- 10 Kasım 2009
- 687
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazı duzeltılırse sewınırım boş konusmak olucaktı
cevoo senin adına cok sevindim cnm, en iyi secimi yaptın darısı herkesin basına... nefesin rahatladımı
kozyatağı acıbadem hastanasine hemşirelerine özellikle ameliyat olduğum ilk gece benimle resmen bir bebekle ilgilenir gibi ilgilenen siyah saçlı minyon güler yüzlü hemşireye yazık ki adını unuttum burdan teşekkür ediyorum gerçekten süper bir hastaneymiş
Ya Emre beye nereden vuracağını şaşırdılar artık sağa sola yalan yanlış aynı maili kopyalıyorlar..kimse emre beyin mutsuz hastası yoktur demiyor ki..siz ameliyat oldunuz da bir problem mi yaşadınız..ameliyattan önceki burunları görmeden hastayı tanımadan nereden de çıkarttınız hastaların mutsuz olduğunu? hoş ben şüpheliyim sizin gidip görüştüğünüzden bile ama ...Sizin unuttuğunuz burada hemen herkes birbirini tanıyor ameliyatlarını izliyor sonuçları memnuniyeti ve memnuniyetsizliği görüyor ve ona göre karar veriyor..gördüğü bir yazıyla ameliyat olanımız herhalde yoktur...Herkes ameliyatından bahsediyor siz Sanal Hastaların mutsuzluğunu dile getiriyorsunuz...Adamın yaptığı işlere akıl erdiremeyenler..nereden vuracağını şaşırdı...Alkış size alkış...başka kusurları neler onları da sayın...emre beyin saçları biraz bozuktu...biraz da yorgun muydu ne... :)) Kusura bakma arkadaşım ama Güneş balçıkla sıvanmaz...
Seranadescim sana kesinlikle katılıyorum...Bu arkadaşların sorunu ne o da az çok belli oluyor..Var bir kampanya...Benim anlamadığım, başkalarının sözde tecrübeleri üzerinden bir doktoru kötülemek nasıl bir saçmalık oluyor acaba..Bunun altında nasıl art niyet aranmazki, Emre beyin mutsuz hastası vardır yada yoktur ama onların mutsuzluğundan niye bu arkadaşlar nemalanıyor onu da çözebilmiş değilim..Ben başımdan geçen kötü ameliyatımdan sonra doktorumun ismini de beni ne hale çevirdiğini gösteren resimlerimi de aylarca gösterdim burdan..Hala resimlerim var duruyor..Gerçek mutsuz hastalar resimleriyle zaten aslanlar gibi çıkıyor ortaya..Beş dakikalık yaşanmışlık olan bir muayenehane ortamında sözde anlatılanlardan ve yanında çalışanların arkdaşa göre ahlaka mugayyir giyinişinden dem vurarak, nereye varılmak isteniyor çok belli...Reklam kokusu denilmiş, Acaba gerçekten ameliyat olup oldukça büyük sıkıntılardan kurtulan gerçek insanlar burda paylaşımda bulununca mı reklam oluyor..Yoksa neresinden uydurduğunu bilemediğimiz insanlar mı belli maksatlar çerçevesinde doktorumuza çamur atmaya çalışıyor..Valla ne yapsanız boş..Meyve veren ağaç taşlanır derler...Boşuna mesai harcıyorsunuz..Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz...Adamın yaptığı işler ortada...Bu ne kısakançlıktır ya...Pesssss doğrusu....CADIARZU