Handancım öncelikle çok geçmiş olsun. Şişlikler evt zamanla oluyor ama bak senin iyileşme sürecin tamamlanmış sayılır.çok şükür az şişin kalmış o da Emre beyin dediği gibi geçecektir. Keşke o gün ben de gelebilseydim canım.dediğin gibi görüştüğüm 2 arkadaş ordaydı ee sen de ordaydın .bayağı konuşma imkanımız olurdu.arkadaşla konuşurken öğrendim o gün dediğin gibi Emre bey çok geç saatlere kadar ordaydı.en son arkadaşımı aldığını biliyorum ve saat 12:30 du
gerçekten çok üzüldüm Emre bey adına.her hastaya yetişmeye çalışıyor.geleni de asla geri çevirmez.bir şekilde zaman ayırıyor.Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten.nasıl bir enerji ki sabahtan başlayan ameliyatları akşam kontrolleri hasta görüşmeleri derken geç saatlerde bile gülen yüzünü hiç bir zamsn eksik etmiyor .maşallah Allah nazardan korusun doktorumuzu.benim de tasarımımdan bilirim saat gece 1 olmuştu.
Pınarın durumu gerçekten çok kötüydü.hem de bir profosöre yaptırıp sonucun böle olması nasılda şaşırtıyor insanı.işte doktor seçimi bu denli çok önemli.herşeyden önce güven güven güven...tabi her zaman en iyisi yapılmaya çalışılsa da bazı istenmeyen durumla karşılanabilir.hemen kesip atmakta olmaz ancak bu durumda eğer doktor tekrar bir müdahalede bulunmuyorsa işte o güven sıfıra iner.bu da zamanla o doktorun kendi kendini bitirdiğini gösterir.
İşte bu hususta Emre beyin hakkını ödeyemeyiz.hasta takibi konusunda gerçekten çok iyi.ameliyat öncesi ve sonrası da bizlere hiç bir tedirginlik yaşatmıyor.her an yanımızda hatta aramamıza bile gerek kalmaz kendisi arar .durumumuzu sorar.bugüne kadar böle ilgili bir doktora rastlamamışımdır.eminim herkes aynı düşüncededir.
Handancım Emre bey kesinlikle öle düşünmemiştir tatlım ya.sadece gözlerî seni de aramıştır ondandır.bizim planlı orda olmadığımızı biliyor.tesadüf oldu bizimkisi grçekten.öle bir durum olsa mutlaka sende olursun canım.işte aksilik oldu burun günü:) yapamadık.ama kontrol olmasa bile bizler her zaman görüşürüz canım.
Bulgaristandan gelen hastayı ben de Emre beyin face sayfasında gördüm canım.yuana olması lazım kızın ismi yanlış hatırlamıyorsam.çok da tatlı bir kıza benzîyor.ne güzel yakından görmek nasip oldu sana .evet 3. Revizyon amelîyatıymış.1 kontrolünde sen bile farkedemiycek kadar güzel görünüyorsa Emre bey yine mükemmeli yaratmış anlaşılan.maşallah. İyiki de Emre beyi bulmuşuz.kendimi çok şanslı hissediyorum.