- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
forumda yeniyim. aslında ilk mesajım
25 mesajı tamamlamam gerek acilen. çok merak ediyorum burunlarınızı:18:
Yok burunlar cok super.begendim.hatta burda duramiyorum
ama biraz daha sabretmem gerek.malum hemen gel git olmuyor burdan.
ben netten karar vermek zorundayim
icime cok sindi.bide geldigimde insallah gorusme firsatim olursa,benim doktorum Allahin izniyle Emre beydir.
yanliz sakak germe siddetle onuda istiyorum.onu nasil cozecegim bakalim.
hmm bu arada denemelerimi yaptim :)
birde hazir karar vermisken azda dudakmi doldurtsam :)
merhabalar 21 yaşındayım bende bu zamana kadar burnumdan memnun değildim ama yaptırmayıda düşünmedim çünkü cesaret edemedim morluklar,şişlikler,zorlu iyileşme süreci... ama geçen günlerde kk da boyle bi konunun olduğunu ve oylesine de olsa girip bakmayı dusunurken birde baktım emre beye bu konu hakkında mesaj atmışım.emre beye ameliyat olan arkadaslar memnun kaldıklarını soylesede buraya biraz cesaret toplamaya geldim açıkçası
merhabalar 21 yaşındayım bende bu zamana kadar burnumdan memnun değildim ama yaptırmayıda düşünmedim çünkü cesaret edemedim morluklar,şişlikler,zorlu iyileşme süreci... ama geçen günlerde kk da boyle bi konunun olduğunu ve oylesine de olsa girip bakmayı dusunurken birde baktım emre beye bu konu hakkında mesaj atmışım.emre beye ameliyat olan arkadaslar memnun kaldıklarını soylesede buraya biraz cesaret toplamaya geldim açıkçası
benim de randevum var Emre beyle haftaya.İlk randevum olacak neler konuşuluyor ilk randevuda? Bir an önce olup kurtulmak istiyorum bekledikçe acaba diyorum çünkü.
Z kalmış ne güzel.canım özellikle bunlar konuşulacak diye bir şey .aklına takılan herşeyi rahatlıkla sorabilirsin.seni rahatsız eden durumları ya da isteklerini açıklarsın.emre beyi daha iyi tanıma şansın olacak.bundan sonraki yapılacak aşamalar anlatılır ve ona göre ameliyat tarihi belirlersiniz.senin ilk ameliyatın mı olacaktı..benim de randevum var Emre beyle haftaya.İlk randevum olacak neler konuşuluyor ilk randevuda? Bir an önce olup kurtulmak istiyorum bekledikçe acaba diyorum çünkü.
Modernizem sen kışa gelebilecektin değilmi.merak etme sonuçta doktor seçimini yapmışsın bundan sonrası çabucak geçer sen de istediğin bir burna sahip olursun canım.Emre beyle henuz randevum yok ama senin yerinde olmak icin can atardim
burunlar super masallah
birde okadar cok hastalari memnunki,onlarin sevincini hissetmemek elde degil
Allahim banada bi randevu :))))
Z kalmış ne güzel.canım özellikle bunlar konuşulacak diye bir şey .aklına takılan herşeyi rahatlıkla sorabilirsin.seni rahatsız eden durumları ya da isteklerini açıklarsın.emre beyi daha iyi tanıma şansın olacak.bundan sonraki yapılacak aşamalar anlatılır ve ona göre ameliyat tarihi belirlersiniz.senin ilk ameliyatın mı olacaktı..
Modernizem sen kışa gelebilecektin değilmi.merak etme sonuçta doktor seçimini yapmışsın bundan sonrası çabucak geçer sen de istediğin bir burna sahip olursun canım.
evet ilk ameliyatım olacak. başta çok hevesliydim ama şimdi düşündükçe burnum çok da kötü değil diyorum. Emre bey in burunları bir başka oluyor, küçük, istediğim gibi ama benim burnum kalın derili öyle olur mu bilmiyorum. Aranızda kalın derili olup Emre bey e ameliyat olanlar var mı? Onların fotoğraflarına bakıp fikir edinsem güzel olurdu.
Evet Karazeytinim kisa cok istiyorum ama olurya gelemem yaza insallah. malum burda tam kis zamanlari cok yogun gecer yilbasilar,hindi bayramlari :)
evet ilk ameliyatım olacak. başta çok hevesliydim ama şimdi düşündükçe burnum çok da kötü değil diyorum. Emre bey in burunları bir başka oluyor, küçük, istediğim gibi ama benim burnum kalın derili öyle olur mu bilmiyorum. Aranızda kalın derili olup Emre bey e ameliyat olanlar var mı? Onların fotoğraflarına bakıp fikir edinsem güzel olurdu.
peki burunlarınız daha mı geç iyileşti kalın derili olduğu için? Ayrıca çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Merhaba,
Foruma yeni katıldım. Emre İlhan, Yusuf Can ve Yakup Avşar arasında kararsızım. Emre Bey hakkında çok iyi şeyler yazılmış. Kotamı doldurunca fotoğraflarınıza bakmaya başlayabilicem:)