Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım evet Emre Bey gerçekten çok yoğun. bende ilk randevumu en erken 3 ay sonraya alabilmiştim. ama sabırla o günün gelmesini bekledim. uzun bir araştırma sonunda Emre Beye karar verince tekrar kafamın karışmasını istememiştim.evet kasım ayı gerçekten çok uzun bir tarih. ama ismini açığa yazdırmanı tavsiye ederim. yurtdışından gelecek olup da randevu zamanına yetişemeyen ya da izin alamayan bazı hastalar oluyor o zaman sizi arayıp erkene çekebiliyorlar. bir şansını dene canım.

karazeytin bu arada yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum ama iyi ki kadınlar kulübünü keşfetmişim.Herkes ne kadar tatlı ve sıcak:)

karazeytin bu arada yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum ama iyi ki kadınlar kulübünü keşfetmişim.Herkes ne kadar tatlı ve sıcak:)

aramıza hoşgeldin canım.:KK16: burası bende bağımlılık yapıyor inan. En Büyük KK burdan tanışıp görüştüğüm çok arakadaşlarım oldu benim. şuan en samimi arkadaşım bile KK dan . en samimi burası çünkü :KK49:

Kızlar şimdi Sadullah karunun muayenesinden çıktım bana 3.500 tl fiyat verdi açıkcası ben cok güveniyordum ama kiZlar paylaşımlarının birkaçında demiş ki kanatları ve burun ucunda uyi değil sadece kemeri doğal yapabiliyor dendi açıkcası benim hem kemerli hem kanatlar acil hemde burun ucu düşük o sebepten dolayı cok güvendiğim Sadullah bey beni ikna edemedi suan aklımdaki diğer doktor a gidiyorum Emre ilhan'a yoldayim ben suan inşallah cok istemezde :KK43:(( babami da para konusunda ikna ederim cok opuyorum sizi ayrıca ben kimsenin burnunu göremiyorum :KK43:( cok yazmam gerekmiş ya ondan sebep bana arkadaşlık istegi gönderir ve fotolarinizo özelden atarsanız bir dua ederim size anlatamam :)))

Kizlar ben nerdeyse ikinci ayimi dolduracam, burnumun orta kismi daha sis, gerci her yeri biraz sis ama orta kismi(yanaklarima bagli olan yerle birlikte) sis duruyo.. bagzi gunler az oluyo kendimle cok memnun oluyorum ama bagzii gunler kendimi cok cirkin his ediyorum,, acaba ameliyat olan kizlardada boyle oldumu? bu benlik biseymi... lutfn ameliyat olanlar bu konuda bana bilgi versin cok memnun olurumm

kime oldun canım ameliyata

Emre beyin yeni alcilarini gordunuz mu dun gordum cok begendim simli ve renk renk cok tatlilar :) yeniden ameliyat olasim geldi :))) ilk defa dun kullanmis :)

yaa kıskandım bak şimdi:KK70:

Ayni hafta ameliyat oldugum arkadasimla karar verdik yeniden ameliyat olalim diyoruz cok kiskandik alcilari hahaha :) saka bi yana cok guzel alcilar cok tatli renk renk simliler bide :) ozellikle pembesine bayildim :) bizim zamanimizda yoktu :KK43:

Emre beyin yeni alcilarini gordunuz mu dun gordum cok begendim simli ve renk renk cok tatlilar :) yeniden ameliyat olasim geldi :))) ilk defa dun kullanmis :)
alemsin ya:KK1:Emre bey gelin gibim süslemeye niyetli herhalde:KK52:
yaa kıskandım bak şimdi:KK70:
ben de ben de istiyommmmm:KK14:
Ayni hafta ameliyat oldugum arkadasimla karar verdik yeniden ameliyat olalim diyoruz cok kiskandik alcilari hahaha :) saka bi yana cok guzel alcilar cok tatli renk renk simliler bide :) ozellikle pembesine bayildim :) bizim zamanimizda yoktu :KK43:

bana takmak nasip olur kanımca:21: ya o değil de kızlara pembe erkeklere mavi takılıyor ya ne komik gelmişti bana:KK9:bekleme salonunda içeri erkek geldi baktım mavi :83: ilk o zaman görmüştüm. gülesim geldi o an nüfus cüzdanı taktim eder gibi. alçıların ten rengi olanı yokmu ki acaba:26: hani bir de fosforlu ya trafik polisi gibi karanlıkta bizi fark etsinler ,kazaya sebep vermemek için mi yapılmış bilemedim ki hahahaha :KK1:

alemsin ya:KK1:Emre bey gelin gibim süslemeye niyetli herhalde:KK52:

ben de ben de istiyommmmm:KK14:

bana takmak nasip olur kanımca:21: ya o değil de kızlara pembe erkeklere mavi takılıyor ya ne komik gelmişti bana:KK9:bekleme salonunda içeri erkek geldi baktım mavi :83: ilk o zaman görmüştüm. gülesim geldi o an nüfus cüzdanı taktim eder gibi. alçıların ten rengi olanı yokmu ki acaba:26: hani bir de fosforlu ya trafik polisi gibi karanlıkta bizi fark etsinler ,kazaya sebep vermemek için mi yapılmış bilemedim ki hahahaha :KK1:

Hahaha ten rengi olani da var isteyene onu takiyo:) ama bu yenileri gorsen yesili ve parlament mavisi nasil parliyor hahaha cok tatlilar ama :) o alciyi tak abiye kiyafet giy hic siritmaz :))) ama erkege nasil pembe taksin erkege mavi yakisir :)) ben de ilk gorunce aaaa size mavi mi takiyolar demistim cocuga :)) cocuk da saskin bakip pembe mi taksaydi demisti haahaha :))) ama yeni alcilar cok guzel yaaaaa pembesine baayildimmm:) bizim alcilar gibi pembe degil acik pembe simli :)

Hahaha ten rengi olani da var isteyene onu takiyo:) ama bu yenileri gorsen yesili ve parlament mavisi nasil parliyor hahaha cok tatlilar ama :) o alciyi tak abiye kiyafet giy hic siritmaz :))) ama erkege nasil pembe taksin erkege mavi yakisir :)) ben de ilk gorunce aaaa size mavi mi takiyolar demistim cocuga :)) cocuk da saskin bakip pembe mi taksaydi demisti haahaha :))) ama yeni alcilar cok guzel yaaaaa pembesine baayildimmm:) bizim alcilar gibi pembe degil acik pembe simli :)
ben kesinlikle ten rengi taktırırdım bileydim:KK19: çok sırıtıyorlar napım. yok ben o halde işe gittim ya ondan :KK17:çok utandım.ama açık pembe olması daha iyi bence . hatta bebek pembesi çok da iyi olar:KK49:ciddi merak ettim . kontrole gittiğimde görmem lazım bak şimdi:KK53:

bizede taksın bi hafta dolaşalımda hevesimiz geçsin :KK1::KK1:

X