Merhaba kizlar!
Ben kadinlar kulubune yeni uye oldum..bir kac gun oldu. Herkese selam!!! :) Bu arada ben yurt disinda ikamet ediyorum. Turkcem'de cok iyi degil. Kusura bakmayin lutfen.
Ya ben yillardir burun ameliyat hakkinda arastirma yapiyorum. Ve yemin ederimki en guzel burunlar Turkiyede yapiliyor. Burdaki eklenmis resimlere bakiyorum ve bayildim! Hepsi bir birinden guzel. Mashallah.
Ben iki dr arasinda kaldim: Emre Ilhan ve Muhammet Dilber. Baris Cakir da guzel yapiyor hakini yememek lazim. Ama yazdigim iki dr arasinda kaldim. Benim burnumun cildi kalin, cildim yagli BUYUK ve kemerli
Aramizda bahsetigim gibi bi burun'a sahip olan varmiydi? Ve Dr Ilhan'a ameliyat olan? Yardima cok ihtiyacim var. Birikim yapiyorum; ameliyat parasini, otel parasi hazir,..cok sukur... simdi babamda izin allip TR'ye gitmem lazim. O durum da birazcik karisik ne yaziki
Ama insallah Allah gonlume gore derir ve duami kabul eder.
Ben Temmuz ayinda ameliyat olmak isterim ama forumda bir arkadasimiz taaaaaaa kasim ayina kadar doluymus yazdi
cokk uzuldum yaa.. yanii Allah Dr Ilhan'a daha cok rizk versin de... Bende en kisa zamaninda olmak isterim yani