- 4 Eylül 2008
- 315
- 2
benim mesajim kaynadi arada lmaz:kislarrrr yardimm..
Kesin döner bence..bekle ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim mesajim kaynadi arada lmaz:kislarrrr yardimm..
Aynı fikirdeyim canım , arkadaşlar lütfen ameliyat olmamış ve 2. mesajında bu şekilde şaibeli olarak bir doktora yüklenen (ki yüklendiği şey sekreterin hemşirenin kıyafeti falan) kişilerin yazdıklarından etkilenmeyin...
Bence samimi olan Emre beyin profosyonelliğini arttırmak isteyen biri gider bunu emre beye söyler , forumlara yazmaz....bende emre beyi ameliyatımdan sonra bir kaç konuda uyarmıştım...
Bu arada emre beyi aradım ve sordum bu durumu...biz burada insanlara çekindikleri hastane görünümünden uzak , bir ortam yaratmaya çalıştığımız için çalışanlar serbest giyiniyorlar dedi...ayrıca muayenehanede sterilite gerektiren hiç bir işlem yapılmadığını bu yüzden önlük giyilmediğini belirtti..
Ayrıca hemşirehanım orada ameliyat öncesinde hastalar ile tanışıp tüm hastalara ameliyat sonrası nelere dikkat etmeleri gerektiği ile ilgili görüşmeler yapıyormuş...benim zamanımda bu yoktu mesela.. ben çok beğendim bu durumu ..Düşünsenize ameliyatınıza girecek hemşire de özel ve sadece burun ameliyatlarına giren biri sonrasında burun hastalarının bakımını yapan biri...yani burun hemşiresi ve siz ameliyat öncesinde ameliyat ekibinin diğer elemanı ile tanışıyorsunuz ..bu bence super..valla kısakndım şimdi yeni hastaları..benneyaptımki
Cevoo sen de görüşme yaptın mı hemşire hanımla?
ne hale gelmiş topik yazık ... Bilgi edinmek için bu sayfayı tıklayan arkadaşlara saygısızlık.. neyse yorum yok..
ne hale gelmiş topik yazık ... Bilgi edinmek için bu sayfayı tıklayan arkadaşlara saygısızlık.. neyse yorum yok..
bir kaç gündür topikte yazılanları okuyorum. ben burada özellikle revizyon ameliyatı olmak isteyen hastalara ameliyat sürecim ile ilgili yardımcı olmaya çalıştım günlerce. ancak emre bey ile ilgili bilgi alıp ameliyata karar vermeme yardımcı olan bu harika sitede kaprilerden straplezlerden bahsedilmesi gerçekten çok gereksiz... açıkçası benim gibi ilk doktoru tarafından hayal kırıklığına uğratılmış, dünyası başına yıkılmış, berbat psikolojiye sahip bir hastayı ameliyat etmek, hatta % 100 memnun etmek her doktorun harcı değildir. burada ameliyat sürecini, memnuniyetini ya da memnuniyetsizliğini dile getirmek herkesin hakkı, ancak bu topiğin böyle gereksiz fikirlerin açıklandığı bir yer haline getirildiğini görmek beni rahatsız etti. lütfen cevap yazılmasın çünkü kimseyle yazışacak zamanım yok. ben her zaman söylediğim şeyi tekrar dile getiriyorum: benden psikolojik desteğini esirgemeyen ve yapacağı operasyona tam anlamıyla ikna olmama yardımcı olan, asla acele etmemem konusunda benimle defalarca konuşan, 6 ay boyunca kendisiyle yaptığım görüşmelerde ( bozuk psikolojim ve doktorlara karşı ilk ameliyatım sonucu oluşan önyargım yüzünden ) beni sonsuz sabırla dinleyen sevgili doktoruma sonsuz minnetimi ve teşekkürlerimi sunuyorum yeniden...