Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım kesinlikle daha da vakit kaybetme derim. ben 8 yıl beklediğime çok pişman oldum ki:KK14:ameliyattan sonra kendime o kadar güven geldi ki anlatamam. her profilden fotoğraf çekebiliyorum artık:21:
senin ki estetik mi olacak yoksa burun içi problemin de var mı:26:

tesekkür ederim canım verdiğin bilgiler için :) burun içinde de problem var deviasyon var ama ben daha çok estetik için istiyorum :) ben de inşallah senin gibi iyi ki yaptırdım diyebilirim :)

tesekkür ederim canım verdiğin bilgiler için :) burun içinde de problem var deviasyon var ama ben daha çok estetik için istiyorum :) ben de inşallah senin gibi iyi ki yaptırdım diyebilirim :)

rica ederim ne demek canım:KK48: gördükçe cevaplamaya çalışırım.Emre bey açık ameliyat yaptığından dolayı burun içi problemlerin de varsa ameliyat esnasında o problemini de gideriyor . kesinlikle hiç bir tedirginliğin olmasın. bu konuda Emre beye güvenebilirsin. zaten görüşmeye gittiğin zaman sen de buna şahit olacaksın. kendisi çok sıcak kanlı ve sorularına net cevap bulabilirsin.ben de bu forum sayesin de Emre beye ulaştım. buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine görüşmeye gittim.iyi ki de gitmişim diyorum. :21: kendimi bu yüzden şanslı hissediyorum.eminim Emre beyin tüm hastaları benimle aynı fikirdedir.gece gündüz demeden hastalarıyla yakından ilgilenen mesleğinin hakkını veren sayısız doktorlardan. :nazar: yakın zaman da senin de güzel paylaşımlarını buradan takip etmiş oluruz canım.:KK16:

Son düzenleme:
rica ederim ne demek canım:KK48: gördükçe cevaplamaya çalışırım.Emre bey açık ameliyat yaptığından dolayı burun içi problemlerin de varsa ameliyat esnasında o problemini de gideriyor . kesinlikle hiç bir tedirginliğin olmasın. bu konuda Emre beye güvenebilirsin. zaten görüşmeye gittiğin zaman sen de buna şahit olacaksın. kendisi çok sıcak kanlı ve sorularına net cevap bulabilirsin.ben de bu forum sayesin de Emre beye ulaştım. buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine görüşmeye gittim.iyi ki de gitmişim diyorum. :21: kendimi bu yüzden şanslı hissediyorum.eminim Emre beyin tüm hastaları benimle aynı fikirdedir.gece gündüz demeden hastalarıyla yakından ilgilenen mesleğinin hakkını veren sayısız doktorlardan. :nazar: yakın zaman da senin de güzel paylaşımlarını buradan takip etmiş oluruz canım.:KK16:

inşallah canım ya 1 aydan az kaldı çok heyecanlıyım inan ki :) doktorun iyiliğinden hiç şüphem yok daha hiç görüşmedik ama 3 senedir forumu okuyup duruyorum neredeyse memnun olmayan 1 kişi bile görmedim :)

Hahaha tamam tamam kardesiz burda alciyimi paylasamicaz canimm:) O alcilarda cok guzeldi amaaa farkliyiz iste daha ne :))) ama yenileri cok guzellll gormelisiniz:) gunescim sen kulaginin ustune ne zaman yatmaya basladin ya bizimkinin 3 gun oldu soyleniyo ne zaman kulagimin ustune yatabilcem diye:)

Dg62 canım kulağım üstüne valla rahat olarak tam 1 ay sonra yatabildim taş gibiydi Emre bey yatabilirsin dedi ama kulak kaya parçası gibi dert oluyor yatamıyorsun. Ben çift yastık koyum yumaşak olmasını sağlayıp arada yatıyordum. Valla sertli daha anca gitti 3.5 ay oldu düşün. Kulak burundan zor bir iş ağrı sizi yok ama iyileşme süreci çok yavaş ilerliyor. Dikişlerim bile tamamı düşme süresi daha yeni bitti.[/QUOTE]

Hahaha tamam tamam kardesiz burda alciyimi paylasamicaz canimm:) O alcilarda cok guzeldi amaaa farkliyiz iste daha ne :))) ama yenileri cok guzellll gormelisiniz:) gunescim sen kulaginin ustune ne zaman yatmaya basladin ya bizimkinin 3 gun oldu soyleniyo ne zaman kulagimin ustune yatabilcem diye:)

Dg62 canım kulağım üstüne valla rahat olarak tam 1 ay sonra yatabildim taş gibiydi Emre bey yatabilirsin dedi ama kulak kaya parçası gibi dert oluyor yatamıyorsun. Ben çift yastık koyum yumaşak olmasını sağlayıp arada yatıyordum. Valla sertli daha anca gitti 3.5 ay oldu düşün. Kulak burundan zor bir iş ağrı sizi yok ama iyileşme süreci çok yavaş ilerliyor. Dikişlerim bile tamamı düşme süresi daha yeni bitti sayılır son bir iki dikiş kaldı düşün artık.

Handancım öncelikle çok geçmiş olsun. Şişlikler evt zamanla oluyor ama bak senin iyileşme sürecin tamamlanmış sayılır.çok şükür az şişin kalmış o da Emre beyin dediği gibi geçecektir. Keşke o gün ben de gelebilseydim canım.dediğin gibi görüştüğüm 2 arkadaş ordaydı ee sen de ordaydın .bayağı konuşma imkanımız olurdu.arkadaşla konuşurken öğrendim o gün dediğin gibi Emre bey çok geç saatlere kadar ordaydı.en son arkadaşımı aldığını biliyorum ve saat 12:30 du:KK30:gerçekten çok üzüldüm Emre bey adına.her hastaya yetişmeye çalışıyor.geleni de asla geri çevirmez.bir şekilde zaman ayırıyor.Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten.nasıl bir enerji ki sabahtan başlayan ameliyatları akşam kontrolleri hasta görüşmeleri derken geç saatlerde bile gülen yüzünü hiç bir zamsn eksik etmiyor .maşallah Allah nazardan korusun doktorumuzu.benim de tasarımımdan bilirim saat gece 1 olmuştu.:KK53:
Pınarın durumu gerçekten çok kötüydü.hem de bir profosöre yaptırıp sonucun böle olması nasılda şaşırtıyor insanı.işte doktor seçimi bu denli çok önemli.herşeyden önce güven güven güven...tabi her zaman en iyisi yapılmaya çalışılsa da bazı istenmeyen durumla karşılanabilir.hemen kesip atmakta olmaz ancak bu durumda eğer doktor tekrar bir müdahalede bulunmuyorsa işte o güven sıfıra iner.bu da zamanla o doktorun kendi kendini bitirdiğini gösterir.
İşte bu hususta Emre beyin hakkını ödeyemeyiz.hasta takibi konusunda gerçekten çok iyi.ameliyat öncesi ve sonrası da bizlere hiç bir tedirginlik yaşatmıyor.her an yanımızda hatta aramamıza bile gerek kalmaz kendisi arar .durumumuzu sorar.bugüne kadar böle ilgili bir doktora rastlamamışımdır.eminim herkes aynı düşüncededir.
Handancım Emre bey kesinlikle öle düşünmemiştir tatlım ya.sadece gözlerî seni de aramıştır ondandır.bizim planlı orda olmadığımızı biliyor.tesadüf oldu bizimkisi grçekten.öle bir durum olsa mutlaka sende olursun canım.işte aksilik oldu burun günü:) yapamadık.ama kontrol olmasa bile bizler her zaman görüşürüz canım.
Bulgaristandan gelen hastayı ben de Emre beyin face sayfasında gördüm canım.yuana olması lazım kızın ismi yanlış hatırlamıyorsam.çok da tatlı bir kıza benzîyor.ne güzel yakından görmek nasip oldu sana .evet 3. Revizyon amelîyatıymış.1 kontrolünde sen bile farkedemiycek kadar güzel görünüyorsa Emre bey yine mükemmeli yaratmış anlaşılan.maşallah. İyiki de Emre beyi bulmuşuz.kendimi çok şanslı hissediyorum.
ay canım ciddimisin 12 buçuk mu? Emre bey kesinlikle muhteşem bi doktor herkese zaman ayırıyo düşün benim kontrolüm yoktu kardeşimle beraber benim burnumuda kontrol etti sağolsun:) zaten muayenehane o kadar eğlenceli ki görüşmeye gelenlerle sohbet edince zaman hemen geçiyo:) aralarında en çok konuştukları şey Emre beyin çok çalışması nasıl dayanıyo, yorulmuyo mu? diye dedikodu ediyorlar:KK70: Emre beyin de dediği gibi kendisinde pek zaman kavramı yok 24 saate çok şey sığdırmak istiyo ama olmuyo bizim burun günüde bu yüzden kaynadı:KK70: tabi biz her zaman görüşebiliriz ben kızdığım tek nokta kardeşimle bütün gün görüşebildiğim tek gün cumartesiydi günümüz boşa gitti ama olsun Emre beyin bizdeki kredisi sonsuz sevgimiz bitmez:))
Benim kontorolüme genelde erkek hastalar denk geliyo onlarda zaten soru sormaya çekiniyo bi kaç şey sorup kulak misafiri olmayı tercih ediyolar :)) ne yazıkki burada muhabbet ettiğim pek kimseyle karşılaşmadım bugüne kadar...
canım evet yohanna burnu gerçekten çok muntazam olmuş revizyon olduğunu hiç anlamadım kendi kendime bayanın burnuda çok güzel olmuş diye düşündüm 3. revizyon olmasına çok şaşırdım kendiside çok mutluydu zaten.
Revizyon hastalarının burunlarında şu dikkatimi çekti şişlikleri eşit dağılıyo genelde buda ilk zamanlar bile kusursuz görünmesine neden oluyo ilk ameliyatlarda şişlikler daha dengesiz dağılıyo bence senin burnunda kusursuz şiş haliyle bile canım maşallah sana:) bu arada bi erkek hastası kontrole geldi burnu mükemmel olmuş bi erkeğe bu kadar yakışan bi burun ilk defa gördüm fotoğraf paylaşsa rekor kırar çok yakışmıştı burnu

ay canım ciddimisin 12 buçuk mu? Emre bey kesinlikle muhteşem bi doktor herkese zaman ayırıyo düşün benim kontrolüm yoktu kardeşimle beraber benim burnumuda kontrol etti sağolsun:) zaten muayenehane o kadar eğlenceli ki görüşmeye gelenlerle sohbet edince zaman hemen geçiyo:) aralarında en çok konuştukları şey Emre beyin çok çalışması nasıl dayanıyo, yorulmuyo mu? diye dedikodu ediyorlar:KK70: Emre beyin de dediği gibi kendisinde pek zaman kavramı yok 24 saate çok şey sığdırmak istiyo ama olmuyo bizim burun günüde bu yüzden kaynadı:KK70: tabi biz her zaman görüşebiliriz ben kızdığım tek nokta kardeşimle bütün gün görüşebildiğim tek gün cumartesiydi günümüz boşa gitti ama olsun Emre beyin bizdeki kredisi sonsuz sevgimiz bitmez:))
Benim kontorolüme genelde erkek hastalar denk geliyo onlarda zaten soru sormaya çekiniyo bi kaç şey sorup kulak misafiri olmayı tercih ediyolar :)) ne yazıkki burada muhabbet ettiğim pek kimseyle karşılaşmadım bugüne kadar...
canım evet yohanna burnu gerçekten çok muntazam olmuş revizyon olduğunu hiç anlamadım kendi kendime bayanın burnuda çok güzel olmuş diye düşündüm 3. revizyon olmasına çok şaşırdım kendiside çok mutluydu zaten.
Revizyon hastalarının burunlarında şu dikkatimi çekti şişlikleri eşit dağılıyo genelde buda ilk zamanlar bile kusursuz görünmesine neden oluyo ilk ameliyatlarda şişlikler daha dengesiz dağılıyo bence senin burnunda kusursuz şiş haliyle bile canım maşallah sana:) bu arada bi erkek hastası kontrole geldi burnu mükemmel olmuş bi erkeğe bu kadar yakışan bi burun ilk defa gördüm fotoğraf paylaşsa rekor kırar çok yakışmıştı burnu

canımsın ya :KK48:çok teşekkür ederim canım.ben sürekli ayna karşısında olduğumdan burnumun gelişimini takip edemiyorum.hep aynı geliyor bana. dışardan bakılınca ya da ilk ay foto ile 2. ay fotomu karşılaştırdığımda farkedebiliyorum.arasında bayağı fark varmış. bu halini bile beğenirken daha da iyi olacak diyorlar ya şaşırıyorum .:KK52:
evet canım kısmet olmadı işte. senin de şansına kimse denk gelmemiş.buradan konuşunca doğal olarak yakın hissediyoruz birbirimizi o yüzden de görmek istiyoruz tabi.kısmet illaki görüşürüz. olmadı Emre bey yeni bir burun günü organize eder.gerçekten yoğun olduğunu gördüğümüzden hak veriyoruz.zamanla yarışıyor adeta.
Handancım ben de geçen ay bir erkek hasta gördüm inanamadım. kontrole gelmiş. minyon da bir yüzü var. yüzüne uygun minnacık bir burun. alam dedim bu ameliyat görmüş burun olamaz :26: nasıl yakışmış. minik yüzde minik burun:KK53: nasıl doğal duruyor.maşallah
yoananın kendisi de burnu da çok güzel gerçekten. eski burnu nasıldı bilmiyorum ama kesinlikle yakışan şimdiki burun. çok doğal.:nazar:
Bence Emre beyin en büyük farkı kişiye yakışanı yapması.Bu yüzden tüm yaptığı burunlar (kavisli de olsa kalkık da olsa) çok doğal duruyor.:nazar:

Bugun kardesimin alcisi cikartilcak bakalim saat kacta gelcek emre bey :)))

Dilekcim alçı çıkar çıkmaz çaktırmadan bak:KK53:emre bey süpriz olsun diye göstermiyor hemen bantlıyor.DEmet bakmasa da olur ameliyat bitimindeki fotoyla idare etsin.ama mükemmel olduğunu gördüm maşallah.:nazar:başta dinleseydi de kaldırsaydı burnunu :KK22:gerçekten çok yakıştı.

Dilekcim alçı çıkar çıkmaz çaktırmadan bak:KK53:emre bey süpriz olsun diye göstermiyor hemen bantlıyor.DEmet bakmasa da olur ameliyat bitimindeki fotoyla idare etsin.ama mükemmel olduğunu gördüm maşallah.:nazar:başta dinleseydi de kaldırsaydı burnunu :KK22:gerçekten çok yakıştı.

Evet emre bey gostermiyo ilk alciyi cikardiginda benimkini gostermemisti ama kardesim yalvardi onunkini gosterdi cok sis degil diye sanirim:) sana attim fotograf zaten taze taze cektim:) burnu cok guzel oldu masallah sis falan az var burnunda:) ilk basta dinleyip burnunu kaldirtsaydi gerek kalmazdi tabi doktoru dinlemek onemli ozellikle o doktor emre beyse :)

Evet emre bey gostermiyo ilk alciyi cikardiginda benimkini gostermemisti ama kardesim yalvardi onunkini gosterdi cok sis degil diye sanirim:) sana attim fotograf zaten taze taze cektim:) burnu cok guzel oldu masallah sis falan az var burnunda:) ilk basta dinleyip burnunu kaldirtsaydi gerek kalmazdi tabi doktoru dinlemek onemli ozellikle o doktor emre beyse :)

mrhb emre beye nasıl ulaşırım bana yakın bir tarih için gün verebilirmi

mrhb emre beye nasıl ulaşırım bana yakın bir tarih için gün verebilirmi

Muaynehanesinin numarasini internetten bulup ulasabilirsiniz:) yada faceden kendisine mesaj atin kesin emre beyde kararliysaniz cok istiyorsaniz emre bey kimseyi asla kiramaz elinden geleni yapar en erken gune randevu vermek icin:) cunku cok dolu en erken gorusme tarihi 2 3 ay sonraya veriyolar sanirim ameliyat tarihini daha gec tarihe veriyolar ama bi gorusun emre beyle siz adinizi aciga yazdirin gelmeyen olursa da ararlar sizi

Son düzenleme:

Sopalık valla:) yanlız diyen de benim hahahaaaa ama Demet senden sonra ameliyat oldu.hiç düşünmeden kabul etmeliydi.ama herşeyde bîr hayır var bak kulak ta çıkmış oldu aradan:)fotoğrafını gördüm ggerçekten çok güzel maşallah.kesinlikle şişi yok denecek kdr az olduğu için Emre bey göstermiştir.yoksa kesinlikle göstermezdi.ama bu konuda da kendisini taktir ettim ne yalan diim. İyiki de görmemişim .benimki o zmn çok şişti.DEmeti için bir albüm yapsam heç fena olmayacak.ameliyata hazır beklerken ki halinden alçılar çıkana kdr olan kısma kdr an an takip ettim sayende canım.herşey normal sürecinde devam etti çok şükür.kısa sürede toparladı .naz yaptı tabi o kadar olcak.o mutlu olsun da çekilir nazı dimi tatlımm

Sopalık valla:) yanlız diyen de benim hahahaaaa ama Demet senden sonra ameliyat oldu.hiç düşünmeden kabul etmeliydi.ama herşeyde bîr hayır var bak kulak ta çıkmış oldu aradan:)fotoğrafını gördüm ggerçekten çok güzel maşallah.kesinlikle şişi yok denecek kdr az olduğu için Emre bey göstermiştir.yoksa kesinlikle göstermezdi.ama bu konuda da kendisini taktir ettim ne yalan diim. İyiki de görmemişim .benimki o zmn çok şişti.DEmeti için bir albüm yapsam heç fena olmayacak.ameliyata hazır beklerken ki halinden alçılar çıkana kdr olan kısma kdr an an takip ettim sayende canım.herşey normal sürecinde devam etti çok şükür.kısa sürede toparladı .naz yaptı tabi o kadar olcak.o mutlu olsun da çekilir nazı dimi tatlımm

Evet canim onun sisleri az diye gosterdi bana ilk 2 hafta gostermemisti :))) kalin derili oldugum icin sisti baya:) simdi minicik kaldi orasi ayri tabi:)) telefonun demetin fotograflariyla dolu heralde asama asama fotograflari var sende de :) cok tesekkur ederim sana gercekten hic yalniz birakmadin bizi devamli sordun canim benim:) demetin burnu cok tatli oldu ama ya arkadaslarim bugun diyoki sana rakip geliyo :) en tatli burun benimkiydi her goren cok begeniyodu simdi papucum dama atilcak galiba:) hala nazli bizimki artik abartma dedim bugun:) 1 hafta oldu:) kulaklari olmasa bu kadar nazli olmazdi burunda ne agri ne sizi olmadi burnunu unuttu kulagi yuzunden:) neyseki atlatti artik sabirla seklinin oturmasini beklicek sisleri cok az var kisa zamanda sekli oturur diye dusunuyorum:) emre bey gercekten isinde bir numara kendisine ne kadar tesekkur etsek az hem cok cok iyi bir cerrah hem de cok iyi bir insan ilgili guler yuzu titizligi hic bir doktorda yok gormedim ben:) cok sansliyiz yani kizlar :)

Evet canim onun sisleri az diye gosterdi bana ilk 2 hafta gostermemisti :))) kalin derili oldugum icin sisti baya:) simdi minicik kaldi orasi ayri tabi:)) telefonun demetin fotograflariyla dolu heralde asama asama fotograflari var sende de :) cok tesekkur ederim sana gercekten hic yalniz birakmadin bizi devamli sordun canim benim:) demetin burnu cok tatli oldu ama ya arkadaslarim bugun diyoki sana rakip geliyo :) en tatli burun benimkiydi her goren cok begeniyodu simdi papucum dama atilcak galiba:) hala nazli bizimki artik abartma dedim bugun:) 1 hafta oldu:) kulaklari olmasa bu kadar nazli olmazdi burunda ne agri ne sizi olmadi burnunu unuttu kulagi yuzunden:) neyseki atlatti artik sabirla seklinin oturmasini beklicek sisleri cok az var kisa zamanda sekli oturur diye dusunuyorum:) emre bey gercekten isinde bir numara kendisine ne kadar tesekkur etsek az hem cok cok iyi bir cerrah hem de cok iyi bir insan ilgili guler yuzu titizligi hic bir doktorda yok gormedim ben:) cok sansliyiz yani kizlar :)

dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek...bana da foto gönder tatlımmm

ne demek canım benim sizlerde benim kardeşim gibisiniz.:KK48: iyiki de tanımışım sizleri . inan sizinle birlikte üzüldüm sizinle birlikte heyecanlandım.sonucun da mükemmel olacağını biliyorum ya daha da merak ediyorum. Dediğin gibi bita bitaa ameliyat olası geliyor insanın. aklıma gelmeyenleri siz de görünce tühhh dedim bunu neden düşünemedim falan diye çok kızdım kendime:KK19: ee bir de Emre beyin profesyonel çekimlerine de bittim doğrusu. Demet in burnu gerçekten çok güzel oldu. bizim kadar da şişmemiş belli. maşallah:nazar: yüzüne de çok güzel yakışmış. seninkisinin bir tık az kalkığı:KK1: zaten aynı olmamalı da.senin yüz hatların demete göre daha farklı.eminim Emre bey bunu düşünerek ona uygun bir burun tasarlamıştır. dünkü fotoda 2 aylık burun gibi duruyordu tam şekillendiğinde herkesi sollayacak bundan hiç şüphem yok:21: bantları da bir çıksın mutlaka görüşelim canım. canlı canlı burnuşunu görmem lazım. ameliyat öncesi halini de görmek nasip oldu ya şansıma. bir de yani haline bakayım.:KK53:

canım hani sen bana ameliyat esnasındaki fotonu göndermiştin ya aynı şekilde Demet in de var anam çok kıskandım:KK14: daha önce konuşuyor olsaydık bana söylerdiniz dimi:KK43:çok üzüldüm bita ameliyat olmam şart oldu :KK9:

Gonderdim canimmm bak bakalim:)

ne demek canım benim sizlerde benim kardeşim gibisiniz.:KK48: iyiki de tanımışım sizleri . inan sizinle birlikte üzüldüm sizinle birlikte heyecanlandım.sonucun da mükemmel olacağını biliyorum ya daha da merak ediyorum. Dediğin gibi bita bitaa ameliyat olası geliyor insanın. aklıma gelmeyenleri siz de görünce tühhh dedim bunu neden düşünemedim falan diye çok kızdım kendime:KK19: ee bir de Emre beyin profesyonel çekimlerine de bittim doğrusu. Demet in burnu gerçekten çok güzel oldu. bizim kadar da şişmemiş belli. maşallah:nazar: yüzüne de çok güzel yakışmış. seninkisinin bir tık az kalkığı:KK1: zaten aynı olmamalı da.senin yüz hatların demete göre daha farklı.eminim Emre bey bunu düşünerek ona uygun bir burun tasarlamıştır. dünkü fotoda 2 aylık burun gibi duruyordu tam şekillendiğinde herkesi sollayacak bundan hiç şüphem yok:21: bantları da bir çıksın mutlaka görüşelim canım. canlı canlı burnuşunu görmem lazım. ameliyat öncesi halini de görmek nasip oldu ya şansıma. bir de yani haline bakayım.:KK53:

canım hani sen bana ameliyat esnasındaki fotonu göndermiştin ya aynı şekilde Demet in de var anam çok kıskandım:KK14: daha önce konuşuyor olsaydık bana söylerdiniz dimi:KK43:çok üzüldüm bita ameliyat olmam şart oldu :KK9:

Canim gorusuruz tabiki ne zaman isterseeenn biz de seni iyiki tanimisiz :) bana rakip cikti demet valla beni sollar bu gidisle :) masallah ben de bayildim burnuna her goren bayiliyo hic ameliyat olamam korkuyorum diyen insanlar bile dusunmeye basladi emre beyin adini aldilar :) kime ne yakisirsa onu yapiyor emre bey demete benimki kadar kalkik olmazdi zaten :) sen ameliyat olmadan once tanissaydik sana da soylerdik tabi neyse artik olsun:) ben dun gittim emre beye burnumla alakasi olmayan seyler soyluyorum diyoki zorla kendini ameliyat ettirceksin hahaha :) simli alciyi gordum ya herseyi burnuma bagliyorum :)) burnum sapasaglam nereye carparsam carpiyim banamisin demiyo :))

dilekçim baktım fotoya..gerçi yazıştık ama burdan da yaziyim dedim..inanılmaz olmuş, maşallah kardeşine..maşallah emre beye...daha ne diyim bilemedim :)))

X