Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Merhaba

öncelikle herkese teşekkür ederim. kellyr sana filizcim sana özel teşekkür ediyorum. ayrıca emre beyi seçmeme sebep olan herkese. naci çelik ede teşekkür borçluyum. yazıştığımm arkadaşlar biliyorlar. ben kalın derili bir hastayım. naci çelikten aglayarak çıktımı burda herkes biliyor.iyiki öle olmuş. çok dogru bir seçim vermeme sebep oldu.

ayın 24 ameliyat oldum . dr. emre ilhanın moral deposuyla paniksiz girdim. hayatımda hiç anestezi almadım. fakat inanaın ne kustum. ne sorun yaşadım.emre beye personeli dahil. herkes harikaydı. burdan anlatmak istiyorum, yaşadıklarımı çünkü arkadaşlar bu işlerde tecrübe önemli özelliklede doktorunuzun ameliyatınızın her aşamasında ve ameliyattan sonra yanınızda olması önemli. zaten bence ameliyattan sonrası önemli.

Ben 5 aylık bi dr araştırmamdan sonra emre beyi seçtim. sebepleri. beni ameliyat olmaya hazırlaya bilecek bi doktoktordu. Hangi dr 5 kez görüşürkü ameliyat olmadan önce insan. biz yaptık. dogal çalışması. yapabileceginin en iyisini size sunması. size güven vermesi. evet burda hiç emre beyle ilgili şikayet olmamasıda buna etken. ve haklılar arkadaşlar. inanın şikayet edecek hiç birşey yok. son olarakta yaptı işin arkasında durması. benim onu seçmeme sebep oldu.

Kalın derirli bir hastayım. estetikçiler için uygun degilim. çünkü zaman isteyen bi hastsyım. öle okka gibi bi burun yapmazlar. yani naci beyin dediği gibi bana ben seni ameliyat yapıp adımı lekeleyeme. çünkü dogal olur ve geç sonuç veririsin. yani ugraşmak istemedi. ama iyleştimde herkes ne kadar güzel oldugunu görecek. şuan şiş yüzüm. hatta emre beyin dedigine göre az şişmişim.kalın derili burnu geniş ve yaglı bir cildim var anlıycanız ameliyata hiç uygun degildim. ama şuan şiş olmasına ragmen sonucun iyi olacagına eminim. dr. emre ilhana güvndim boşada çıkmadı. sadece estetik sorunu degildi benimki etler baya büyük ve kemik egrilide vardı hepsini halletti.

Ameliyatla gelince. harika bi hastanede ve harika bi ekip beni bekliyordu. acıbadem ataşehir. herşeyi kendileri halletti. ameliyat öncesi ve sonrası. zaten emre beyin hastası olmanıın bir ayrıcalıgı var. tansiyon. kan tahlilim sonrası. igne vuruldum . gözümü açtımda yatagımda ameliyat bile olmuştum. hiç bir yerim agrımıyordu. peşinden dr geldi. narkos olayı gibi bidurumum olmadı. güzlel bi ameliyat oldunu belritti konuştuk gitii.başımdan hemşireler hiç ayrılmadı. bunları anlatıyorum çünkü baştada dedim ameliyat öncesi degil sonrası önemli inanın. gece saat 2 gibi odanın kapısı açıldı kalktım dr emre ilhan gelmiş ameliyat etti hastalara bakmaya. gecenin o vaktinde şahsen hiç beklemiyordum. muayene etti gitii. sabah tekrara geldi ve kendisi beni tabucu etti. hemşireleri degil. 3 gün sonrada muayenehaneye gitiim. inanın aynı ilgi devam ediyor ve bu böyle devam edecek. çünkü hastalarını önemsiyor. çünkü yaptı işe güveniyor. ki amliayttan sonra arkasında duruyor. burun ameliyat olmak isteyenlere iletiyorum. ben en ünlü o estetikçilerden HAYIRı duydum. ama emre bey kadar tecrübeli ve işine sahip hiç birini görmedim. herşey çok güzeldi ve güzelde olacak. burdan olmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum 1 kerede olsa emre beyle görüşsünler bence unutmayın estetikçiler biraz meme biraz burun biraz kulak herşey yapıyor ama emre bey gibi dr.ler sadece burun üzerine uzmanlaşmışlar. burnun içinide dışıda gayet iyi biliyorlar.

dr. emre ilhana çok çok teşekkürler ekibi ve hastaneyede teşekkür ederim. en yakın zamanda resimlerimi atıcam. farkı sizde anlayacaksınız.

canım canım çok çok geçmiş olsun umarım hersey istediğin gibi gider,yemin ederim yazdıklarını okurken okadar duygulandım ki o kadar güzel anlatmışsın ki Emre bey gerçekten ne kadar ilgili öyle bi doktor varmıdır aslında hepsi öyle olmalı teşekkürler Emre bey hep arkadaşlarımızın yüzünü güldürüyor umarım bigün bizimde güldürür iyi ki var yani.
ozlemozlem4141 nasıl sevindin artık sıkıntılarından kurtuldun senin için insallah güzel bi sekilde devam eder hayat .tekrardan geçmiş olsun canımmmmmm.resilmerini merakla bekliyorum.

ne kadaruğraşsada insanlar emre beyi karalayamıyolar çünkü dr mizin başarısı gün gibi ortada amacınız herneyse yanlış yerdesiniz çünkü burda o kadar memnun olan kişi varki neyapsanız başaramazsınız emre beye sonsuz tşkkürler

Merhaba,
Bu sitede yazdıklarınızdan dolayı (negatif) ceza aldığınızda nasılsa adaletimizi sorguluyacaksınız ama ben gene de açıklama yapayım.

- Kulaktan dolma bilgiyi bu bölümde veremessiniz. Yani şundan duydum, ebemi ameliyat etti nefes alamıyor, kaynımın burnunun simetrisi bozuk gibi. Var mı böyle bir hasta gelir aslanlar gibi yazar. Der ki beni Emre İlhan'ın hastasıyım şu operasyonu geçirdim. Ciddi olarak memnun değilim ve sebeplerimde şunlar şunlardır.

Yazacak buraya madde madde gerektiğinde kimlik doğrulamaya gideceğiz. Bakalım bu yazıya veya yazana müdahale ediyormuyuz ?

Ancak bazı hekimler bize bilgi veriyor hakkımda olumlu olumsuz hiçbir yazının sitenizde olmasını istemiyorum. Bizde tabi diyip kaldırıyoruz.

- Bir diğer konu bu tür yazılar görüğünüzde sizden ricam kötü içerik butonuna basıp konuyu bize bildirmeniz sizler Emre Beyin ne avukatı ne de asistanısınız bu şekilde tutumunuz ciddi olarak konuya tarafsız bakan kişilere çok itici gelmektedir. Sizlerde bu mesajlarınızdan dolayı 5 er puanlık uyarı cezası aldınız. Lütfen böyle mesajlar gördüğünüzde kötü içerik butonuna basınız.

- Kılık kıyafet konusunda yorum yapma hakkına sahip değilim bu tercih meselesidir. Kişisel fikrim bende özgürlükten yanayım personelimde bu konuda çok rahattır. Bu göreceli bir kavram fakat operasyona karar verirken dikkat edilecek bir nokta mı buna kişiler karar vermelidir.

Konu aynı şekilde uzamaya devam ederse uyarı puanları cezaya dönecektir.

Ek Olarak ;

......

Bu siteye üye olup bende fikirlerimi paylaşmak istedim. siteye çok hakim değilim, ilk gördüğüm topiğe girdim yazdım. Sonra siteden çıkarken emre ilhana ait bir topik gördüm. sadece emre ilhan ile ilgiili bir topikmiş, bende galiba yanlış yere yazdım deyip bir önceki mesajımı oraya da yazdım. yani olay bu... demek ki neymiş, tüm topikleri yazmamışım. umarım aydınlanmışsındır.......

Başka bir konuda copy-paste yapıyorsun diye suçlamada bulunmuşlar. Malum kişide yukarıdaki açıklamayı yapmış ama bizim canavar üyelerden biri yukarıdaki mesajı tamamen yalanlamış. Zira sitede 2 mesajın yayınlanma saatlerine bakıldığında ilk mesaj bu başlığa yazılmış. Bu yüzüne vurulunca zaten malum kişi bir daha siteye uğramamış.

Bu bilgilendirmeyi de yapalım.

dr. emre ilhana çok çok teşekkürler ekibi ve hastaneyede teşekkür ederim. en yakın zamanda resimlerimi atıcam. farkı sizde anlayacaksınız.

ozlemozlem çok geçmiş olsun, bir başarılı ameliyat hikayesi daha duymak güzel:) senin üstünden de nasıl bir yük kalkmıştır kimbilir, bundan sonrası için bol sabırlar diliyorum..
ayrıca sana olumsuz cevap veren bir doktordan sonra yılmayıp araştırmaya devam edip ameliyat olma cesareti gösterdiğin için de tebrik ederim :KK66:

agresif tarikat üyeleri sözüm size.

burası özgür bir platformdur. isteyen olumlu olumsuz düşüncelerini yazabilir. bir doktordan memnun kalmanız ondan memnun kalmayana veya olumsuz sözler işitene veya yanında çalışanlarının hal ve davranışlarının kendi bakış açısına göre uygun bulmamasına veya benim gibi resmi web sitesinde hiçbir gerçeklik payı olmayan bir program kullanarak bundan para talep edilmesi konusundaki uyarılara hakaret etmeniz, samimiyetsizlik ve yalancılıkla suçlamanız kabul edilebilir değildir. aynı tutum bana da gösterilmiş şikayetim üzerine uyarı verilmiştir. bir başka kişiyi de sırf düşüncelerini paylaştı diye birinin üzerine çamur atması ve hakarete varan yazılarından dolayı yine şikayet ettim. buraya sürekli yazan daha doğrusu sadece savunma amaçlı yazan, savunanlar bizden kötüleyenler öteki köyden muamelesi yapan 2 kişi, son derece yanlış davranışlar içindesiniz. kendinize gelin ve artık susun.

ShepShep selam,

Bu forumda tecrübelerini paylaşıp, yaşadıklarını yazarak emek veren ve karar vermemizde yardımcı olan arkadaşlara tarikat üyesi demen kötü olmuş, kırıcı ve çok yanlış! Esasında sen de benimle aynı durumdasın yani biz bu zor kararı verme aşamasında burda ameliyat olmuş kişilerin yaşadıklarını okuyup zor bir karar vereceğiz çünkü herkes biliyor ki bu konuda KK’dan daha iyi bir kaynak-forum yok. O yüzden lütfen bu kişilere nankörlük edip saygısızlık etmeyelim.Onların yazdığı her kelime belki de senin ve benim ya da birilerinin hayatını değiştirecek, doğru-yanlış kararlar almamıza sebep olacak..
Agresif insanlar dediğin kişiler (ben de dahil oluyorum sanırım bu kişilere) Emre İlhan’ı, burun estetiğinde; bu işi en iyi yapan, en etik davranan ve yaklaşımı en iyi olan doktor olarak görüyoruz. Ve Emre bey’le ilgili düşündüğün şeyin (web sitesinde tasarım yapıldığı takdirde ücret talep ettiği ve aslında bu işin gerçeği yansıtamayacağı fikrinin) bizce de aslında farklı bir süreçle işlediğini, kısmen doğru olmadığını ve olayın mantığını açık açık yazarak anlattık.

Şimdi tüm bu açıklamaları kabul etmeyip, sabit fikirli olmaya devam ederek, artık susun, agresif tarikat üyeleri filan demek çok yersiz bir hareket. Zira ben ve burdaki herkes düşündüğü inandığı şeyleri doğru bir şekilde anlatmaya paylaşmaya çalışıyoruz, birbirimizi karalayıp susturmaya değil..Forumun mantığı da budur zaten, sorarsın öğrenirsin, doğrusunu öğrendiğin zaman hımm demek öyleymiş ben yanlış anlamışım dersin mesela (bunları söylemek zor değil)

Ortaya bir fikir atıp bence çok yanlış ben o yüzden vazgeçtim demek doğru bir üslup değil. Tabii ki her şeyi yazabiliriz ama dediğim gibi üslup çok önemli bir şeydir ve çok şeyi değiştirir.

Son bir şey..Emre Beyin yapacağı tasarımın (bu tüm doktorlar için de geçerli olmalı) gerçeği yansıtmayacağını bir grafiker olarak söylüyorsun, Emre bey der ki; İnsan etten oluşur ne programda ne taşın üstünde yaptığın gibi durmaz. Ve burada ameliyat olmuş insanlar da der ki; Emre bey’in yaptığı burunlar tasarımdan her zaman daha güzel oluyor..

Susmaman, düşündüklerini –insancıl bir şekilde- paylaşman dileğiyle..

Eso ya da Kazene de çok teşekkürler...buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis :enbuyukkk:

ozlemozlem4141 gecmis olsun :KK66: darisi bizim basimiza artik
aranizda kimler haziranda ameliyat olucak ?

ozlemozlem çok geçmiş olsun, bir başarılı ameliyat hikayesi daha duymak güzel:) senin üstünden de nasıl bir yük kalkmıştır kimbilir, bundan sonrası için bol sabırlar diliyorum..
ayrıca sana olumsuz cevap veren bir doktordan sonra yılmayıp araştırmaya devam edip ameliyat olma cesareti gösterdiğin için de tebrik ederim :KK66:

aynen öyle canım sagol sabıra ihtiyacım var bolca

canım canım çok çok geçmiş olsun umarım hersey istediğin gibi gider,yemin ederim yazdıklarını okurken okadar duygulandım ki o kadar güzel anlatmışsın ki Emre bey gerçekten ne kadar ilgili öyle bi doktor varmıdır aslında hepsi öyle olmalı teşekkürler Emre bey hep arkadaşlarımızın yüzünü güldürüyor umarım bigün bizimde güldürür iyi ki var yani.
ozlemozlem4141 nasıl sevindin artık sıkıntılarından kurtuldun senin için insallah güzel bi sekilde devam eder hayat .tekrardan geçmiş olsun canımmmmmm.resilmerini merakla bekliyorum.

canım sagol yazdıklarım harfiyen dogru. abartı bile yok. reklamda degil.. hee reklamsada en azından emre ilhana umutsuzca gitmiş ameliyat olmuş ve memnuniyetimi dile getiriyorum herkese yardımcı olmak adına. zaten emre beyin reklama ihtiyacı yokki bence. olsa daha farklı yaklaşırdı astalarına

ShepShep selam,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu forumda tecrübelerini paylaşıp, yaşadıklarını yazarak emek veren ve karar vermemizde yardımcı olan arkadaşlara tarikat üyesi demen kötü olmuş, kırıcı ve çok yanlış! Esasında sen de benimle aynı durumdasın yani biz bu zor kararı verme aşamasında burda ameliyat olmuş kişilerin yaşadıklarını okuyup zor bir karar vereceğiz çünkü herkes biliyor ki bu konuda KK’dan daha iyi bir kaynak-forum yok. O yüzden lütfen bu kişilere nankörlük edip saygısızlık etmeyelim.Onların yazdığı her kelime belki de senin ve benim ya da birilerinin hayatını değiştirecek, doğru-yanlış kararlar almamıza sebep olacak..
Agresif insanlar dediğin kişiler (ben de dahil oluyorum sanırım bu kişilere) Emre İlhan’ı, burun estetiğinde; bu işi en iyi yapan, en etik davranan ve yaklaşımı en iyi olan doktor olarak görüyoruz. Ve Emre bey’le ilgili düşündüğün şeyin (web sitesinde tasarım yapıldığı takdirde ücret talep ettiği ve aslında bu işin gerçeği yansıtamayacağı fikrinin) bizce de aslında farklı bir süreçle işlediğini, kısmen doğru olmadığını ve olayın mantığını açık açık yazarak anlattık.

Şimdi tüm bu açıklamaları kabul etmeyip, sabit fikirli olmaya devam ederek, artık susun, agresif tarikat üyeleri filan demek çok yersiz bir hareket. Zira ben ve burdaki herkes düşündüğü inandığı şeyleri doğru bir şekilde anlatmaya paylaşmaya çalışıyoruz, birbirimizi karalayıp susturmaya değil..Forumun mantığı da budur zaten, sorarsın öğrenirsin, doğrusunu öğrendiğin zaman hımm demek öyleymiş ben yanlış anlamışım dersin mesela (bunları söylemek zor değil)

Ortaya bir fikir atıp bence çok yanlış ben o yüzden vazgeçtim demek doğru bir üslup değil. Tabii ki her şeyi yazabiliriz ama dediğim gibi üslup çok önemli bir şeydir ve çok şeyi değiştirir.

Son bir şey..Emre Beyin yapacağı tasarımın (bu tüm doktorlar için de geçerli olmalı) gerçeği yansıtmayacağını bir grafiker olarak söylüyorsun, Emre bey der ki; İnsan etten oluşur ne programda ne taşın üstünde yaptığın gibi durmaz. Ve burada ameliyat olmuş insanlar da der ki; Emre bey’in yaptığı burunlar tasarımdan her zaman daha güzel oluyor..

Susmaman, düşündüklerini –insancıl bir şekilde- paylaşman dileğiyle..

çok ayıp arkadaşlar. ben şunu tekrara dile getiriryorum. biz bu dr ameliyat olmuş ve sorun yaşamayan hastalarız ve zordaki arkadaşlara öneriyoruz. burda 4. kez ameliyat olmayı bekleyen arkadaşlar var. bakın ben annem dayım arkadşım vs olduda böle böle demiyorum. ben oldum. ve zor bi operasyondu ve memnunum güzeniyorum emre beye. bence saygılı olmak lazım tarafsızca. başarılı bi çok dr var bunlardan benim için en iyisi emre bey. inceleyin formda ve nette 1 taneşikayet bulamayacaksınız

başarılı dr. o kadar

ozlemozlem geçmiş olsun. Acaba eski burun resimi koyabilirmisin yenisinin yanında eskisinide merak ediyorum.

ya ben de emre ilhana olmak istiyorum burada birçok kişi onun burunlarını mkonuşuyor ve gerçekten de çok hoş ya.....bende olmak istiyorum arkadaşlar fiyat olarak yardımcı olurmusunuz..t

hayır canım ben daha olmadım yani iki kez oldum sonuç basarısız simdi sıra sanırım 3.sünde Allah yardımcımız olsun sen ilk mi olacaksın?

evet canim,ben ilk kez olcam,kendimde hemsireyim..defalarca ameliyata girdim,ama insanin kendi basina gelince farkli oluyo tabi..seninde insallah bu sefer basarili olur..

ya ben de emre ilhana olmak istiyorum burada birçok kişi onun burunlarını mkonuşuyor ve gerçekten de çok hoş ya.....bende olmak istiyorum arkadaşlar fiyat olarak yardımcı olurmusunuz..t

hazal-_k,,,emre beyle konustum.fiyatlari fix canim,yurt ici yurt disi degismemekle birlikte 4.500 tl..ve aci badem hastanelerinde yapiyo ameliyatlarini..

X