Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Valla yazilanlar pek inandirici gelmedi bana.. Emre Ilhan'da temmuz ayinda ameliyat olmaya devammmmmmmmmm yerimseniben

Derinceist tüm burun topicklerine girip Direk Emre ılhani kötülüyosun.. kimin maşasısın ??? Resmen bide makale hazırlamışsın her yere onu yapıştırıyosun.. samimi olmadığın burdan belli.. ne oldu Emre ılhanin başarısı zorunuza mı gitti :))) (bak işte bende bunu her topiğe yapıştırırım, işiniz böyle yürüyosa eğer :)))) )

ne terbiyesizlik bu ya emre beyide asistanını da muayhanesine degordum kesinlikle cok profesyoneldi. ona ameliyat olmadım ama 2. tercihim olurdu. emre bey herseyden once cok humanist bir insan ve basarılı bir doktor... NOKTA

Canım Hemşire hanımla görüşme yaptım...Harika bir insan çok sıcak samimi..Aynen Emre bey gibi çalışma arkadaşları da profesyonel..Hastanede kaldığım süre boyunca sağolsun Emre beyle beraber sabah akşam ziyaretime geldi...Ve gerçekten çok sevdim kendisini..Çok samimi ve insanı çok rahatlatıyor..Ameliyattan bir gün önceki görüşmemizin ilk yarım saatini Özgül hanımla (Emre beyin ameliyat hemşiresi) Geri kalan kısmını Emre beyle tamamladık...Ben de ve bana refakat eden eşimde Emre bey ve ekibinin tutumları, yaklaşımları ve profesyonelliklerinden çok memnun kaldık..Ve en ufak bir sıkıntı yaşamadan evimize döndük...Sonraki kontrollerde de zaten artık aile gibi olduğumuz için Özgül hanım da Emre beyde ve diğer personel de bizi çok sıcak samimi ve ilgili karşıladılar...Ben bir doktor muayenehanesine gider gibi gerilmedim hiç bu sayede..Emre beyin ekibi ve oluşturdukları sinerji kesinlikle hastalarına da yansıyor..Gerisi boş yani..ne söylenirse söylensin, laf-ı güzaf...

asistanın gıyınısı yapıcı bır eleştırıymıs ınsanlar amaclarından okadar uzakkı nelere konstantre olupta bi yerden vurma savasına dusmus guluyorum yaaa boyle bır sey kendı doktorumada yapılsa rahatsz olurum burdakı herhangı bır doktorada hangı kısının amacı amlıyet olupta doktorun vizyonunu asıstanın kıyafetıyle degerlendırebılır cok ironik

arkadaslar,bende 3 gundur forumdaki tum yorumlari okudum..emre beyi hic tanimazken bu forumsayesinde onda karar kildim..aslinda baska bi drdan temmuz ayina randevum vardi..ama iptal edicem..emre bey
temmuz ayinda yapicak ins. ameliyatimi..ama morluklrdan falan degilde cok siserde inmez se vede hep oyle kalirsa diye cok korkuyorum..ya normalden daha buyuk falan olursa.benimle paylasirsaniz yorumlarinizi sevinirim.

puff,masallah tatlim..nekadar degistirmis seni burun..eski halide cok kotu degilmis ama yeni halin bambaska..ALLAH herkesin yardimcisi olsun..bende ins..en kisa zamanda olucam..ins hersey yolunda gider..

ne hale gelmiş topik yazık ... Bilgi edinmek için bu sayfayı tıklayan arkadaşlara saygısızlık.. neyse yorum yok..

cerry21,bende yurtdisinda kaliyorum..temmuza gun aldim..orada gorusruz belki:)ALLAH yardimcimiz olsun,herkesin tabi..

bir kaç gündür topikte yazılanları okuyorum. ben burada özellikle revizyon ameliyatı olmak isteyen hastalara ameliyat sürecim ile ilgili yardımcı olmaya çalıştım günlerce. ancak emre bey ile ilgili bilgi alıp ameliyata karar vermeme yardımcı olan bu harika sitede kaprilerden straplezlerden bahsedilmesi gerçekten çok gereksiz... açıkçası benim gibi ilk doktoru tarafından hayal kırıklığına uğratılmış, dünyası başına yıkılmış, berbat psikolojiye sahip bir hastayı ameliyat etmek, hatta % 100 memnun etmek her doktorun harcı değildir. burada ameliyat sürecini, memnuniyetini ya da memnuniyetsizliğini dile getirmek herkesin hakkı, ancak bu topiğin böyle gereksiz fikirlerin açıklandığı bir yer haline getirildiğini görmek beni rahatsız etti. lütfen cevap yazılmasın çünkü kimseyle yazışacak zamanım yok. ben her zaman söylediğim şeyi tekrar dile getiriyorum: benden psikolojik desteğini esirgemeyen ve yapacağı operasyona tam anlamıyla ikna olmama yardımcı olan, asla acele etmemem konusunda benimle defalarca konuşan, 6 ay boyunca kendisiyle yaptığım görüşmelerde ( bozuk psikolojim ve doktorlara karşı ilk ameliyatım sonucu oluşan önyargım yüzünden ) beni sonsuz sabırla dinleyen sevgili doktoruma sonsuz minnetimi ve teşekkürlerimi sunuyorum yeniden...

agresif tarikat üyeleri sözüm size.

burası özgür bir platformdur. isteyen olumlu olumsuz düşüncelerini yazabilir. bir doktordan memnun kalmanız ondan memnun kalmayana veya olumsuz sözler işitene veya yanında çalışanlarının hal ve davranışlarının kendi bakış açısına göre uygun bulmamasına veya benim gibi resmi web sitesinde hiçbir gerçeklik payı olmayan bir program kullanarak bundan para talep edilmesi konusundaki uyarılara hakaret etmeniz, samimiyetsizlik ve yalancılıkla suçlamanız kabul edilebilir değildir. aynı tutum bana da gösterilmiş şikayetim üzerine uyarı verilmiştir. bir başka kişiyi de sırf düşüncelerini paylaştı diye birinin üzerine çamur atması ve hakarete varan yazılarından dolayı yine şikayet ettim. buraya sürekli yazan daha doğrusu sadece savunma amaçlı yazan, savunanlar bizden kötüleyenler öteki köyden muamelesi yapan 2 kişi, son derece yanlış davranışlar içindesiniz. kendinize gelin ve artık susun.

Son düzenleme:

Senin ve cevoo nun bu siteye ilk yazdığınız yazıları hatırlayan biri olarak sizin için çook seviniyorum....hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Arkadaşa 40 kere falan anlattık ama hala anlamıyor...emre bey 2.görüşmesinde muayene ve tasarım yapıyor...1.görüşmede kimseyi ikna için resim değiştirmiyor.Hastaya ne yapabileceğini gerçekçi bir şekilde gösteriyor..bunun için muayane de yapıldığı için muayene ücreti alıyor ve bu ücreti ameliyat ücretinden düşüyor... ben artık anlatmicaam bu son, umarım burnu güzel olur da emre beye ihtiyacı olmaz...

Merhaba

öncelikle herkese teşekkür ederim. kellyr sana filizcim sana özel teşekkür ediyorum. ayrıca emre beyi seçmeme sebep olan herkese. naci çelik ede teşekkür borçluyum. yazıştığımm arkadaşlar biliyorlar. ben kalın derili bir hastayım. naci çelikten aglayarak çıktımı burda herkes biliyor.iyiki öle olmuş. çok dogru bir seçim vermeme sebep oldu.

ayın 24 ameliyat oldum . dr. emre ilhanın moral deposuyla paniksiz girdim. hayatımda hiç anestezi almadım. fakat inanaın ne kustum. ne sorun yaşadım.emre beye personeli dahil. herkes harikaydı. burdan anlatmak istiyorum, yaşadıklarımı çünkü arkadaşlar bu işlerde tecrübe önemli özelliklede doktorunuzun ameliyatınızın her aşamasında ve ameliyattan sonra yanınızda olması önemli. zaten bence ameliyattan sonrası önemli.

Ben 5 aylık bi dr araştırmamdan sonra emre beyi seçtim. sebepleri. beni ameliyat olmaya hazırlaya bilecek bi doktoktordu. Hangi dr 5 kez görüşürkü ameliyat olmadan önce insan. biz yaptık. dogal çalışması. yapabileceginin en iyisini size sunması. size güven vermesi. evet burda hiç emre beyle ilgili şikayet olmamasıda buna etken. ve haklılar arkadaşlar. inanın şikayet edecek hiç birşey yok. son olarakta yaptı işin arkasında durması. benim onu seçmeme sebep oldu.

Kalın derirli bir hastayım. estetikçiler için uygun degilim. çünkü zaman isteyen bi hastsyım. öle okka gibi bi burun yapmazlar. yani naci beyin dediği gibi bana ben seni ameliyat yapıp adımı lekeleyeme. çünkü dogal olur ve geç sonuç veririsin. yani ugraşmak istemedi. ama iyleştimde herkes ne kadar güzel oldugunu görecek. şuan şiş yüzüm. hatta emre beyin dedigine göre az şişmişim.kalın derili burnu geniş ve yaglı bir cildim var anlıycanız ameliyata hiç uygun degildim. ama şuan şiş olmasına ragmen sonucun iyi olacagına eminim. dr. emre ilhana güvndim boşada çıkmadı. sadece estetik sorunu degildi benimki etler baya büyük ve kemik egrilide vardı hepsini halletti.

Ameliyatla gelince. harika bi hastanede ve harika bi ekip beni bekliyordu. acıbadem ataşehir. herşeyi kendileri halletti. ameliyat öncesi ve sonrası. zaten emre beyin hastası olmanıın bir ayrıcalıgı var. tansiyon. kan tahlilim sonrası. igne vuruldum . gözümü açtımda yatagımda ameliyat bile olmuştum. hiç bir yerim agrımıyordu. peşinden dr geldi. narkos olayı gibi bidurumum olmadı. güzlel bi ameliyat oldunu belritti konuştuk gitii.başımdan hemşireler hiç ayrılmadı. bunları anlatıyorum çünkü baştada dedim ameliyat öncesi degil sonrası önemli inanın. gece saat 2 gibi odanın kapısı açıldı kalktım dr emre ilhan gelmiş ameliyat etti hastalara bakmaya. gecenin o vaktinde şahsen hiç beklemiyordum. muayene etti gitii. sabah tekrara geldi ve kendisi beni tabucu etti. hemşireleri degil. 3 gün sonrada muayenehaneye gitiim. inanın aynı ilgi devam ediyor ve bu böyle devam edecek. çünkü hastalarını önemsiyor. çünkü yaptı işe güveniyor. ki amliayttan sonra arkasında duruyor. burun ameliyat olmak isteyenlere iletiyorum. ben en ünlü o estetikçilerden HAYIRı duydum. ama emre bey kadar tecrübeli ve işine sahip hiç birini görmedim. herşey çok güzeldi ve güzelde olacak. burdan olmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum 1 kerede olsa emre beyle görüşsünler bence unutmayın estetikçiler biraz meme biraz burun biraz kulak herşey yapıyor ama emre bey gibi dr.ler sadece burun üzerine uzmanlaşmışlar. burnun içinide dışıda gayet iyi biliyorlar.

dr. emre ilhana çok çok teşekkürler ekibi ve hastaneyede teşekkür ederim. en yakın zamanda resimlerimi atıcam. farkı sizde anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…