sağol canım bu bir dokunuyo beyniniz çıkıyo bunu da her seferinde yapıyo sözün beni bir rahatlattı bir rahatlattı anlatamam
yani arkadaş sölemiş evet dokundugunda bir baskı oluyor ama oda anlık oluyor. sende boyama kitabı hep olumsuz yanları baz alıyorsun, ben kendime korkak, cesaretsız derdim ama sen benden beter çıktın. Gerçi ben senin gibi olumsuz yanlarına çok takılmadım, bırak tatlım bu kadar olumsuz düşünmeyi, iyi düşün güzel olsun
çok korkağım canikom
2 ameliyat oldum
sonrası baya acıdı ne yapem :)
ya bu kadar ınsan korkma dıyorsa emin ol bi bildiği var, birde benden sana bi uyarı olumsuz yanları görme, değişimlere bak, insanların nasıl mutlu olduklarını gör, olumlu yönelere görbugün bana tekrardan olur musun deseler EVET derim(beim kadar canı tatlı kimsede yoktur emin ol)
ay senin ameliyat sonrası resimlerini gördükçe bile fena oluyorum ben yaaa(
en iyisi kaldırim onları ben. diyelim ki ameliyat olan kimseyi görmedin ve amelıyat oldun. herseyden habersızdın. ameliyattan çıktı ve kan kustun . sonra yüzün inanılmaz şişti morardı.(hiçbişi bılmıyorsun surecle ilgili) o zaman napardın neler düşünürdün. bence sen dua et buranın sayesınde süreçleri cok iyi öğrendiğine . olumsuz düşünme olumlu düşün!
Kizlar bende bugun emre beye gittim
Cok heycanliydim cunku bantlar cikicak saniyodum ama 2 gun sonra cikicakmis=(
Sonra bana kendisine ameliyat olmaya nasil karar verdigimi sordu
Bnde kadinlar kulubunu soyledim
Uye olup olmadigi mi sordu bende nedense hayir dedim
agzimdan oyle cikti=)
Neyse sonuc olarak bantlar degisti ve burnuma aynadan baktigimda cok memnun kalsanda hemen alisamadim ama daha oncede soyledigim gibi dr cook guveniyorm daha 2 hafta bile olmadi eminim dahada guzel olcak
Egri burun zordur ama ben cok mutluyum benim gibi zor burunlu ve igneden bile korkarken ameliyat olmayi kafaya koymus kisiler varsa emre bey en iyi secim bence
Size sorum 1 ay icinde sisiliklerim iner mi cunku okulum var inmesi gerek=)
Kizlar bende bugun emre beye gittim
Cok heycanliydim cunku bantlar cikicak saniyodum ama 2 gun sonra cikicakmis=(
Sonra bana kendisine ameliyat olmaya nasil karar verdigimi sordu
Bnde kadinlar kulubunu soyledim
Uye olup olmadigi mi sordu bende nedense hayir dedim
agzimdan oyle cikti=)
Neyse sonuc olarak bantlar degisti ve burnuma aynadan baktigimda cok memnun kalsanda hemen alisamadim ama daha oncede soyledigim gibi dr cook guveniyorm daha 2 hafta bile olmadi eminim dahada guzel olcak
Egri burun zordur ama ben cok mutluyum benim gibi zor burunlu ve igneden bile korkarken ameliyat olmayi kafaya koymus kisiler varsa emre bey en iyi secim bence
Size sorum 1 ay icinde sisiliklerim iner mi cunku okulum var inmesi gerek=)
ben de iğneden bile korkarım nasıl cesaret ettin kız
geçmiş olsun bu arada.
sen üye değilim desen de şimdi seni görmüştüryandın sen. şaka şaka
Hahahah bilmiyorum ki=)
Bugun 18 gunum ama hala sis=(
Bantlarda cikti indan mi acaba?
Disari cikmak istiyorum ama yuzum cok sis
sağol canım bu bir dokunuyo beyniniz çıkıyo bunu da her seferinde yapıyo sözün beni bir rahatlattı bir rahatlattı anlatamam
Yok çok rahat olun gerçekten çok güvenilir bir doktora emanet ermişsiniz kendinizi,ben yakın arkadaşın aslı dan biliyorum doktoru gece yarısı dahi telefonla arayıp keyfinin nasıl olduğunu soruyor,Emre bey çok ilgili en önemlisi çok duyarlı bir insan
kızlaaar sonunda randevum 1 ay öne alındı 25 eylülde ilk randevum şimdi dahada heycanlandım :):)
sezencimmmm çok sevindim canım çok iyi olmuş. boşluk olduğu zaman öncelik tanıyorlar gerçekten. doğru karar verdikten sonra beklemeye değiyor. o günde çabuk gelip geçer merak etme. insan sağlıklı güzel bir burna kavuşacağı için sabırsızlanıyor öle değil mi...[/QU
öyle gerçekten sabırsızlanıyorum, bide erken olması çok iyi oldu belki bayram öncesi ameliyat olurum işimde yeni sayılırım çünkü rapor almak istemiyorum sorun çıkarmasınlar şimdibayram izni bikaç günlükte yıllık izin derken toparlarım diye düşündüm bakalım inşallah boş bir zaman bulunabilir.
öyle gerçekten sabırsızlanıyorum, bide erken olması çok iyi oldu belki bayram öncesi ameliyat olurum işimde yeni sayılırım çünkü rapor almak istemiyorum sorun çıkarmasınlar şimdibayram izni bikaç günlükte yıllık izin derken toparlarım diye düşündüm bakalım inşallah boş bir zaman bulunabilir.
inşallah canımm sen bir ilk görüşmeni yap zaten ondan sonrası kolay. nasıl randevunu öne aldılarsa ameliyatını da herhangi bir boşlukta hemen öne alırlar. ameliyat sonrası iyileşme süresini 1 haftada atlatırsın o zamana kadar bir şeyin kalmaz.inşallah bayram öncesi olursun tatlım.bak bende çok merak ediyorum şimdiki burnunu görünce yenisi eminim çok güzel olacak