Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cance okadar mutlu kı bırakında savunsun en azından zararı yok yaa kımsye baskalrı gıbı yalandan nıklerın arksına saklanmıyor keske herkes mutlu olup boyle savunsa

cance okadar mutlu kı bırakında savunsun en azından zararı yok yaa kımsye baskalrı gıbı yalandan nıklerın arksına saklanmıyor keske herkes mutlu olup boyle savunsa

Herkes mutlu olsun canım ben birşey demedim zaten ama savunurken gidip başka doktoruda kötülemesin aramızda geçen diyaloğu okursanız savunmak için pirinçten taşi ayırır gibi gitmiş emre ilhanın memnun olmayan bir hastasını hemen ortaya atmıştı. Adı bile geçmemişti oysa bu doktorun. Savunmanın ve mutluluğunda bir sınırı var başka doktorlar ve hastalar bundan etkilenmemeli. Bir çok mutlu insan var burda ama kimse bukadar abartmıyor. Revizyon hastaları bile bukadar abartmamıştır mutlu oldukları halde.
Neyse ben burda birde bunu tartışmak istemıyorum.

arkadaşlar yapmayın nolur, 2. görüşmeme az kaldı yani Emre Bey'e kesin karar verip ameliyat günü belirleyeceğm ve burda yazan herşeyin benim için çok büyük önemi var.. böyle olup olmadık şeylerle kafamızı karıştırmayın:KK43: tabii ki bana da inandırıcı gelmiyor ama okuyoruz ve zamanımızı harcıyoruz buraya.. benim de bir arkadaşım KK'da adından çok bahsedilen bir doktora ameliyat oldu ve şimdi burnu sürekli kanıyor, ben şimdi bunu gidip o doktorun topiğine yazsam ne kadar inandırıcı olur, o kişinin kendi fotoğraflarını koyup ben buyum demesi ve şikayetlerini kendi ağzından yazması gerekmez mi..
lütfen siz de bırakın şikayet edenler ya gelsin kendileri yazsın ya da siz kanıt göstererek yazın ki biz de inanalım..

Eso cum işte böyle olsun milletin kafası karışsın diye yazıyorlar...Bence de çok gereksiz..Ancak cevap vermesek sükut ikrardandrı durumu gibi oluyor ve meydan boş kalıyor..Sonra salladıkça sallıyorlar.. 23 mayıs da üye olup ilk işi Emre ılhan la uğraşmak olan bir ancak kafa karıştırmaya çalışır...

arkadaşlar yapmayın nolur, 2. görüşmeme az kaldı yani Emre Bey'e kesin karar verip ameliyat günü belirleyeceğm ve burda yazan herşeyin benim için çok büyük önemi var.. böyle olup olmadık şeylerle kafamızı karıştırmayın:KK43: tabii ki bana da inandırıcı gelmiyor ama okuyoruz ve zamanımızı harcıyoruz buraya.. benim de bir arkadaşım KK'da adından çok bahsedilen bir doktora ameliyat oldu ve şimdi burnu sürekli kanıyor, ben şimdi bunu gidip o doktorun topiğine yazsam ne kadar inandırıcı olur, o kişinin kendi fotoğraflarını koyup ben buyum demesi ve şikayetlerini kendi ağzından yazması gerekmez mi..
lütfen siz de bırakın şikayet edenler ya gelsin kendileri yazsın ya da siz kanıt göstererek yazın ki biz de inanalım..

canım böyle şeylerden etkilenme git görüş ve öyle karar ver. Herkesin memnun olmayan hastası var ve hep olacak. Memnuniyetsizlikleri ise tartışılır her memnun olmayanın büyük sorunları yoktur bazıları en ufacık şeye takar ve bunu büyütüp durur. Böyle şeylerden korkma çünkü hep karşına çıkacak böyle şeyler. :KK66:

walla benim de kafam cok karisti. zar zor bir dra guvenmistim. :KK43:((

heheh evet walla boş bırakmamak lazım buraları:)
Bu arada Emre bey "ben gücümü hastalarımdan alıyorum" demişti, şimdi senin yazılarından anlıyorum ne demek istediğini, bir çeşit vefa borcu yani maddi bir karşlığı olamaz zaten bu işin, aynaya her baktığında dua ediyorsundur herhalde, inşallah ben de hergün her aynaya baktığımda içimden teşekkür ve dua edeceğim günleri görebilirim

canım böyle şeylerden etkilenme git görüş ve öyle karar ver. Herkesin memnun olmayan hastası var ve hep olacak. Memnuniyetsizlikleri ise tartışılır her memnun olmayanın büyük sorunları yoktur bazıları en ufacık şeye takar ve bunu büyütüp durur. Böyle şeylerden korkma çünkü hep karşına çıkacak böyle şeyler. :KK66:

gittim görüştüm carmexcim, bakalım hayırlısıyla olacağım bir kaç ay sonra, herkes vazgeçirmeye çalışıyor bi de çevremdekileri ikna etmekle uğraşıyorum:)

heheh evet walla boş bırakmamak lazım buraları:)
Bu arada Emre bey "ben gücümü hastalarımdan alıyorum" demişti, şimdi senin yazılarından anlıyorum ne demek istediğini, bir çeşit vefa borcu yani maddi bir karşlığı olamaz zaten bu işin, aynaya her baktığında dua ediyorsundur herhalde, inşallah ben de hergün her aynaya baktığımda içimden teşekkür ve dua edeceğim günleri görebilirim

ışte insan iyi niyetle bakınca ne demek istendiğini gayet net anlayabiliyor..Aynen canım benim aynaya her baktığımda çok ama çok dua ediyorum ona...Allah onu kötü insanlardan korusun..Korusun ki bizim gibi yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeye devam etsin...Herşey para değildir..Ve Emre bey gerçekten para konusunda çok gözü tok bir insan..Çünkü ilk ameliyatları bile ne paralara yapan doktorlar var..Ben 3. ameliyatımı ona oldum..Verdiğim her kuruş helal olsun..Daha fazla desydi onuda verirdim..Çaresizdim...Ama o insanların çaresizliklerini fırsata dönüştürecek biri değil...ıyi ki ona olmuşum bu ameliyatı...Ve sonuna kadar da savunurum..Savunurumki insanlar doğru adama gidip ameliyat olma şansını yitirmesinler..

Son düzenleme:

walla benim de kafam cok karisti. zar zor bir dra guvenmistim. :KK43:((

Güvenmeye devam:KK66:

Arkadaşlar üçüncü kez burun ameliyatı olmayı düşünüyorum doktor seçmeye çalışıyorum bana yardım edin.Emre ılhan'ın muayenesi ve burun tasarımları ücretsiz mi burda ben genelde ücretsiz okudum ama onun normal sitesinde sadece görüşmenin ücretsiz diğerlerinin bir muayene ücreti olduğu yazıyor bu konuda bana acil bilgi verirseniz çok sevinirim.

Canım muayene ücretsiz..Ameliyata karar verirseniz, son görüşmede bir muayene ücreti alınıyor ve ayrıca o görüşmede tasarım da yapılıyor..Üç görüşme oluyor toplamda..

Son düzenleme:
Aman ALLAHIM Carmex cok komiksin ya (mother teresa, seni) yaw birakin su cahili allah askina. Ilgi isteyen kucuk bir bebek iste. Ilgi gostermeyin okadar. she is not worth it!

Siz müşteri değil ancak hasta adayı olabilirsiniz, çünkü bir doktorun muayenehanesindesiniz bu bir...Aramızdaki fark senin samimi olman falan değil ben gerçeğim sen fakesin...Neden mi kkya dün abone olup ikinic mesajında Emre İlhana saldırmandan bu açıkca belli...Desen ki ben ameliyat oldum ama burnum berbat oldu o zaman tamam..Ama varlığı bile belli olmayan sözde memnuniyetsizliklere insanların inanmasını bekleme..Sen gerçek bir hasta olsan ve bakın işte fotoğrafım ve memnuniyetsiz olduğum durumda bu desen niye sana inanmayalım...Bak ameliyat olanlar nasıl memnuniyetlerini dile getiriyorlar...Senin kimden bahsettiğin bile belli değil...Ayrıca orda çalışan elemanın nasıl giyindiğini ortalara dökmek senin ne işine yarıycak..Sen ahlak bekçisi misin? Senin samimiyetsizliğin her halinden belli..Ne için uğraşıyorsan uğraş senin sorunun...Ama ilk iki mesajından birinin doktora çamur atmak için yazan birine de kimsenin inanmasını bekleme...Gerçekten memnun olmayan bir hasta ile ne diye uğraşalım ki...Saçmalık...Varsa çıksın yazsın...Biz mi engelliyoruz..Sen değil onlar girsin yazsın...

Aynı fikirdeyim canım , arkadaşlar lütfen ameliyat olmamış ve 2. mesajında bu şekilde şaibeli olarak bir doktora yüklenen (ki yüklendiği şey sekreterin hemşirenin kıyafeti falan) kişilerin yazdıklarından etkilenmeyin...

Bence samimi olan Emre beyin profosyonelliğini arttırmak isteyen biri gider bunu emre beye söyler , forumlara yazmaz....bende emre beyi ameliyatımdan sonra bir kaç konuda uyarmıştım...

Bu arada emre beyi aradım ve sordum bu durumu...biz burada insanlara çekindikleri hastane görünümünden uzak , bir ortam yaratmaya çalıştığımız için çalışanlar serbest giyiniyorlar dedi...ayrıca muayenehanede sterilite gerektiren hiç bir işlem yapılmadığını bu yüzden önlük giyilmediğini belirtti..

Ayrıca hemşirehanım orada ameliyat öncesinde hastalar ile tanışıp tüm hastalara ameliyat sonrası nelere dikkat etmeleri gerektiği ile ilgili görüşmeler yapıyormuş...benim zamanımda bu yoktu mesela.. ben çok beğendim bu durumu ..Düşünsenize ameliyatınıza girecek hemşire de özel ve sadece burun ameliyatlarına giren biri sonrasında burun hastalarının bakımını yapan biri...yani burun hemşiresi ve siz ameliyat öncesinde ameliyat ekibinin diğer elemanı ile tanışıyorsunuz ..bu bence super..valla kısakndım şimdi yeni hastaları..benneyaptımki

Cevoo sen de görüşme yaptın mı hemşire hanımla?

Çok haklısın esoo...bence ameliyat olmak isteyenlere de bu şekilde yardımı dokunmuyor bu insanların..ameliyat olmamış biri çıkıp bir şeyler yazıyor ve hiç bir bilgisi yok biz neler yaşadık ve sonunda sonuç hayatımızı nasıl etkiledi.Bence her doktorun mutlu ve mutsuz hastaları olabilir ben fizyoterapistim benim de her hastam mutlu mu ..herkesi memnun edebiliyor muyum ...İmkansızzzz...Bence ameliyat olmak isteyenler bu tarz şeyleri dinlememeli..

X