- 21 Mayıs 2010
- 78
- 0
temmuzun kacinda? sende almanyadanmisin acaba ? :1rolleyes:
tatlim,ben temmuz 13 te kismetse ameliyat olcam..korkmuyoda degilim..almanyada degilim ben,ingilteredeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temmuzun kacinda? sende almanyadanmisin acaba ? :1rolleyes:
ladyalone saol cnm inşallah seninde istediğin gibi olur emre beyin ellerine sağlık gittikçe şişler iniyor daha çok hoşuma gidiyor 4 ayı doldurduk kelly harika gözüküyor burnun yüzüne tam yakışan bir burun süper
arkadaslar almanyadan yaziyorum agustosta burun ameliyati olmak istiyorum cokta korkuyorum :sinifsinif: baris cakir ve emre ilhan arasinda kararsiz kaldim her iki doktorda cok basarili yardimci olurmusunuz birde mikro kesme yöntemi varmis bu yöntem ile ameliyat olan arkadaslarimiz var mi aramizda bir saglik programinda yakup avsar bu yöntemden sözetmisti ameliyat sonrasi morluk sislik olmuyormus ve tampona alciya bile gerek yokmus bilginiz varsa sabirsizlikla cvplariniz bekliyorum
haklisiniz kizlar önemli ve kalici olan sonuc ama ne bilim iste 8. ayda TÜRKIYENIN kavuran sicaklarinda alci icinde mor ve sis bi suratla gezmek istemiyorumda ondan sey ettiydim :kedi:
siz ameliyat oldunuz mu kime oldunuz memnunmusunuz resimlerinizi görebilirmiyim baris cakir ve emre ilhan arasinda kararsiz kaldim yardimci olurmusunuz
Eso ya da Kazene de çok teşekkürler...buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis :enbuyukkk:
cevoo,cektigin SIKINTIDAN sonra masallah burnun cok tatli olmus..cok yakismis:)