- 10 Kasım 2009
- 687
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cance okadar mutlu kı bırakında savunsun en azından zararı yok yaa kımsye baskalrı gıbı yalandan nıklerın arksına saklanmıyor keske herkes mutlu olup boyle savunsa
kizlar ben emre beye mail attim. cevap yasmadi gerci 1 gun oldu. ama acaba yannis adrese mi attim? mail adresini bana yazar misiniz??
arkadaşlar yapmayın nolur, 2. görüşmeme az kaldı yani Emre Bey'e kesin karar verip ameliyat günü belirleyeceğm ve burda yazan herşeyin benim için çok büyük önemi var.. böyle olup olmadık şeylerle kafamızı karıştırmayın tabii ki bana da inandırıcı gelmiyor ama okuyoruz ve zamanımızı harcıyoruz buraya.. benim de bir arkadaşım KK'da adından çok bahsedilen bir doktora ameliyat oldu ve şimdi burnu sürekli kanıyor, ben şimdi bunu gidip o doktorun topiğine yazsam ne kadar inandırıcı olur, o kişinin kendi fotoğraflarını koyup ben buyum demesi ve şikayetlerini kendi ağzından yazması gerekmez mi..
lütfen siz de bırakın şikayet edenler ya gelsin kendileri yazsın ya da siz kanıt göstererek yazın ki biz de inanalım..
benim mesajim kaynadi arada lmaz:kislarrrr yardimm..
arkadaşlar yapmayın nolur, 2. görüşmeme az kaldı yani Emre Bey'e kesin karar verip ameliyat günü belirleyeceğm ve burda yazan herşeyin benim için çok büyük önemi var.. böyle olup olmadık şeylerle kafamızı karıştırmayın tabii ki bana da inandırıcı gelmiyor ama okuyoruz ve zamanımızı harcıyoruz buraya.. benim de bir arkadaşım KK'da adından çok bahsedilen bir doktora ameliyat oldu ve şimdi burnu sürekli kanıyor, ben şimdi bunu gidip o doktorun topiğine yazsam ne kadar inandırıcı olur, o kişinin kendi fotoğraflarını koyup ben buyum demesi ve şikayetlerini kendi ağzından yazması gerekmez mi..
lütfen siz de bırakın şikayet edenler ya gelsin kendileri yazsın ya da siz kanıt göstererek yazın ki biz de inanalım..
Canım sana benim kulladığım maili yazdım...
canım böyle şeylerden etkilenme git görüş ve öyle karar ver. Herkesin memnun olmayan hastası var ve hep olacak. Memnuniyetsizlikleri ise tartışılır her memnun olmayanın büyük sorunları yoktur bazıları en ufacık şeye takar ve bunu büyütüp durur. Böyle şeylerden korkma çünkü hep karşına çıkacak böyle şeyler.
heheh evet walla boş bırakmamak lazım buraları:)
Bu arada Emre bey "ben gücümü hastalarımdan alıyorum" demişti, şimdi senin yazılarından anlıyorum ne demek istediğini, bir çeşit vefa borcu yani maddi bir karşlığı olamaz zaten bu işin, aynaya her baktığında dua ediyorsundur herhalde, inşallah ben de hergün her aynaya baktığımda içimden teşekkür ve dua edeceğim günleri görebilirim
canım böyle şeylerden etkilenme git görüş ve öyle karar ver. Herkesin memnun olmayan hastası var ve hep olacak. Memnuniyetsizlikleri ise tartışılır her memnun olmayanın büyük sorunları yoktur bazıları en ufacık şeye takar ve bunu büyütüp durur. Böyle şeylerden korkma çünkü hep karşına çıkacak böyle şeyler.
walla benim de kafam cok karisti. zar zor bir dra guvenmistim. ((
Arkadaşlar üçüncü kez burun ameliyatı olmayı düşünüyorum doktor seçmeye çalışıyorum bana yardım edin.Emre ılhan'ın muayenesi ve burun tasarımları ücretsiz mi burda ben genelde ücretsiz okudum ama onun normal sitesinde sadece görüşmenin ücretsiz diğerlerinin bir muayene ücreti olduğu yazıyor bu konuda bana acil bilgi verirseniz çok sevinirim.
Canım muayene ücretsiz..Ameliyata karar verirseniz, son görüşmede bir muayene ücreti alınıyor ve ayrıca o görüşmede tasarım da yapılıyor..Üç görüşme oluyor toplamda..
Siz müşteri değil ancak hasta adayı olabilirsiniz, çünkü bir doktorun muayenehanesindesiniz bu bir...Aramızdaki fark senin samimi olman falan değil ben gerçeğim sen fakesin...Neden mi kkya dün abone olup ikinic mesajında Emre İlhana saldırmandan bu açıkca belli...Desen ki ben ameliyat oldum ama burnum berbat oldu o zaman tamam..Ama varlığı bile belli olmayan sözde memnuniyetsizliklere insanların inanmasını bekleme..Sen gerçek bir hasta olsan ve bakın işte fotoğrafım ve memnuniyetsiz olduğum durumda bu desen niye sana inanmayalım...Bak ameliyat olanlar nasıl memnuniyetlerini dile getiriyorlar...Senin kimden bahsettiğin bile belli değil...Ayrıca orda çalışan elemanın nasıl giyindiğini ortalara dökmek senin ne işine yarıycak..Sen ahlak bekçisi misin? Senin samimiyetsizliğin her halinden belli..Ne için uğraşıyorsan uğraş senin sorunun...Ama ilk iki mesajından birinin doktora çamur atmak için yazan birine de kimsenin inanmasını bekleme...Gerçekten memnun olmayan bir hasta ile ne diye uğraşalım ki...Saçmalık...Varsa çıksın yazsın...Biz mi engelliyoruz..Sen değil onlar girsin yazsın...
Çok teşekkür ederim.