Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat tarihim değişti kızlarrr 10 ağustosta ameliyatım :))
Sen mi değiştirdin yoksa doktor bey mi?.
Ben degistirdim. Turkiyeye gidis tarihim degistigi icin ameliyat tarihimide degismek zorunda kaldim :)
Emre beye maille nasil ulasabilirim, yardimci olursaniz sevinirim. Ben su an yurt disindayim, telefondan ziyade maille ulasmak istiyorum..
Ders çalışmaktan beynim çalışmaz duruma geldi. Sorum fazlasıyla saçmaydı kusura bakma cherry ama yinede cevapladığın için tskr ederim canım. opuyorumnanaktan
Merhabalar 2 gundur butun yorumları tek tek okudum.Ben önce Fatih Dağdelen'i düşünüyordum fakat vazgeçtim.Nazım Çerkeş'le görüştüm ondan da vazgeçtim.İlker Manavbaşı ve Emre İlhan arasında kaldım.Nedeni şu burun yapım çok zor etli,yaygın,burun ucunda şişlik var yani ön taraftan burun ucu kocaman bir basketbol topunu andırıyor.Yani en zor burunlardan bir tanesi yandan hiç bir sorunum yok umursamıyorum sadece önden görüntüsünde sorunum var.Emre Bey'le görüşen ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum ,acaba bu tarz burunları düzeltmiş mi kendisi yani mümkünmüdür acaba?Çoğu doktor ne yazik ki ben onaylamıyorum tarzında yorumlarıyla uğuarladılar beni saolsunlar.Cevaplarınız için şimdiden çok çok çok ama çok teşekkürler...
kizlar yaa bisey soracagim size. emre bey sadece burun ameliyati yaptigi icin bana daha cazip geliyo. estetik cerrahlar sadece burun ameliyatiyapmiyo herseyden biraz yapiyolar. bu konu cok fazla tartisiliyor kb dru mu estetik cerrah mi diye. gerci bu yaklasim ne kadar dogru o da tartisiler. benim ilk burnumu kbb dru bozmustu. 2. ameliyati ise estetik cerrah duzeltemedi. simdi 3. ameliyati olacagim. emre bey sadece estetik burun ameliyati yaptigi icin daha agir basiyo. ama bir sorum olacak. burdaki herkes estetik amacli mi ameliyat oldu? yoksa nefes problemi icin sadece burun icinden ameliyat olanlar da var mi? kbbci denilince aklima daha cok burun icini yapan dr geliyoo. gerci ic dis bir butun ama ne demek istediimi anladiniz mi ???
kislaaaaar bana da yasin lutfen yhaaaaakafamçokkarıştı
tatlim.emre bey normalde kulak burun bogaz doktoru..ama asistanligi doneminde estetik ogrenimide gormus..yani bir kimsenin burnunda estetik acidan hicbi problem olmayip nefes alamama gibi bi sorunu varsa emre beyin asil uzmanlik alanidir..ama baska bi kisi sadece estetik acidan burun ameliyati olmak istiyorsa emre bey onuda yapiyo..sayet bi kiside hem nefes alamama hemde estetik acidan bi problem varsa emre bey onuda ameliyat ediyo..zaten estetik acidan problem yasayanlarin cogunda nefes almadada problem oluyo.. emre beyin su avantaji olabilir kbbci olmasi bakimindan,burnun fonksiyonlarini cok iyi biliyodur islevsel acidan..yani estetik acidan guzel yapiyim derken islevsel acidan bozma riski diger estetik drlarina gore daha dusuk..tabi aksi bi durum ALLAH tan olmazsa..umarim aydinlatabilmisimdir..bende bi hemsire olarak bildigim ne varsa yazdim:)
Websayfasında yazıyor email adresi avicenna.
tatlim.emre bey normalde kulak burun bogaz doktoru..ama asistanligi doneminde estetik ogrenimide gormus..yani bir kimsenin burnunda estetik acidan hicbi problem olmayip nefes alamama gibi bi sorunu varsa emre beyin asil uzmanlik alanidir..ama baska bi kisi sadece estetik acidan burun ameliyati olmak istiyorsa emre bey onuda yapiyo..sayet bi kiside hem nefes alamama hemde estetik acidan bi problem varsa emre bey onuda ameliyat ediyo..zaten estetik acidan problem yasayanlarin cogunda nefes almadada problem oluyo.. emre beyin su avantaji olabilir kbbci olmasi bakimindan,burnun fonksiyonlarini cok iyi biliyodur islevsel acidan..yani estetik acidan guzel yapiyim derken islevsel acidan bozma riski diger estetik drlarina gore daha dusuk..tabi aksi bi durum ALLAH tan olmazsa..umarim aydinlatabilmisimdir..bende bi hemsire olarak bildigim ne varsa yazdim:)
menekshe saol cnm burnu profilden herkes güzel yapabiliyor önemli olan önden görünüm ilk 1 2 ay çok şiş oluyo özellikle önden çok belli oluyor bunu göze almak lazım sabırlı olmak lazım benim dördüncü ay bitti şişler burun ucuna indi hala uç kısmını az hissediyorum bu uzun soluklu bir iş yamukluk yoksa fazla takılmamak lazım şişliğe eninde sonunda iniyor inşallah isteyen herkes umduğunu bulur
Cok tsk ederim ilgi ve alakana, bende 11-07-2010 tarihine ilk randevumu aldim. Gidip gorusmekte fayda var. Tekrar tsk ederim..
Merhabalar 2 gundur butun yorumları tek tek okudum.Ben önce Fatih Dağdelen'i düşünüyordum fakat vazgeçtim.Nazım Çerkeş'le görüştüm ondan da vazgeçtim.İlker Manavbaşı ve Emre İlhan arasında kaldım.Nedeni şu burun yapım çok zor etli,yaygın,burun ucunda şişlik var yani ön taraftan burun ucu kocaman bir basketbol topunu andırıyor.Yani en zor burunlardan bir tanesi yandan hiç bir sorunum yok umursamıyorum sadece önden görüntüsünde sorunum var.Emre Bey'le görüşen ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum ,acaba bu tarz burunları düzeltmiş mi kendisi yani mümkünmüdür acaba?Çoğu doktor ne yazik ki ben onaylamıyorum tarzında yorumlarıyla uğuarladılar beni saolsunlar.Cevaplarınız için şimdiden çok çok çok ama çok teşekkürler...