Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Bu arada ben emre beyin topiğine yazıp duruyorum ama emre beye ameliyat olmadım sadece ona ameliyat olmayı düşünüyorum buda beni yarı emre ilhan hastası yapar lülülülülülü. cevoonun burnundan sonra zaten artık emre ilhandan başkasını araştırmıyorum bile. Benimde üçüncü ameliyatım olacak inşallah ama malesef en az bir sene beklemem gerekiyor. :sinifsinif:

bende hepinize katılıyorum kızlar,benimde tekrar ameliyat olmam için bi 6 ay beklemem gerekecek

AşkAşkcım Carmexcim, ınşallah sizde güzel burunlarınza kavuşup, bizimle resimlerinizi paylaşacaksınız kızlar...Ben Emre beye ameliyat olduğum için yanılmadım ve çok mutluyum, herkes benim gibi mutlu olsun istiyorum....opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile yerimseniben

bende artık hayatıma bir yıl önce bıraktığım yerden devam etmek istiyorum herşeyi ertelemek zorunda olmak istemiyorummmmm artık ama çok karamsar ve ümitsizim bu konuda Allah yardımcımız olur inşallah

saçma sapan yerlere saptıranlar olmuş okurken çok güldüm :) cidden kusura bakmasın. pek bir gazlı yapısı var arkadaşın anlaşılan.

her neyse konuyu daha fazla uzatmanın bir alemi yok. son kez söylüyorum artık yorum yapıp konuyu saptırmayın. photoshop uygulamarıyla burnun böyle olur demek para tuzağıdır. emre beyin sitesi, ki bu resmi web siteleridir. burada yazan her şeyin arkasında durmak gerekiyor yasal zorunluluklar vardır. aa yanlışlık olmuş diyemezsiniz ve burada da açık açık imaging çalışmaları yapılır demiş bu sistemi uygulamak bile bence yanlıştır çünkü doğruluk payı yoktur. para alınsın ya da alınmasın ki bu web sitesinde alındığı açıktır.

arkadaşlar para sizin, zaman sizin, akıl sizin, ben üstüme düşeni yaptım içim rahat, doğru bildiğimi paylaştım.

siz neden bu olayı buı kadr takıldınız anlmak gerçekten güç.dünyada imaging çalışmasını yapıpda para alan tek doktor emre beymidir?ayrıca doktrların bu çalışmayı yapmasının sebebi olabilecek şeyleri resm üzerinden hastalarına daha rahat anlatabiilmeleri.zaten bütün doktrlar asla birebir benzeri olamayacağınıda belirtiyor.
ben başka bir doktra ameliyat olan biri olarak emre beyin sitesine mail atıp resmlerimi gönderdim.yarım sayfalık bi yorum yazmş burnmdaki sorunlar hakkında, neler yapabileceğini açıkça yazmş.sizin dediğiniz gibi resim üzerinde oynayıp yollamıyyor yani.ayrıca biraz daha dikkatlii baksaydınız telefon numaralarının da mevcut olduğunu görürdünz.revizyon ameliyatı olmayı düşünen biri olarak emre beyle görüşmeyede gittim.ilk görüşmemde bana 1saatten fazla zamnını ayırdı.ben daha bişey söylemedn burnumdaki tüm kusurları tek tek saydı.üstelik istediğim zaman gelebileceğimi bunun için ücret istemediğini söyleyip aklıma takılan en ufak bi sorunda kendisini aramamı istedi.bunun üzerine ben bir görşmeye daha gittim emre beye.üstelik bu sefr ameliyttan ziyade benm için büyük bir sorun olan mevcut alerjim üzerine konuştuk.burnumun içine iyice baktı alerjim için reçete yazdı ve tüm bu yaptıkları içinde benden ücret almayacağını söyleyip 1 ay sonra tekrar gelmemi istedi.şimdi siz böyle bir doktora hemde hiç görüşmeden nasıl böyle bir ithamda bulunuyorsunuz anlamak gerçekten çok güç........

neyin ne olduğunu bilmeden yazmışsın. imaging uygulamasını araştırıp öğrenmeni tavsiye ederim.

Burun fotoğrafına bakıp sorunları anlatmak ayır bişi efektlerle burun üzerinde uygulama yapıp işte sonuç demek ayrı

saçma sapan yorumlar yazmayın allah aşkına kusura bakma sırf bişiler yazmak için yazmışın sen de cevap yazmam bile anlamsız ama senin gibi bilmeyenler ve anlayamayanlar için malesef tekrar açıklama durumu hissettim. ben sadece emre bey bunu yapıyor hiçbi yerde demedim ama papağan gibi bunu tekrar eden bi kaç kişiden birisin tek değilsin yani. okuduğumuzu anlayalım sonra konuşalım. anlamak istemedikten sonra aslında okumanın da bir anlamı kalmıyor.

gerçekler acıdır. ister kabul edin ister etmeyin. imaging uygulaması para tuzağıdır. nokta.

Son düzenleme:
Arkadaşım bence sen git bu konu ile ilgili ayrı bir topic aç....emre beyin bölümünde ne işi var bu tartışmanın, bu sitede adı geçen tüm doktorlar bunu yapıyor zaten... ameliyat bile olmamışsın veya olacağın biele şüpheli...Tüm dünyada yapılan bir işi tekrar sana mı anlatıcaaz...

burdaki herkes ya doktrla görüşmüş yada ona ameliyat olmuş kişiler.herkes yaşadığı tecrübeye dayanarak yorum yapıyor.peki siz neye dayanarak yapıyorsunuz bu yorumu.okuduğunu anlayamayan siz misiniz yoksa biz mi?madem bunu sadece emre bey yapmıyor, ozamn gelipte onun topiğinde onun ismini vererek suçlarcasına yazmamanız gerekirdi.
ayrıca gördüğüm kadarıyla naci bey ve serhat beyden randevu almışsnz.peki bu doktrların imaging çalışması için para alıp almadığını biliyor musunz?bilmiyorsanız ben size söyleyim boşu boşuna gitmiş olmayın çünkü kendiniz demişsiniz "olayı ticarete döndürdüğü için gitmek istemiyorum" diye.naci beye ameliyt olmuş olan biri olarak onunda ilk görşmeye ücret almadığını ama imaging çalışması için ücret aldığını söyliyimde boşu boşuna gitmiş olmayın....

Son düzenleme:

sen üstüne düşeni yaptın. :))) dünyayımı kurtardın şimdi bu açıklamalarınla Superwoman. kafamçokkarıştı alan memnun satan memnun.

Yavrucum iyiki bi tasarımcı olmuşun bundan dolayı kendini herkesten akıllı sanıyorsun. Burun üzerinde nasıl efektler yapılıyor? havai fişekler falan mı?. ehehehe
Farkına vardın mı bilmiyorum ama biraz forumu dolaş yorumları oku ve burdaki bir çok kişi tasarıma çok önem veriyor nekadar kendileride yapabiliyorsa yinede doktorla beraber yeni bir tasarım yaptırmak istiyorlar.
Sen burdaki herkesi çok düşünüyorsun ondan bence artık sen tasarımları yap ama tabiki aynı anda burunda neler yapılacak onlarıda anlat ve beş kuruş alma. Günde iki üç hasta yapar ortalama 6 saat diyelim. Hatta bence dünyada nekadar retouche yapılması gereken resimler varsa onlarıda yap tabiki bedavaya hani sen bu konuda ustasın ya. :) Mother Theresa seniiiiiiiiiii :roflol:

silmiş olduğum içerik için beni uyaramazsınız. mail ile de söylediğim gibi bu kabul edilir değildir. hak edenler ortada

emre ilhan ve barıs cakır burunda bence turkiyede tek ve cooook ayrı.ben barsı beye olmasaydım emre beye olurdum emre beyin hastalarının burunları cok dogal hepsi birbirinden ayrı ve cok guzel. ayrıca revizyonda tek gectigim doktor gene emre bey... birebir gorusup hasta resimlerini gordugum icin yazdıgım yorumlardır bunlar.:enbuyukkk:

cevoo senin adına cok sevindim cnm, en iyi secimi yaptın darısı herkesin basına... nefesin rahatladımı

shepshep burda tasarımcılıgını on plana cıkararak acaba senmı tıcarete dokmeye calşıyorsun burdakı bunca ınsandan bu işi bilen kımse yoktu bır senmı vardın acaba burda defalarca para uzerıne odaklı bir şahıs olmadıgı hatta tam aksı oldgu her hastasının yazıları ıcınde var dıkkat etmedın sanırım ustelık gidip gorusmeden fıkır almdan nasıl ticari biri oldguna kanaat getırebldın acıkcası cok curetkarsın ayrıca hastaları burda kendısını 3 gorusme yaptgından bahsettı bırakta bırınden alsın kendısı benım doktorum değil ama bu talihsiz bir yaklaşım gibi geldı

haklısın sana öyle gelmiş. ben kesin konuşuyorum. yeteneğimle gurur duyuyorum ama burda nası ticaretini yapıyım yaa akıl var mantık var. durumu kişiselleştiriyorsunuz gerçekten, akrabası ya da arkadaşı falan olduğunuzu düşünmeye başladım. gereksiz abartılı bir savunma içindesiniz. bir sen mi vardın bir sen mi vardın :) ne kadar seviyorsunuz bu sözü :) bin kişi de kalkıp senin gibi konuşsa aynı şeyi demekten bir adım geri durmam. akıl sizin diyorum daha nasıl açıkça konuşabilirim :)

ben sızınle kısısel bir dıyaloğa girmıyorum zaten acıklamalrınz uzerıne talıhsız bır yorum yapmıs oldunugunuzu dusundum kisi konu hakkında cok sey bılmıyorsa cok konusur mısalı konusun durun o halde tercıh sızın tamam ben akrabasıyım burdakı bin kısıde akrabası o halde yapmayın lutfen sureklı uzerıne basa basa tasarımcı ve grafıker kımlıgınızı on planda tutmanız kafa karıstırıcı geldı yoksa burda sayısız meslekdasınız emre beyın hastasıdır muhakak zten kendısı benım doktorum değil ben kendı doktoruma olmayasaydım kesın ona olurdum ki kendı doktorumda cok basarılı bir isim buna keza burda bir cok kısı aynı dusunceye sahıpse tek olup farklı olmak yolunda boş konuşmak yerıne bıraz yorumlarınızda gercekcı olun nyse soyleyıp soyleceğim bukadar ben bır savunma ıcerısıne asla girmem sadece ızlenımlerıme dayanarak yanlış bir yorumu duzeltme ıhtyacı duydum okadar kısısel almayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…