- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
bizede taksın bi hafta dolaşalımda hevesimiz geçsin
toplaşıp gidelim ama herkes farklı renk taksın. reklam filmi çekeriz hep birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kesinlikle ten rengi taktırırdım bileydim çok sırıtıyorlar napım. yok ben o halde işe gittim ya ondan çok utandım.ama açık pembe olması daha iyi bence . hatta bebek pembesi çok da iyi olarciddi merak ettim . kontrole gittiğimde görmem lazım bak şimdi
toplaşıp gidelim ama herkes farklı renk taksın. reklam filmi çekeriz hep birlikte
Bebek pembesi gibiydi cok guzeldi herkes ten rengi takio yaa emre beyin farki olsun dimi:) benim alciyi cok begenmisti arkadaslarim:)
Simdiden soyluyorum ama pembesi benim ! yesil seni acar aylin yesilini takalim sana :)))
hayır benim ooooo yeşili sadece göz renginde severim. ben de mor hastalığı var aslında mor varmıydı acaba:26:
zaten heryerim morarmıştı. alçı da mor olur ohhhh
ben kesinlikle ten rengi taktırırdım bileydim çok sırıtıyorlar napım. yok ben o halde işe gittim ya ondan çok utandım.ama açık pembe olması daha iyi bence . hatta bebek pembesi çok da iyi olarciddi merak ettim . kontrole gittiğimde görmem lazım bak şimdi
Hahaha bakmadim ama renk renkdi vardir belki hem uyumlu olurdu mor:))) pembesi beniimmm hiiiiccc kusura bakma sekerim emre bey beni kirmaazzzz:))) valla yeniden ameliyat olasim geldi hatta ruyamda ameliyat oluyodum yeniden ne kadar istediysem artik hahaha:))
beni de kırmaz hıhh kimseyi kırmaz Emre bey birtanedirtamam mor yoksa ikimizde bebîş pembesi o zmn anlaştıkgel de sarılauım sana tatlımHahaha bakmadim ama renk renkdi vardir belki hem uyumlu olurdu mor:))) pembesi beniimmm hiiiiccc kusura bakma sekerim emre bey beni kirmaazzzz:))) valla yeniden ameliyat olasim geldi hatta ruyamda ameliyat oluyodum yeniden ne kadar istediysem artik hahaha:))
Ben se de ondan vardı işte canım.çingene pembesi hiç sevmem.yeni renkler varmış .bence daha pastel tonları olmalı .taam düğüne gitmiycez ama hasta ziyareti alıyoruz o kadar.süslü olmalıyız:))güneşim ben evliyim canım bana o zaman ten rengîKarazeytin aaaa sen nasıl denk gelmedn benim ameliyatım 3 ay önce oldum fosforlu cart bembeydi aldım. Mahallede kimse bilmiyodu ameliyat olacağımı yüzümü saklayayım dedm ama nerde ben buradayım diye bağarıyordu :) Hatta hastalar dalga geçmeye başlamışlardı erkeklere mavi gen kzılara bempe evli bayanlara ten rengi diye
Benimkide vişne kırmızısı oldun
beni de kırmaz hıhh kimseyi kırmaz Emre bey birtanedirtamam mor yoksa ikimizde bebîş pembesi o zmn anlaştıkgel de sarılauım sana tatlım
Ben se de ondan vardı işte canım.çingene pembesi hiç sevmem.yeni renkler varmış .bence daha pastel tonları olmalı .taam düğüne gitmiycez ama hasta ziyareti alıyoruz o kadar.süslü olmalıyız:))güneşim ben evliyim canım bana o zaman ten rengî
Alam yaa zevkini yiyim seninben o pembeyle işe gittim yawwwseni düşünemiyorum
Hahaha tamam tamam kardesiz burda alciyimi paylasamicaz canimm:) O alcilarda cok guzeldi amaaa farkliyiz iste daha ne :))) ama yenileri cok guzellll gormelisiniz:) gunescim sen kulaginin ustune ne zaman yatmaya basladin ya bizimkinin 3 gun oldu soyleniyo ne zaman kulagimin ustune yatabilcem diye:)
İbett ya ne ladar meraklıyız ameliyat olmaya dîmi.millet nir an önce kurtulmak ister biz de hevesli heveslî manyağız harbi yaa:))ama simli olayı çok hoşmuş .yîne kokoşluğum tuttu yawww
İbett ya ne ladar meraklıyız ameliyat olmaya dîmi.millet nir an önce kurtulmak ister biz de hevesli heveslî manyağız harbi yaa:))ama simli olayı çok hoşmuş .yîne kokoşluğum tuttu yawww
Karazeytin dün kontrole gittik muayenehanede iki bayan senden bahsetti onlara çok yardımcı olmuşsun sana minnettarlar biri 12 yıl önce ameliyat olmuş bi profesöre... burnunu çok kötü yapmış üstü oymuş ucu bırakmış hala burun kanatlarının yanlarının şiş olduğunu söyledi dokundum şiş falan değil ya doktor kocaman kıkırdakları eklemiş taş gibi duruyodu :S yine kalabalıktı 7 buçuktaki kontrolümüzü 10 da olduk:)) Emre beyde çok yorgundu ama enerjisini, neşesinide bozmamaya çalışıyodu bi an içimden çalışmayın bu kadar demek istedim:) insan doktoruna minnet duyunca yorulmasını bile istemiyo işte... sizden bahsetti dilek,aylin, ayşegül geldiler dedi sanırım burun gününü iptal ettiği için tepkili olduğumu düşündü:) hani onlar geldi sen de gelebilirdin mi demek istedi orasını anlamadım neyse bu arada burnumda az şişlik varmış uzun süreçte geçecek sanırım ama bu halindende çok memnunum :) Beklerken bulgaristandan bi bayan geldi ilk ameliyat sandım burnu çok güzel olmuştu sordum demez mi 3. ameliyatım diye şok oldum ya ben bu revizyon hastalarını anlamıyorum yıpranmıyomu burunları nasın bu kadar başarılı oluyo Emre bey baştan mı yaratıyo burnu hiç bi kusur yoktu bir aylık burunda helal olsun Emre beye...
kızlar ameliyat sürecini anlatır mısınız lütfen:)bana 2 görüşme verdiler bu iki görüşmede neler konusuluyor? ameliyat olduktan kaç gün sonra doktor tekrar cagırıyor alçı ve bantlar ne zaman çıkıyor?kontrole ne zamanlar gidiyoruz? ameliyata gitmeden önce yanımda ne götürmeliyim :)
aramıza hoşgeldin canım sen ilk görüşmeni yaptın mı peki:26: görüşmeyi hangi tarihe verdiler?
hoşbulduk canım :) ilk görüşmemi yapmadım ilk görüşmem 13 temmuz 2.si 15 temmuz 16 temmuz da ameliyat tarihim :)
hoşbulduk canım :) ilk görüşmemi yapmadım ilk görüşmem 13 temmuz 2.si 15 temmuz 16 temmuz da ameliyat tarihim :)
senin ilk burun ameliyatın mı olacak:26:
evet :) 4 senedir hep olmak istiyorum ama sürekli vazgeçiyordum bu sene artık olayım diyorum :)