Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

emre bey'in yaptığı yada senin rastladığın hiç bana benzer burun var mı yani ucunu küçültüğü merak ediyorum acaba ne kdar küüçülebiilir diyede:)

sezencim Emre bey burun planlaması yaparken burnu tek başına değerlendirmiyor. yani burnun şekli ne olursa olsun tasarım yaparken kişinin alın çene ve elmacık kemiklerine orantılı bir burun planlıyor. burnun uzun,kemerli ya da düşük olması burnun şekillenmesinde tek başına yeterli olmuyor.senin şuan ki burnun bir başkası kişiyle aynı olsa dahi yüz hatlarınız aynı olmayacağı için tasarlanacak aynı burun sana yakışmayabilir. kısacası Emre bey kişiye özel burun yapıyor. hem istediğin tarzda hem de sana yakışacak güzel bir burun tasarlayacaktır emin ol.:KK16:

Son düzenleme:
ben de burun ameliyatımdan memnun kalmadım.şekil olarak burnum hiç değişmedi denebilir. emre bey e revizyon düşünüyorum. randevu almak istesek çok geç bir tarih mi veriyor acaba?

ben de burun ameliyatımdan memnun kalmadım.şekil olarak burnum hiç değişmedi denebilir. emre bey e revizyon düşünüyorum. randevu almak istesek çok geç bir tarih mi veriyor acaba?

ilk ameliyatınızı ne zaman önce oldunuz:26: revizyon için 8 ay gibi bir süre geçmesi gerekiyor çünkü.emre beyin çok yoğun olduğunu biliyoruz. dilerseniz muayenehanesini arayıp randevu tarihi alabilirsiniz. ama geç bir tarih verseler bile herhangi bir boşlukta öncelik tanıyıp görüşmeye alabiliyorlar. :KK16:

benim tam 8 ay oldu 1 yıl dolmasını bekliyorum aslında. bu süreçte iyice araştırıp güvenebileceğim bir doktor arıyorum açıkçası.

benim tam 8 ay oldu 1 yıl dolmasını bekliyorum aslında. bu süreçte iyice araştırıp güvenebileceğim bir doktor arıyorum açıkçası.

aslında üzerinden 1 sene geçmesi daha iyi olur tabi.zaten araştırma süresi içerisindesin. daha zamanın da var. aklınızda olan tüm doktorlarla görüş. doktor seçimi önemli çünkü.en doğru kararı ancak bu şekilde verebilirsin.inşallah bu sefer son olur :KK16:geçmiş olsun...

merhaba hanımlar, ben birkaç ay önce siteye üye oldum, ama kpss ye hazırlandığım için uzun süre giremedim. benim de burnumla ilgili problemlerim var epeyce. forumu inceledim, emre bey ile ilgili çok güzel yorumlar var. birkaç burun resmi de gördüm kendisinin yaptığı. hepsi de güzel ve doğal burunlardı. tam heveslendim derken hevesim kursağımda kaldı. çünkü ameliyat için 7,8 bin liradan bahsediliyor. hevesim kursağımda kaldı :KK43:

merhaba hanımlar, ben birkaç ay önce siteye üye oldum, ama kpss ye hazırlandığım için uzun süre giremedim. benim de burnumla ilgili problemlerim var epeyce. forumu inceledim, emre bey ile ilgili çok güzel yorumlar var. birkaç burun resmi de gördüm kendisinin yaptığı. hepsi de güzel ve doğal burunlardı. tam heveslendim derken hevesim kursağımda kaldı. çünkü ameliyat için 7,8 bin liradan bahsediliyor. hevesim kursağımda kaldı :KK43:

canım doktor seçimi gerçekten çok zor bir karar. ilk ameliyatınız olacaksa evet 7 bin ücret ödüyorsunuz. ancak sağlık problemleriniz de varsa içinize sinen doktora olmanızı tavsiye ederim. kendi açımdan söyleyim başka bir doktorun yaptığı ilk ameliyatım başarısız olduğu için revizyon olmak zorunda kaldım. önemli olan tek seferde hem sağlık probleminizin giderilmesi hem de estetik açıdan istenilen görüntüye kavuşmak..daha uygun yapan doktorlar da var araştırıp güvenebileceğiniz doktora olursunuz inşallah:KK16:

Arkadaslar sigara kullanan ve narkoz esnasında sonrasında sorun yasayan oldu mu ben kullanıyorumda:KK17:

Arkadaslar sigara kullanan ve narkoz esnasında sonrasında sorun yasayan oldu mu ben kullanıyorumda:KK17:

aferin sana :KK47: sigara düşmanı biri olarak bence bunu bir başlangıç kabul edip bırak hayatım.:KK1: ameliyat öncesini Emre beye sorman da fayda var. narkoz alacağın için ne kdr bir süre içme der bilemiyorum ama ameliyat sonrası bir süre içme derim. sonuç itibari ile burun içi yaralı ve burun içi dokularına zarar verebilrisin. daha geç iyileşmeye neden olur. burun içi şişlerin de daha çabuk iyileşmesini istiyorsan içme. hem dumanı bile cildine zarar verecek. ameliyat sonrası burun cildini özellikle temiz tutmalısın.:KK16:

aferin sana :KK47: sigara düşmanı biri olarak bence bunu bir başlangıç kabul edip bırak hayatım.:KK1: ameliyat öncesini Emre beye sorman da fayda var. narkoz alacağın için ne kdr bir süre içme der bilemiyorum ama ameliyat sonrası bir süre içme derim. sonuç itibari ile burun içi yaralı ve burun içi dokularına zarar verebilrisin. daha geç iyileşmeye neden olur. burun içi şişlerin de daha çabuk iyileşmesini istiyorsan içme. hem dumanı bile cildine zarar verecek. ameliyat sonrası burun cildini özellikle temiz tutmalısın.:KK16:

:KK17:ınsallah bırakmayı dusunuyoruz esımle zaten en az 2 ay ıcemem amelıyattan sonra bogazda burunda yara olcak sonrada ıcmem heralde ınsallah yanı buyuk konusmıyım yıne

:KK17:ınsallah bırakmayı dusunuyoruz esımle zaten en az 2 ay ıcemem amelıyattan sonra bogazda burunda yara olcak sonrada ıcmem heralde ınsallah yanı buyuk konusmıyım yıne

yok canım bence senin için bir bahane olur. o dönemler tiksinme olur içemezsin zaten. öle de devam edersen bir taşla 3 kuş vurmuş olacaksın hahahah:KK14:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar yeni uyeyim
ameliyat olmak istiyorum burun ve sakak germe olarak
3 kisiyi arastiriyorum (Emre Ilhan,Baris Cakir,Naci Celik)
Emre beyi arastirirken 3 burun gordum,yemin ediyorum kalp atisim hizlandi en bastaki kisilerden
aman allahim o ne guzel burunlardi oyle.bi an kendimde hayal ettim,saheser
suan aklimdaki butun doktorlari gecti :)hemde ilk sayfaya bakarak
burun icin verdigi fiyati bilenler varmi guncel olarak.?
kendi sayfasi yaptigi ameliyatlar onceleri ve sonralarina ulasabilecegim bi yer?
bi cok yorum okudum revizyon diyorlardi sanirim,oyle bi sorunla karsilasma olasiligm Emre bey ile %kactir acaba
simdiden cevap veren arkadaslara minnetimi sunuyorum

Emre beyi arastirirken 3 burun gordum,yemin ediyorum kalp atisim hizlandi en bastaki kisilerden
kendi sayfasi yaptigi ameliyatlar onceleri ve sonralarina ulasabilecegim bi yer?
bi cok yorum okudum revizyon diyorlardi sanirim,oyle bi sorunla karsilasma olasiligm Emre bey ile %kactir acaba

modernizecim yeni üye olduğun için özel fotolara ulaşamazsın. bu yüzden 25 mesaj sayını doldurman gerekiyor ve arkadaşlık isteği göndermen yeterli.ameliyat öncesi ve sonrası fotolara arkadaşların özel fotolardan ulaşabilirsin. sanırım ilk ameliyatınız olacak. ilk ameliyat ücreti 7 bin. revizyon olmaman için çok iyi araştırıp doktor seçimini ona göre yapmak gerekir. kendimden örnek verecek olursam benim bu ikinci ameliyatım ilk ameliyatımda yanlış doktor seçimi ve sonucunda başarısız bir ameliyat geçirdim.o yüzden bir daha aynı sorunu yaşamak için ben de çok araştırıp gerek yorumlardan gerek de fotoğraflara bakarak Emre beyde karar verdim. o kadar çok hastası var ve başarısız hiç bir ameliyatı olmadığını öğrenince tamam dedim.şuan 4. ayımdayım ve sonuçtan çok memnunum.size tavsiyem aklınızdaki isimlerle görüşün ve öle karar verin. içine hangi doktor sinerse ona ameliyat olun.umarım siz de bizler gibi en doğru kararı verebilirsiniz.:KK16:

ameliyat öncesi araştırırken bende aynı şekilde bu kadar başarılı burunlar olamaz diye çok şaşırmıştım ama öyle emre beyin burunlarını birde canlı görmenizi tavsiye ederim fotoğraflardan bin kat daha güzel:) Emre bey aksine başka doktorların bozduğu, 3-4 kez ameliyat olmuş burunları bile çok güzel şekil verir

Ben Turkiyeye gelene kadar fiyati sabit kalsa keske.sanirim baya etkilendim.Abd de yasiyorum.kisa dogru yada en gec onumuzdeki yaza dogru gelip olmak istiyorum.sakak germe yapmiyor sanirim.bu arada 25 msji doldursam iyi olur.
cevap veren arkadaslarima tesekkurlerimi sunarim.artik ben Tr ye gelene kadar Emre beyi aklimdan hic cikarmam sanirim :)

Ben Turkiyeye gelene kadar fiyati sabit kalsa keske.sanirim baya etkilendim.Abd de yasiyorum.kisa dogru yada en gec onumuzdeki yaza dogru gelip olmak istiyorum.sakak germe yapmiyor sanirim.bu arada 25 msji doldursam iyi olur.
cevap veren arkadaslarima tesekkurlerimi sunarim.artik ben Tr ye gelene kadar Emre beyi aklimdan hic cikarmam sanirim :)

Canım ücretler her sene hastane masraflarına bağlı olarak artıyor sanırım.şakak germe ameliyatı duymadım dilerseniz muayenesini arayıp sorabilirsiniz.25 mesaj hakkınızı doldurmak için ana sayfanın en altında deneme sayfası var ordan tamamlayıp fotoları görebilirsiniz.

merhaba..bence de bir an önce mesaj hakkınızı doldurup özel albümlere göz atın..en iyi kararı o şekilde verebilirsiniz..biz emre ilhan hastaları olarak doktorumuzu tavsiye ederiz tabi ki ama kendiniz için en doğru kararı siz verirsiniz..ben 1 sene boyunca bütün arkadaşlarımın albümlerini takip ettim ve kararımı verdim..kolay gelsin :))

Yok burunlar cok super.begendim.hatta burda duramiyorum
ama biraz daha sabretmem gerek.malum hemen gel git olmuyor burdan.
ben netten karar vermek zorundayim
icime cok sindi.bide geldigimde insallah gorusme firsatim olursa,benim doktorum Allahin izniyle Emre beydir.
yanliz sakak germe siddetle onuda istiyorum.onu nasil cozecegim bakalim.
hmm bu arada denemelerimi yaptim :)
birde hazir karar vermisken azda dudakmi doldurtsam :)

Yok burunlar cok super.begendim.hatta burda duramiyorum
ama biraz daha sabretmem gerek.malum hemen gel git olmuyor burdan.
ben netten karar vermek zorundayim
icime cok sindi.bide geldigimde insallah gorusme firsatim olursa,benim doktorum Allahin izniyle Emre beydir.
yanliz sakak germe siddetle onuda istiyorum.onu nasil cozecegim bakalim.
hmm bu arada denemelerimi yaptim :)
birde hazir karar vermisken azda dudakmi doldurtsam :)

modernizecim araştırmanın en zor aşaması olan doktor seçimini yapmışsınız. bundan sonrası çabuk geçer merak etmeyin.geç olsun güzel olsun.geldiğinizde dudağınızı da halledersiniz.:KK16:

forumda yeniyim. aslında ilk mesajım:KK1:
25 mesajı tamamlamam gerek acilen. çok merak ediyorum burunlarınızı:18:

Son düzenleme:
X