Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cevoo senin adına cok sevindim cnm, en iyi secimi yaptın darısı herkesin basına... nefesin rahatladımı

Canım nefesim oldukça rahatladı...Emre bey gerçekten bu işte bir numara diyebilirim...Bütün psikolojim sayesinde düzeldi..İlgin için teşekkür ederim...Dileklerine katılıyorum canım aminnn......

Canım Emre bey tasarım yaptığında paylaşmıyor...Ama yaptığı burunlar tasarımlarından çok daha güzel oluyor diyebilirim....

kizlar ben emre beye mail attim. cevap yasmadi gerci 1 gun oldu. ama acaba yannis adrese mi attim? mail adresini bana yazar misiniz??

Opr. Dr. Emre İlhan ile ilgili yazılan tüm yazıları okudum. (Gerçi bazılarında inanılmaz reklam kokusu aldım.) Ve konuya ilişkin görüşlerimi paylaşmadan edemedim. Emre İlhan ı şikayet etmek, eleştirmek veya kötülemek asla istemem. Ama objektif bir biçimde birkaç şey söylemek istiyorum. Benim abimde burun ameliyatı düşünüyordu, netten araştırdık ve Emre İlhan la görüşmeye karar verdik. Ziyaretimiz sırasında memnun hastalar ve başarılı burunlar gördük. Ancak son gidişimizde gördüklerimiz bizi cidden çok üzdü. Bekleme bölümünde hastalar kendi aralarında konuşurken, bir hasta 7 ay önce ameliyat olduğundan, ameliyat öncesi hiçbir şekilde nefes alma problemi olmadığından sadece devüasyon için ameliyat olduğundan lakin ameliyat sonrası nefes alamadığından bahsediyordur. Kulak misafiri olduk. Hasta çok mutsuzdu ve ikinci ameliyat olacak olması onu son derece rahatsız ediyordu ve etrafındakilere nasıl nefes alamadığını gösteriyordu. Diğer hasta ise, küçük ve kalkık bir burun istediğini ama şimdiki burnunun kalkık olmadığını ve asimetrik olduğunu söylüyordu. Hatta kız, gün boyunca elinde aynaya tutup burnuna bakıyormuş. Asimetriklerin düzelmesi için zamana ihtiyacı olduğu söylendi ama kız bu asimetrikliğin gitmeyeceğini söyleyip çok üzüldüğünü belirtiyordu. Bence de burnu güzel olmamıştı.

Demek ki her doktorda olduğu gibi Emre İlhan’da da mutlu ve mutsuz hastalar mevcut. Başarılı ve başarısız operasyonlar olabiliyor. Bu yüzden çok şey beklememek ve her şeye hazırlıklı olmak gerek.

Bir de şunu söyleyeceğim, hangi iş alanında olursa olsun profesyonellik ve kadro çok önemlidir. Orası bir muayenehane yani bir iş yeridir. Bizi karşılayan hemşirenin üzerinde straplez bir badi, içine gösteren şeffaf bir kapri vardı. Ben hayatım boyunca asla insanları giyimlerine göre değerlendirmedim lakin ilk defa bir iş yerinde partiye gider gibi giyinen bir çalışan gördüm.

Buradan Emre İlhan a şunu söyleyebilirim, sizin gibi profesyonel olmak isteyen biri biraz daha dikkat etmeli hem kadrosuna hem elemanlarının duruşuna.

Tüm Kadınlar Kulübü üyelerine sevgiler… Ameliyat olacaklara bol şans. Bizi soracak olursanız abim ameliyata şimdilik erteledi. Birkaç doktorla daha görüşecek…

kozyatağı acıbadem hastanasine hemşirelerine özellikle ameliyat olduğum ilk gece benimle resmen bir bebekle ilgilenir gibi ilgilenen siyah saçlı minyon güler yüzlü hemşireye yazık ki adını unuttum burdan teşekkür ediyorum gerçekten süper bir hastaneymiş

Martha çokkk geçmiş olsun cnm?;
arkadaşlık yolladım, resimlerini görebilmem mümkün mü acaba?
sevgilerrr...

Ya Emre beye nereden vuracağını şaşırdılar artık sağa sola yalan yanlış aynı maili kopyalıyorlar..kimse emre beyin mutsuz hastası yoktur demiyor ki..siz ameliyat oldunuz da bir problem mi yaşadınız..ameliyattan önceki burunları görmeden hastayı tanımadan nereden de çıkarttınız hastaların mutsuz olduğunu? hoş ben şüpheliyim sizin gidip görüştüğünüzden bile ama ...Sizin unuttuğunuz burada hemen herkes birbirini tanıyor ameliyatlarını izliyor sonuçları memnuniyeti ve memnuniyetsizliği görüyor ve ona göre karar veriyor..gördüğü bir yazıyla ameliyat olanımız herhalde yoktur...Herkes ameliyatından bahsediyor siz Sanal Hastaların mutsuzluğunu dile getiriyorsunuz...Adamın yaptığı işlere akıl erdiremeyenler..nereden vuracağını şaşırdı...Alkış size alkış...başka kusurları neler onları da sayın...emre beyin saçları biraz bozuktu...biraz da yorgun muydu ne... :)) Kusura bakma arkadaşım ama Güneş balçıkla sıvanmaz...

Emre Beyle ilgili o kadar çok yorum yapılmış ki sessiz kalamadım.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki birden fazla ameliyat olmuş ve maalesef bir revizyon ameliyat daha olması gereken bir KKcıyım.

Yani ameliyat olduklarım olsun, görüştüklerim olsun o kadar çok dr.la muattap oldum ki anlatamam.
"Emre Bey hakkında bilgi paylaşımı" konulu forumda olduğumuz için öncelikle ondan bahsetmek istiyorum.
Emre Beyle bundan bir kaç ay önce görüşmeye gittim ve annem de ben de omuzlarımızdan büyük bir yük kalkmış olarak yanından ayrıldık. O kadar ilgili, -iyi niyetli- ve düşünceli bir dr. ki kesinlikle iki üç kuruşun hesabını tutan birisi değil. Kaç tane dr.un görüşmeleri ücretsiz, Kaç tane dr. bu ücretsiz görüşmede 1 saat boyunca sizin keşkelerinizi, neden o ameliyetı oldumkilerinizi, sabırla dinleyip, hem moral verip, hem durumu açıklıyor? Hangi dr. kendisine ameliyatta olduğu için ulaşamayan kişiye ki bunlar ameliyat olmuş hastaları dahi değil, geri dönüş yapıyor? Hangi dr. kendi dr.unuzla da görüşün tekrar düzeltmek ister diyerek, onu karalamadan neler yapılabileceğini anlatıyor? Hangi dr.un yanında bırakın 10 dk.yı 5dk.dan fazla kalabiliyorsunuz?.......

Emre Bey kadar iyi niyetli ve işinin ehli biri için yazılan olumsuz yorumlara, onun bana yaşattığı rahatlıktan dolayı, verdiği umuttan dolayı sessiz kalamadım.
ınş en kısa zamanda ben de ameliyatımı olacağım ve resimlerimi paylaşacağım.

Gelelim gözünü gerçekten para bürümüş, paraya hala doyamamış dr. moduna (tabii ki bir kez daha belirteyim ki, işinin ehli, insan gibi insan, dr gibi dr.ları tenzih ediyorum) :

-Görüşmeye gidersiniz, asistanları hemen 150-250 arası ücreti peşin alırlar,
-Sanki sizinle -hayrına- ilgileniyormuş gibi bir tavırla, şu yapılır, bu olur.... asistanım tarih versin, ücreti de çıkarır diyerek, lafı ağzınıza tıkarlar,
-Ne sormak istediğinizi hatırlayıp sorabilirseniz oh ne ala amaa sorabilseniz ve dahi cevap alabilirseniz işte o zaman aşk olsun!
-Ameliyatı olursunuz, sorununuz olur ararsınız, dr.a ulaşmak ne mümkün ancak bir asistan ya da hemşire döner, bişeyler söyler (ki sözlükte yapılan hareketin karşılığı "geçiştirmek") finito!
-Dr.a kafanıza takılanı sorarsınız, siz salaksınız ya, "aaa ne münasebet herşey yolunda!" der!!!!
Bir de üstüne utanmadan, "Ee, zaten revizyon gerekebilir, revizyon yaparız" DER,
sanki saç kestiriyoruz, çok kolay ya o eziyeti çekmek, kesilip biçilmek...
-Maalesef o ameliyathanede bnmle aynı süre boyunca bulunması -maalesef- o -dr-un o ameliyatın ne kadar zorlu, stresli (hele ki revizyonsa) fiziksel ve ruhsal sıkıntılar yaşatan bir operasyon olduğunu anlamasına YETMıYOR!
- 3-4 .. saatte ort. 15 milyar para kazandıkları için revizyon yaparız derken acaba revizyonu karşılayabilecek mi, verebilecek mi diye düşünemiyorlar, sanıyorlar ki para ağaçta yetişiyor,
- öyle dr.lar var ki vicdanları sızlamadan, hastayı dönüştürdüğü görüntüyü büyük bir -yetenekle- göz ardı edebiliyorlar ve üstüne mışıl mışılll yatabiliyorlar, gezebiliyorlar, yiyip içebiliyorlar,
bir de üstüne tv.lara çıkıp ben şöyle iyi böyle iyi dr.um diye kendi reklamlarını yapıyorlar. Ne acı!

Hepsi maalesef tecrübeyle sabit,
hatta son ameliyatımı yapan -dr-un pansuman odasında o kadar çok kişiyle tanıştım ki ben, yüzde elliden fazlasında revize edilecek bir sorun bırakmış adam. Öyle ki revize olması gerekenler topluluğuna döndük, deli gibi cnm sen ne yaptın, ne zaman olacaksın, nerede;? hangi şehirde konuşmaları yapıyoruz, telefonla iletişim halindeyiz...

Sonuçtan hoşnut olmayan ya da gerçekten sonucu iyi olmayan arkadaşlar olabilir, onlar kızmasınlar, kırılmasınlar ama benim tanıdığım Emre Bey, böyle bir durumu yukarıda anlattığım -dr- gibi inkar etmez, görmezden gelmez.

Umarım herkesin gönlünce olur herşey ve herkesin yüzü güler arkadaşlar,
iyi akşamlar...

Ya Emre beye nereden vuracağını şaşırdılar artık sağa sola yalan yanlış aynı maili kopyalıyorlar..kimse emre beyin mutsuz hastası yoktur demiyor ki..siz ameliyat oldunuz da bir problem mi yaşadınız..ameliyattan önceki burunları görmeden hastayı tanımadan nereden de çıkarttınız hastaların mutsuz olduğunu? hoş ben şüpheliyim sizin gidip görüştüğünüzden bile ama ...Sizin unuttuğunuz burada hemen herkes birbirini tanıyor ameliyatlarını izliyor sonuçları memnuniyeti ve memnuniyetsizliği görüyor ve ona göre karar veriyor..gördüğü bir yazıyla ameliyat olanımız herhalde yoktur...Herkes ameliyatından bahsediyor siz Sanal Hastaların mutsuzluğunu dile getiriyorsunuz...Adamın yaptığı işlere akıl erdiremeyenler..nereden vuracağını şaşırdı...Alkış size alkış...başka kusurları neler onları da sayın...emre beyin saçları biraz bozuktu...biraz da yorgun muydu ne... :)) Kusura bakma arkadaşım ama Güneş balçıkla sıvanmaz...

Seranadescim sana kesinlikle katılıyorum...Bu arkadaşların sorunu ne o da az çok belli oluyor..Var bir kampanya...Benim anlamadığım, başkalarının sözde tecrübeleri üzerinden bir doktoru kötülemek nasıl bir saçmalık oluyor acaba..Bunun altında nasıl art niyet aranmazki, Emre beyin mutsuz hastası vardır yada yoktur ama onların mutsuzluğundan niye bu arkadaşlar nemalanıyor onu da çözebilmiş değilim..Ben başımdan geçen kötü ameliyatımdan sonra doktorumun ismini de beni ne hale çevirdiğini gösteren resimlerimi de aylarca gösterdim burdan..Hala resimlerim var duruyor..Gerçek mutsuz hastalar resimleriyle zaten aslanlar gibi çıkıyor ortaya..Beş dakikalık yaşanmışlık olan bir muayenehane ortamında sözde anlatılanlardan ve yanında çalışanların arkdaşa göre ahlaka mugayyir giyinişinden dem vurarak, nereye varılmak isteniyor çok belli...Reklam kokusu denilmiş, Acaba gerçekten ameliyat olup oldukça büyük sıkıntılardan kurtulan gerçek insanlar burda paylaşımda bulununca mı reklam oluyor..Yoksa neresinden uydurduğunu bilemediğimiz insanlar mı belli maksatlar çerçevesinde doktorumuza çamur atmaya çalışıyor..Valla ne yapsanız boş..Meyve veren ağaç taşlanır derler...Boşuna mesai harcıyorsunuz..Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz...Adamın yaptığı işler ortada...Bu ne kısakançlıktır ya...Pesssss doğrusu....CADIARZU

Çıldırdı bu insanlar...Hadi hayırlısı...Sana ne milletin nasıl giyindiğinden...Nasıl saçmalık bu ya...Emre beye ameliyat odlum işte burnumu bu hale getirdi diye çık ortaya...Yok ona bölyle olmuş, yok çalışanı açık giyiniyormuş...Açsın sana sorsunlar bari nasıl giyineceklerini..Boş işler bunlar ve de çok ayıp...Daha neler...BEn burnuma bakarım arkadaş, adamın yaptığı işe bakarım..Şekilciliğin bu kadarı da artık bu konulara bile girdiyse..Gerçi gerçek mevzu bu değil..Burdan nereye gidilmek isteniyor, önemli olan o...Çok acayip ya...zaten epi topu ik mesajı var arkadaşın..Belli buraya niye üye olduğu...

Son düzenleme:
Seranadescim sana kesinlikle katılıyorum...Bu arkadaşların sorunu ne o da az çok belli oluyor..Var bir kampanya...Benim anlamadığım, başkalarının sözde tecrübeleri üzerinden bir doktoru kötülemek nasıl bir saçmalık oluyor acaba..Bunun altında nasıl art niyet aranmazki, Emre beyin mutsuz hastası vardır yada yoktur ama onların mutsuzluğundan niye bu arkadaşlar nemalanıyor onu da çözebilmiş değilim..Ben başımdan geçen kötü ameliyatımdan sonra doktorumun ismini de beni ne hale çevirdiğini gösteren resimlerimi de aylarca gösterdim burdan..Hala resimlerim var duruyor..Gerçek mutsuz hastalar resimleriyle zaten aslanlar gibi çıkıyor ortaya..Beş dakikalık yaşanmışlık olan bir muayenehane ortamında sözde anlatılanlardan ve yanında çalışanların arkdaşa göre ahlaka mugayyir giyinişinden dem vurarak, nereye varılmak isteniyor çok belli...Reklam kokusu denilmiş, Acaba gerçekten ameliyat olup oldukça büyük sıkıntılardan kurtulan gerçek insanlar burda paylaşımda bulununca mı reklam oluyor..Yoksa neresinden uydurduğunu bilemediğimiz insanlar mı belli maksatlar çerçevesinde doktorumuza çamur atmaya çalışıyor..Valla ne yapsanız boş..Meyve veren ağaç taşlanır derler...Boşuna mesai harcıyorsunuz..Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz...Adamın yaptığı işler ortada...Bu ne kısakançlıktır ya...Pesssss doğrusu....CADIARZU

Aynı fikirdeyim , Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz :lepi:

bu kotuleyenlerın gercek olduguna hıc ınanasım yok nedense olumsuz seyler yazmak ıcın cok zorlanıyorlar gıbıme gelıyor kendı doktorum olmadgı halde nedense bu yazılarınların hıc samımı olmadgına yurekten ınanıyorum yenı uye olup yazıp kacıyorlar

tekrar soyluyorum ben kı kendı hastası olmadgım halde bu yapılmaya calşılan seye karsı hıc ınanmıyorum tabıkı onunda memnun olmayan hastalrı olmyacagı anlmına gelmez ama bukadar detaylı yazılan seylerde hıc samımıyet kokusu almdım nedense

Derinceist nickli arkadaşın samimi olmadığı çok açık ve net...Ancak insanların nasıl giyindikleri konusu bence çok bayağı ve böyle bir paylaşım sitesinde, insanların yaşadığı cerrahi tecrübelerin ve doktorların ortaya çıkardığı işlerin konuşulduğu ve çok yararlı olduğu, insanların bu sayede doktorlarının bulduğu bir paylaşım sitesinde fazlasıyla gereksiz bir bilgi bence...İnsanların nasıl giyindikleri sizi ne açıdan rahatsız edebilirki...Anlamak imkansız valla...Böyle şeyler konuşmak ayıp ve sözü geçen insanların buraya girip kendilerini savunma şansları da yok..Ayrıca konumuz bence Emre beyin ortaya çıkardığı işler olmalı..Bu da benim fikrim.....

Arkadaşlar üçüncü kez burun ameliyatı olmayı düşünüyorum doktor seçmeye çalışıyorum bana yardım edin.Emre ılhan'ın muayenesi ve burun tasarımları ücretsiz mi burda ben genelde ücretsiz okudum ama onun normal sitesinde sadece görüşmenin ücretsiz diğerlerinin bir muayene ücreti olduğu yazıyor bu konuda bana acil bilgi verirseniz çok sevinirim.

E yuh artık insanların giyimine bile karışıyorlar yakında nefes almalarını beğenmeyip onuda eleştirseler saşmam artık . kafamçokkarıştı
Neden gerçek ismini yazıp eleştirmiyorlar merak ettim hani böyle nickler arkasına saklanıp insanları karalamak çok kolay. İnsan söylediklerinin arkasında adam gibi durmalı korkak gibi saklanmamalı. :eek:lmaz: Başarı herzaman başkalarının gözüne batar ondan tek silahları böyle gülünç bir şekilde saldırmak. sempatiksalakcinni

Reklam konusuna gelince demeden duramıyacağım ama burda başka bir doktorun hastası var ve o her yazısında doktorunun bir numara olduğunu der durur artık zaten gına geldi ondan bıraktım kendi başına :lepi: kafamçokkarıştı. Reklam dediğin öyle olur yani burda ameliyat olmus arkadaşlar doktorunu savunuyorsa o pek reklama geçmez bu farkıda anlamaya çalış derim.

X