Emre Beyle ilgili o kadar çok yorum yapılmış ki sessiz kalamadım.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki birden fazla ameliyat olmuş ve maalesef bir revizyon ameliyat daha olması gereken bir KKcıyım.
Yani ameliyat olduklarım olsun, görüştüklerim olsun o kadar çok dr.la muattap oldum ki anlatamam.
"Emre Bey hakkında bilgi paylaşımı" konulu forumda olduğumuz için öncelikle ondan bahsetmek istiyorum.
Emre Beyle bundan bir kaç ay önce görüşmeye gittim ve annem de ben de omuzlarımızdan büyük bir yük kalkmış olarak yanından ayrıldık. O kadar ilgili, -iyi niyetli- ve düşünceli bir dr. ki kesinlikle iki üç kuruşun hesabını tutan birisi değil. Kaç tane dr.un görüşmeleri ücretsiz, Kaç tane dr. bu ücretsiz görüşmede 1 saat boyunca sizin keşkelerinizi, neden o ameliyetı oldumkilerinizi, sabırla dinleyip, hem moral verip, hem durumu açıklıyor? Hangi dr. kendisine ameliyatta olduğu için ulaşamayan kişiye ki bunlar ameliyat olmuş hastaları dahi değil, geri dönüş yapıyor? Hangi dr. kendi dr.unuzla da görüşün tekrar düzeltmek ister diyerek, onu karalamadan neler yapılabileceğini anlatıyor? Hangi dr.un yanında bırakın 10 dk.yı 5dk.dan fazla kalabiliyorsunuz?.......
Emre Bey kadar iyi niyetli ve işinin ehli biri için yazılan olumsuz yorumlara, onun bana yaşattığı rahatlıktan dolayı, verdiği umuttan dolayı sessiz kalamadım.
ınş en kısa zamanda ben de ameliyatımı olacağım ve resimlerimi paylaşacağım.
Gelelim gözünü gerçekten para bürümüş, paraya hala doyamamış dr. moduna (tabii ki bir kez daha belirteyim ki, işinin ehli, insan gibi insan, dr gibi dr.ları tenzih ediyorum) :
-Görüşmeye gidersiniz, asistanları hemen 150-250 arası ücreti peşin alırlar,
-Sanki sizinle -hayrına- ilgileniyormuş gibi bir tavırla, şu yapılır, bu olur.... asistanım tarih versin, ücreti de çıkarır diyerek, lafı ağzınıza tıkarlar,
-Ne sormak istediğinizi hatırlayıp sorabilirseniz oh ne ala amaa sorabilseniz ve dahi cevap alabilirseniz işte o zaman aşk olsun!
-Ameliyatı olursunuz, sorununuz olur ararsınız, dr.a ulaşmak ne mümkün ancak bir asistan ya da hemşire döner, bişeyler söyler (ki sözlükte yapılan hareketin karşılığı "geçiştirmek") finito!
-Dr.a kafanıza takılanı sorarsınız, siz salaksınız ya, "aaa ne münasebet herşey yolunda!" der!!!!
Bir de üstüne utanmadan, "Ee, zaten revizyon gerekebilir, revizyon yaparız" DER,
sanki saç kestiriyoruz, çok kolay ya o eziyeti çekmek, kesilip biçilmek...
-Maalesef o ameliyathanede bnmle aynı süre boyunca bulunması -maalesef- o -dr-un o ameliyatın ne kadar zorlu, stresli (hele ki revizyonsa) fiziksel ve ruhsal sıkıntılar yaşatan bir operasyon olduğunu anlamasına YETMıYOR!
- 3-4 .. saatte ort. 15 milyar para kazandıkları için revizyon yaparız derken acaba revizyonu karşılayabilecek mi, verebilecek mi diye düşünemiyorlar, sanıyorlar ki para ağaçta yetişiyor,
- öyle dr.lar var ki vicdanları sızlamadan, hastayı dönüştürdüğü görüntüyü büyük bir -yetenekle- göz ardı edebiliyorlar ve üstüne mışıl mışılll yatabiliyorlar, gezebiliyorlar, yiyip içebiliyorlar,
bir de üstüne tv.lara çıkıp ben şöyle iyi böyle iyi dr.um diye kendi reklamlarını yapıyorlar. Ne acı!
Hepsi maalesef tecrübeyle sabit,
hatta son ameliyatımı yapan -dr-un pansuman odasında o kadar çok kişiyle tanıştım ki ben, yüzde elliden fazlasında revize edilecek bir sorun bırakmış adam. Öyle ki revize olması gerekenler topluluğuna döndük, deli gibi cnm sen ne yaptın, ne zaman olacaksın, nerede;? hangi şehirde konuşmaları yapıyoruz, telefonla iletişim halindeyiz...
Sonuçtan hoşnut olmayan ya da gerçekten sonucu iyi olmayan arkadaşlar olabilir, onlar kızmasınlar, kırılmasınlar ama benim tanıdığım Emre Bey, böyle bir durumu yukarıda anlattığım -dr- gibi inkar etmez, görmezden gelmez.
Umarım herkesin gönlünce olur herşey ve herkesin yüzü güler arkadaşlar,
iyi akşamlar...