Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Emre beye maille nasil ulasabilirim, yardimci olursaniz sevinirim. Ben su an yurt disindayim, telefondan ziyade maille ulasmak istiyorum..

arkadaşlar emre beye dudakla burun ikisi beraber amelyat olan var mı bilgilendirirse sevinirim

Ben degistirdim. Turkiyeye gidis tarihim degistigi icin ameliyat tarihimide degismek zorunda kaldim :)

Ders çalışmaktan beynim çalışmaz duruma geldi. Sorum fazlasıyla saçmaydı kusura bakma cherry ama yinede cevapladığın için tskr ederim canım. opuyorumnanaktan

Merhabalar 2 gundur butun yorumları tek tek okudum.Ben önce Fatih Dağdelen'i düşünüyordum fakat vazgeçtim.Nazım Çerkeş'le görüştüm ondan da vazgeçtim.ılker Manavbaşı ve Emre ılhan arasında kaldım.Nedeni şu burun yapım çok zor etli,yaygın,burun ucunda şişlik var yani ön taraftan burun ucu kocaman bir basketbol topunu andırıyor.Yani en zor burunlardan bir tanesi yandan hiç bir sorunum yok umursamıyorum sadece önden görüntüsünde sorunum var.Emre Bey'le görüşen ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum ,acaba bu tarz burunları düzeltmiş mi kendisi yani mümkünmüdür acaba?Çoğu doktor ne yazik ki ben onaylamıyorum tarzında yorumlarıyla uğuarladılar beni saolsunlar.Cevaplarınız için şimdiden çok çok çok ama çok teşekkürler...

lamia85,bende aynen senin gibi fatih beyi dusunuyordum,gun bile aldim,ama sonra emre bey daha mantikli geldi canim,onunla gorustum,ve kararimi verdim..burun sekli konusunda bence burdaki arkadaslar ne soylese seni ikna etmez,bizzat emre beyin gormesi ve ona gore yorumlamasi gerekir diye dusunuyorum..ama okudugum ve tanidigim kadariyla emre bey en zor burunlari,kimsenin yapmak istemedigi burunlari bile kendine olan guvenle kabul ediyo,sikayette pek okumadigimiza gore,sanirim basarilida oluyor..bence emre beyle bi konus ve burun resmini gondererek yorum iste..

kislaaaaar bana da yasin lutfen yhaaaaakafamçokkarıştı

kislaaaaar bana da yasin lutfen yhaaaaakafamçokkarıştı

tatlim.emre bey normalde kulak burun bogaz doktoru..ama asistanligi doneminde estetik ogrenimide gormus..yani bir kimsenin burnunda estetik acidan hicbi problem olmayip nefes alamama gibi bi sorunu varsa emre beyin asil uzmanlik alanidir..ama baska bi kisi sadece estetik acidan burun ameliyati olmak istiyorsa emre bey onuda yapiyo..sayet bi kiside hem nefes alamama hemde estetik acidan bi problem varsa emre bey onuda ameliyat ediyo..zaten estetik acidan problem yasayanlarin cogunda nefes almadada problem oluyo.. emre beyin su avantaji olabilir kbbci olmasi bakimindan,burnun fonksiyonlarini cok iyi biliyodur islevsel acidan..yani estetik acidan guzel yapiyim derken islevsel acidan bozma riski diger estetik drlarina gore daha dusuk..tabi aksi bi durum ALLAH tan olmazsa..umarim aydinlatabilmisimdir..bende bi hemsire olarak bildigim ne varsa yazdim:)

bu arada bende sadece estetik acidan amelyat olucam..

sunbulcum fotoğrafına yazdım ancak burada da belirtmek isterim tekrar, burnun günden güne doğallaşıyor, sanki hep seninleymiş gibi. daha da güzel olacağı konusunda hiç şüphem yok, doktorumuzun eline sağlık:)

Ladyalone cok tesekkur ederim cnm. ya aslinda benim de burnumun sag tarafi yari tiklali sayilir ama bunun icin olmuyorum ameliyat.ben de asil estetik acidan ameliyat olacagim. sen ne zaman oluyosun ameliyat?

sunbul beni de ekler misin? burnunu cok merak ediyorum.

kellycim çok saol senin burnunda harika çok karakteristik sanada çok yakışıyor gerçekten emre beyin ellerine sağlık sonsuz teşekkürler

Ben onaylamıyorum derken yani ameliyat etmek istemediler burnunu?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…