Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

:emir_bebek: cok güzel olmus kellyr canim...
emre beyin ellerine saglik valla cennnetlik bence bu insanya...
okadar insanin yüzü güldü sayesinde güzel günlerde kullan tatlim :1hug:

kellyr burnun cok güzel oturmuş yüzüne eskisen cok kalkıkmış şimdi tam kıvamında:) güle güle kullan şeker bir burnun olmuş:)

kalkık ötesi demek istedin herhalde unfeeeling:) emre beyin tespitine göre max 100 derece olması gereken kalkıklık bende 125 dereceydi. beğenmene sevindim. sağolsun sevgili doktorum iyi iş çıkardı...

ladyalone saol cnm inşallah seninde istediğin gibi olur emre beyin ellerine sağlık gittikçe şişler iniyor daha çok hoşuma gidiyor 4 ayı doldurduk kelly harika gözüküyor burnun yüzüne tam yakışan bir burun süper

canım kelly çok güzel olmuş burnun giderek dahada güzellesiyor ve giderek sende dahada güzellesmişsin darısı başıma insallah canımmm

ladyalone saol cnm inşallah seninde istediğin gibi olur emre beyin ellerine sağlık gittikçe şişler iniyor daha çok hoşuma gidiyor 4 ayı doldurduk kelly harika gözüküyor burnun yüzüne tam yakışan bir burun süper

sunbul seninde çok güzel canım güle güle kullanın burunlarınızı harika görünüyorsunnn

arkadaslar almanyadan yaziyorum agustosta burun ameliyati olmak istiyorum cokta korkuyorum :sinifsinif: baris cakir ve emre ilhan arasinda kararsiz kaldim her iki doktorda cok basarili yardimci olurmusunuz birde mikro kesme yöntemi varmis bu yöntem ile ameliyat olan arkadaslarimiz var mi aramizda bir saglik programinda yakup avsar bu yöntemden sözetmisti ameliyat sonrasi morluk sislik olmuyormus ve tampona alciya bile gerek yokmus bilginiz varsa sabirsizlikla cvplariniz bekliyorum

Son düzenleme:
dr. yakup avsarin kullandigi teknikte fazla morarma olmuyormus, önemli olan sonucun güzel olmasi , biraz eksik biraz fazla morluk olsa ne olur olmasa ne olur.. yaptigi burunlar güzel ama malesef pahali..

arkadaslar almanyadan yaziyorum agustosta burun ameliyati olmak istiyorum cokta korkuyorum :sinifsinif: baris cakir ve emre ilhan arasinda kararsiz kaldim her iki doktorda cok basarili yardimci olurmusunuz birde mikro kesme yöntemi varmis bu yöntem ile ameliyat olan arkadaslarimiz var mi aramizda bir saglik programinda yakup avsar bu yöntemden sözetmisti ameliyat sonrasi morluk sislik olmuyormus ve tampona alciya bile gerek yokmus bilginiz varsa sabirsizlikla cvplariniz bekliyorum

Yakup avşar sana yüzde yüz morarma yada şişlik olmayacak diye garanti veriyormu?. :) Hem morarsan yada şişsen ne olur kalıcı değilki bir kaç gün içinde hepsi yok olur.

haklisiniz kizlar önemli ve kalici olan sonuc ama ne bilim iste 8. ayda TÜRKIYENIN kavuran sicaklarinda alci icinde mor ve sis bi suratla gezmek istemiyorumda ondan sey ettiydim :kedi:
siz ameliyat oldunuz mu kime oldunuz memnunmusunuz resimlerinizi görebilirmiyim baris cakir ve emre ilhan arasinda kararsiz kaldim yardimci olurmusunuz

haklisiniz kizlar önemli ve kalici olan sonuc ama ne bilim iste 8. ayda TÜRKIYENIN kavuran sicaklarinda alci icinde mor ve sis bi suratla gezmek istemiyorumda ondan sey ettiydim :kedi:
siz ameliyat oldunuz mu kime oldunuz memnunmusunuz resimlerinizi görebilirmiyim baris cakir ve emre ilhan arasinda kararsiz kaldim yardimci olurmusunuz

Bence bu başlıkta kimse bu konuda size yardımcı olamaz zira konu Emre İlhan başlığı.... Lütfen doğru başlıkta sorunuzu sorabilirmisiniz ?

sunbul burnun cok güzel ve cok dogal olmus ALLAH nazarlardan saklasin :nazar:
bu arada önden bakildiginda burun kalinligindan sikayetci veya bu sebebten dolayi ameliyat olan arkadaslarimiz var mi aramizda ameliyat sonrasi sonuclari cok merak ediyorum

menekshe saol cnm burnu profilden herkes güzel yapabiliyor önemli olan önden görünüm ilk 1 2 ay çok şiş oluyo özellikle önden çok belli oluyor bunu göze almak lazım sabırlı olmak lazım benim dördüncü ay bitti şişler burun ucuna indi hala uç kısmını az hissediyorum bu uzun soluklu bir iş yamukluk yoksa fazla takılmamak lazım şişliğe eninde sonunda iniyor inşallah isteyen herkes umduğunu bulur

kizlar yaa bisey soracagim size. emre bey sadece burun ameliyati yaptigi icin bana daha cazip geliyo. estetik cerrahlar sadece burun ameliyatiyapmiyo herseyden biraz yapiyolar. bu konu cok fazla tartisiliyor kb dru mu estetik cerrah mi diye. gerci bu yaklasim ne kadar dogru o da tartisiler. benim ilk burnumu kbb dru bozmustu. 2. ameliyati ise estetik cerrah duzeltemedi. simdi 3. ameliyati olacagim. emre bey sadece estetik burun ameliyati yaptigi icin daha agir basiyo. ama bir sorum olacak. burdaki herkes estetik amacli mi ameliyat oldu? yoksa nefes problemi icin sadece burun icinden ameliyat olanlar da var mi? kbbci denilince aklima daha cok burun icini yapan dr geliyoo. gerci ic dis bir butun ama ne demek istediimi anladiniz mi ???

X