Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sağol canım bu bir dokunuyo beyniniz çıkıyo bunu da her seferinde yapıyo sözün beni bir rahatlattı bir rahatlattı anlatamam :KK70:

yani arkadaş sölemiş evet dokundugunda bir baskı oluyor ama oda anlık oluyor. sende boyama kitabı hep olumsuz yanları baz alıyorsun, ben kendime korkak, cesaretsız derdim ama sen benden beter çıktın. Gerçi ben senin gibi olumsuz yanlarına çok takılmadım, bırak tatlım bu kadar olumsuz düşünmeyi, iyi düşün güzel olsun:nazar::nazar:

yani arkadaş sölemiş evet dokundugunda bir baskı oluyor ama oda anlık oluyor. sende boyama kitabı hep olumsuz yanları baz alıyorsun, ben kendime korkak, cesaretsız derdim ama sen benden beter çıktın. Gerçi ben senin gibi olumsuz yanlarına çok takılmadım, bırak tatlım bu kadar olumsuz düşünmeyi, iyi düşün güzel olsun:nazar::nazar:

çok korkağım canikom
2 ameliyat oldum
sonrası baya acıdı ne yapem :)

çok korkağım canikom
2 ameliyat oldum
sonrası baya acıdı ne yapem :)

ya bu kadar ınsan korkma dıyorsa emin ol bi bildiği var, birde benden sana bi uyarı olumsuz yanları görme, değişimlere bak, insanların nasıl mutlu olduklarını gör, olumlu yönelere gör:nazar::nazar::nazar: bugün bana tekrardan olur musun deseler EVET derim(beim kadar canı tatlı kimsede yoktur emin ol):KK51::KK51::KK51:

ya bu kadar ınsan korkma dıyorsa emin ol bi bildiği var, birde benden sana bi uyarı olumsuz yanları görme, değişimlere bak, insanların nasıl mutlu olduklarını gör, olumlu yönelere gör:nazar::nazar::nazar: bugün bana tekrardan olur musun deseler EVET derim(beim kadar canı tatlı kimsede yoktur emin ol):KK51::KK51::KK51:

ay senin ameliyat sonrası resimlerini gördükçe bile fena oluyorum ben yaaa :KK43:(

ay senin ameliyat sonrası resimlerini gördükçe bile fena oluyorum ben yaaa :KK43:(

en iyisi kaldırim onları ben. diyelim ki ameliyat olan kimseyi görmedin ve amelıyat oldun. herseyden habersızdın. ameliyattan çıktı ve kan kustun . sonra yüzün inanılmaz şişti morardı.(hiçbişi bılmıyorsun surecle ilgili) o zaman napardın neler düşünürdün:KK51::KK51::KK51: . bence sen dua et buranın sayesınde süreçleri cok iyi öğrendiğine . olumsuz düşünme olumlu düşün!:nazar:

en iyisi kaldırim onları ben. diyelim ki ameliyat olan kimseyi görmedin ve amelıyat oldun. herseyden habersızdın. ameliyattan çıktı ve kan kustun . sonra yüzün inanılmaz şişti morardı.(hiçbişi bılmıyorsun surecle ilgili) o zaman napardın neler düşünürdün:KK51::KK51::KK51: . bence sen dua et buranın sayesınde süreçleri cok iyi öğrendiğine . olumsuz düşünme olumlu düşün!:nazar:

ia canım çok sağol
2 ameliyatıma girerken ameliyat ve sonrası hakkında hiç bir fikrim yoktu çok rahattım
acısı hariç herşey de güzel gitti şükür
ia. hayırlıysa olursam bundan sonrakiler de öyle olur
tabi ia olmak zorunda kalmam başka ameliyatlar
çok sağol zencecim:)

Resimlerimi ekledim :) heyoooooooooooooooo :)
şimdiden çok ama çoooook mutluyummmmm
Emre beyde cok beğendi ve nazar boncuğumu taktı...
ŞİDDETLE Emre beyi tavsiye ediyorum , kendisi gerçekten mükemmel bir insan!
Yorumlarınızı bekliyorum :)))))
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlar bende bugun emre beye gittim
Cok heycanliydim cunku bantlar cikicak saniyodum ama 2 gun sonra cikicakmis=(
Sonra bana kendisine ameliyat olmaya nasil karar verdigimi sordu
Bnde kadinlar kulubunu soyledim
Uye olup olmadigi mi sordu bende nedense hayir dedim
agzimdan oyle cikti=)
Neyse sonuc olarak bantlar degisti ve burnuma aynadan baktigimda cok memnun kalsanda hemen alisamadim ama daha oncede soyledigim gibi dr cook guveniyorm daha 2 hafta bile olmadi eminim dahada guzel olcak
Egri burun zordur ama ben cok mutluyum benim gibi zor burunlu ve igneden bile korkarken ameliyat olmayi kafaya koymus kisiler varsa emre bey en iyi secim bence

Size sorum 1 ay icinde sisiliklerim iner mi cunku okulum var inmesi gerek=)

agzimdan oyle cikti=)
Neyse sonuc olarak bantlar degisti ve burnuma aynadan baktigimda cok memnun kalsanda hemen alisamadim ama daha oncede soyledigim gibi dr cook guveniyorm daha 2 hafta bile olmadi eminim dahada guzel olcak
Egri burun zordur ama ben cok mutluyum benim gibi zor burunlu ve igneden bile korkarken ameliyat olmayi kafaya koymus kisiler varsa emre bey en iyi secim bence

geçmiş olsun öncelikle :) 1. ayında olan biri olarak şuan burnumda şişlikler var ama hiç kimse anlamıyo bile şiş oldugunu. yani sorun yaratan şişliklerden değil. yüze oturmuş ama hala hafif uyuşuklukların olduğu türden bi şiş. bantlarım çıktıktan sonra burnum bantlı haline göre daha şiş olmuştu. 10 gün boyunca şişler daha fazlaydı ama o zaman bile insanlar bi şey farketmiyodu. istersen albümümden fotoğraflarıma bakabilirsin. ve şu anda ya da bantların tamamen çıktığında garipsemen normal ama sonra çok güzel benimsiyosun burnu :))
şişlikler bünye ve önceki burunun kemikli yapısıylada süre olarak değişebilir ama 1. ayda okuluna yansıcak hiç bi şişlik olmaz :)

agzimdan oyle cikti=)

ben de iğneden bile korkarım nasıl cesaret ettin kız
geçmiş olsun bu arada.
sen üye değilim desen de şimdi seni görmüştür :KK70: yandın sen. şaka şaka

Merhaba arkadaslar
ilk ameliyatimdan bu yana gecen 2 yilda burnumdan memmunum bir sikayetim yok ameliyat olmus ve olucak arkadaslara gecmis olsun diyorum , yanliz simdi ben size sorucagim aklimda baska bir soru var dudak dolgusu yaptiran oldumu aranizda ? Aciyormu ? Acimadigi soyleniyor ama canim tatli buna gore dusunucem bu arada sorulariniz olursa veya bana bilgi vermek isterseniz face adresim ....... uzere :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de iğneden bile korkarım nasıl cesaret ettin kız
geçmiş olsun bu arada.
sen üye değilim desen de şimdi seni görmüştür :KK70: yandın sen. şaka şaka

Hahahah bilmiyorum ki=)
Bugun 18 gunum ama hala sis=(
Bantlarda cikti indan mi acaba?

Disari cikmak istiyorum ama yuzum cok sis

Hahahah bilmiyorum ki=)
Bugun 18 gunum ama hala sis=(
Bantlarda cikti indan mi acaba?

Disari cikmak istiyorum ama yuzum cok sis

Bence kesinlikle canınızı sıkmayın Emre Bey gerçekten çok çok iyi bir doktor!Arkadaşlarımdan kendisine ameliyat olan çok ve bir tane bile memnun olmayan tanımıyorum!Gönülden sylyrm içiniz çok rahat oldun,mutlaka sonuç harika olacaktır!

sağol canım bu bir dokunuyo beyniniz çıkıyo bunu da her seferinde yapıyo sözün beni bir rahatlattı bir rahatlattı anlatamam :KK70:

Yok çok rahat olun gerçekten çok güvenilir bir doktora emanet ermişsiniz kendinizi,ben yakın arkadaşın aslı dan biliyorum doktoru gece yarısı dahi telefonla arayıp keyfinin nasıl olduğunu soruyor,Emre bey çok ilgili en önemlisi çok duyarlı bir insan

Yok çok rahat olun gerçekten çok güvenilir bir doktora emanet ermişsiniz kendinizi,ben yakın arkadaşın aslı dan biliyorum doktoru gece yarısı dahi telefonla arayıp keyfinin nasıl olduğunu soruyor,Emre bey çok ilgili en önemlisi çok duyarlı bir insan

kesinlikle öyle emre bey gibi ilgili bir doktor görmedim ben her zaman arar sorar,saat kaç olursa olsun ne zaman aradıysam hep ulaştım çok sabırlı çok ilgili ameliyat olduğum dönem günde kaç kere arıyodum her zaman da ilgileniyordu:)

kızlaaar sonunda randevum 1 ay öne alındı 25 eylülde ilk randevum şimdi dahada heycanlandım :):)

sezencimmmm çok sevindim canım çok iyi olmuş. boşluk olduğu zaman öncelik tanıyorlar gerçekten. doğru karar verdikten sonra beklemeye değiyor. o günde çabuk gelip geçer merak etme. insan sağlıklı güzel bir burna kavuşacağı için sabırsızlanıyor öle değil mi...

sezencimmmm çok sevindim canım çok iyi olmuş. boşluk olduğu zaman öncelik tanıyorlar gerçekten. doğru karar verdikten sonra beklemeye değiyor. o günde çabuk gelip geçer merak etme. insan sağlıklı güzel bir burna kavuşacağı için sabırsızlanıyor öle değil mi...[/QU

öyle gerçekten sabırsızlanıyorum, bide erken olması çok iyi oldu belki bayram öncesi ameliyat olurum işimde yeni sayılırım çünkü rapor almak istemiyorum sorun çıkarmasınlar şimdi:KK43: bayram izni bikaç günlükte yıllık izin derken toparlarım diye düşündüm bakalım inşallah boş bir zaman bulunabilir.

öyle gerçekten sabırsızlanıyorum, bide erken olması çok iyi oldu belki bayram öncesi ameliyat olurum işimde yeni sayılırım çünkü rapor almak istemiyorum sorun çıkarmasınlar şimdi:KK43: bayram izni bikaç günlükte yıllık izin derken toparlarım diye düşündüm bakalım inşallah boş bir zaman bulunabilir.

inşallah canımm sen bir ilk görüşmeni yap zaten ondan sonrası kolay. nasıl randevunu öne aldılarsa ameliyatını da herhangi bir boşlukta hemen öne alırlar. ameliyat sonrası iyileşme süresini 1 haftada atlatırsın o zamana kadar bir şeyin kalmaz.inşallah bayram öncesi olursun tatlım.bak bende çok merak ediyorum şimdiki burnunu görünce yenisi eminim çok güzel olacak:KK16:

inşallah canımm sen bir ilk görüşmeni yap zaten ondan sonrası kolay. nasıl randevunu öne aldılarsa ameliyatını da herhangi bir boşlukta hemen öne alırlar. ameliyat sonrası iyileşme süresini 1 haftada atlatırsın o zamana kadar bir şeyin kalmaz.inşallah bayram öncesi olursun tatlım.bak bende çok merak ediyorum şimdiki burnunu görünce yenisi eminim çok güzel olacak:KK16:

emre bey'in yaptığı yada senin rastladığın hiç bana benzer burun var mı yani ucunu küçültüğü merak ediyorum acaba ne kdar küüçülebiilir diyede:)

X