin gibi burdan takip ediyorum yoksa gidip gorme sansim olmadi,ama bi yerden baslamak gerekiyo..yoksa ben senelerdir erteliyorum..senin iki ameliyatin icin uzuldum nerde olmustun ameliyatlari?belki ayni donem dr beyin orda olursak gorusruz:)
yükledim kızlar :)
Valla koymayı çok isterdim fakat şu an buna hazır değilim inanİnşallah dediğin gibi olur Emre Bey imkansız diye bir şey yoktur herşey mümkündür dedi ama hala tereddütlerim var.Bunlar da inşallah görüşmemizde yok olur.Burnumun zaten oyle çok küçülmesini istemiyorum yüzümü ortaya çıkarıcak bir buruna ihtiyacım var ve galiba Emre Bey bu işi halledebilecek bir doktor.Kendisine şimdiden çok teşekkür ediyorum zaten ilgisinden dolayı...
Emre bey haklı canım imkansız diye birşey yoktur ve sende eminim bir çok kişi gibi güzel buruna sahip olacaksın buna inanıyorum.
valla canım inşallah senin dediğin gibi olur 1 ay sonrasında herşey biticek inş umduğum gibi olur bende buradan baskalarına cesaret verebilirim.yorumların için çok teşekkurler
yükledim kızlar :)