Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Eger dudaklarin dolgun degilse kesinlikle dudaklara dolgu yaptir burun duzgun olunca cok guzell duruyooo:) dusunursen ameliyat olmusken aradan cikar siddetle tavsiye ediyorum:) ben de dolgu yok dudaklarim dolgun ama olmasaydi burunla birlikte dusunurdum kesin:)

merhabalar 21 yaşındayım bende bu zamana kadar burnumdan memnun değildim ama yaptırmayıda düşünmedim çünkü cesaret edemedim morluklar,şişlikler,zorlu iyileşme süreci... ama geçen günlerde kk da boyle bi konunun olduğunu ve oylesine de olsa girip bakmayı dusunurken birde baktım emre beye bu konu hakkında mesaj atmışım.emre beye ameliyat olan arkadaslar memnun kaldıklarını soylesede buraya biraz cesaret toplamaya geldim açıkçası

hoşgeldin canım. hepimiz aynı süreçten geçtik.bizlerin de korkuları vardı. kendi adıma söyleyeyim.ben durumumu kabullenip hiç ameliyat olmam derken.bir baktım okudukça heveslendiğim bana cesaret veren emre ilhan hasta yorumlarını bir solukta bitirivermişim .işte karar verdiğim andır. tamam dedim benim doktorum Emre ilhan olmalı. şuan hem estetik açıdan hemde sağlık açısından istediğim bir burna sahip oldum.bu süreçte hiçbir video izlemedim ve iyileşme aşamasını kendime dert etmedim.arkadaşların yazdıkları ve paylaştıkları fotolardan da anladığım iyileşme süreci 1 hafta.bir an önce olayım da beni rahatsız eden görüntümden kurtulayım istedim hepsi budarısı senin başına canım.

Seni o kadar iyi anliyorumki 4 sene arastirdim:) sonra emre beyi buldum her yorum olumlu olumsuz hicbisey yok ama insan yine tereddutte kaliyor internetten yaklasik 6 ay arastirdim hastalariyla konustum sonra ben cok mukemmelliyetci oldugum icin neredeyse her hafta gittim emre beye:) benden 4 ay once annem ameliyat oldu sonra ben sonra kardesim arkadaslarim derken cok memnunuz:) ama sen iyice arastirmani yap iyice icine sinsin oyle ol ameliyati acele etme

benim de randevum var Emre beyle haftaya.İlk randevum olacak neler konuşuluyor ilk randevuda? Bir an önce olup kurtulmak istiyorum bekledikçe acaba diyorum çünkü.

benim de randevum var Emre beyle haftaya.İlk randevum olacak neler konuşuluyor ilk randevuda? Bir an önce olup kurtulmak istiyorum bekledikçe acaba diyorum çünkü.

Emre beyle henuz randevum yok ama senin yerinde olmak icin can atardim
burunlar super masallah
birde okadar cok hastalari memnunki,onlarin sevincini hissetmemek elde degil
Allahim banada bi randevu :))))

Z kalmış ne güzel.canım özellikle bunlar konuşulacak diye bir şey .aklına takılan herşeyi rahatlıkla sorabilirsin.seni rahatsız eden durumları ya da isteklerini açıklarsın.emre beyi daha iyi tanıma şansın olacak.bundan sonraki yapılacak aşamalar anlatılır ve ona göre ameliyat tarihi belirlersiniz.senin ilk ameliyatın mı olacaktı..
Emre beyle henuz randevum yok ama senin yerinde olmak icin can atardim
burunlar super masallah
birde okadar cok hastalari memnunki,onlarin sevincini hissetmemek elde degil
Allahim banada bi randevu :))))
Modernizem sen kışa gelebilecektin değilmi.merak etme sonuçta doktor seçimini yapmışsın bundan sonrası çabucak geçer sen de istediğin bir burna sahip olursun canım.

Evet Karazeytinim kisa cok istiyorum ama olurya gelemem yaza insallah. malum burda tam kis zamanlari cok yogun gecer yilbasilar,hindi bayramlari :)

evet ilk ameliyatım olacak. başta çok hevesliydim ama şimdi düşündükçe burnum çok da kötü değil diyorum. Emre bey in burunları bir başka oluyor, küçük, istediğim gibi ama benim burnum kalın derili öyle olur mu bilmiyorum. Aranızda kalın derili olup Emre bey e ameliyat olanlar var mı? Onların fotoğraflarına bakıp fikir edinsem güzel olurdu.

Canım kalın derili isen de hiç sorun değil.EMre bey kalın derili için özel bir teknik kullandığından istediğin şekilde bir burna sahip olursun.burada bir çok arksdaşın fotolarına ulaşsbilirsin.ama Emre bey kişiye özel burun yaptığından senin yüz hatlarına gidecek bir burun tasarlayacaktır.boyutunun da ne kadar olması gerektiğine tasarım esnasında karar verirsiniz.fikir edinmek için fotoları incele cnm. Burada bulunan arkadaşları eklerseniz özel albümlerini görebilirsin.

Evet Karazeytinim kisa cok istiyorum ama olurya gelemem yaza insallah. malum burda tam kis zamanlari cok yogun gecer yilbasilar,hindi bayramlari :)

evet kışın yoğun oluyor ama önemli değil en rahat olduğun zamanda gelirsin. niyetinde varsa zaten zaman çabucak geçiverir.geldiğinde haberimiz olsun canım. kısmet denk gelir görüşürüz inşallah

merhaba..ben çok kalın deriliyim ve emre beye revizyon oldum..fotolarıma bakıp fikir edinebilirsin..

Ben kalin deriliyim emre beye oldum 19 ay once kucuk hokka gibi burnum var :) ozel albumum var isterseniz ekleyip gorebilirsiniz. Ben de kalin deriliyim kucuk olmaz diyodum 4 sene doktor gezdim ve hepsi de kalkik kucuk burnun olmaz kalin derilisin o sekli almasi zor vs dediler sonra emre beyi buldum olur dedi oldu:) kesinlikle gorusmeni tavsiye ederim gormesi lazim derini elastik mi degil mi o da onemli.

peki burunlarınız daha mı geç iyileşti kalın derili olduğu için? Ayrıca çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Merhaba,

Foruma yeni katıldım. Emre İlhan, Yusuf Can ve Yakup Avşar arasında kararsızım. Emre Bey hakkında çok iyi şeyler yazılmış. Kotamı doldurunca fotoğraflarınıza bakmaya başlayabilicem:)

Merhaba,

Foruma yeni katıldım. Emre İlhan, Yusuf Can ve Yakup Avşar arasında kararsızım. Emre Bey hakkında çok iyi şeyler yazılmış. Kotamı doldurunca fotoğraflarınıza bakmaya başlayabilicem:)

Merhaba,

Hoşgeldin.mesaj hakkını doldurmak için ana sayfanın en alt kısmında forum test bölümü var.oradan tatmsmlayabilirsiniz.özel albümler için arkadaş olarak eklemeniz gerekecek.şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…