Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

bende yurtdisindan geliyorum cnm ama haziran sonu

geçmiş olsun. acaba resim varmı? :)

teşekkür ederim ilerideki günlerde resim koyarım şu an zaten hala gözlerimin altı mor burnum şiş fotoğraftan tam belli olmayabilir benim çok morardı ve şişti herkes benim kadar morarmıyormuş dün emre bey zamanla geçer sabırlı ol dedi bekliyorum ama şekli belli emre bey istediğim gibi yapmış görünüyor.

Selam Twijfelaartje,

Bende Hollanda'da yasiyorum fakat benim ameliyatim 20 temmuzda olacak. Keske ayni anda gitseydik. Umarim istedigin sonuca ulasirsin hersey istedigim gibi olur.

kozyatağı acıbadem hastanasine hemşirelerine özellikle ameliyat olduğum ilk gece benimle resmen bir bebekle ilgilenir gibi ilgilenen siyah saçlı minyon güler yüzlü hemşireye yazık ki adını unuttum burdan teşekkür ediyorum gerçekten süper bir hastaneymiş

Merhaba cherry21 ve 1filiz,

Neyse canim bir deneyim dedim beraber daha eglenceli olur diye dusundum belki Emre beyin offisinde veya hotelde birileriyle tanisirim.
Sizin icin de cok sevindim simdiden gecmis olsun, Guzel burunlara kavusuruz insallah.
Sizdemi yalniz gidiyorsunuz yoksa refakatciniz varmi Istanbulda kalacak yeriniz varmi?

Sevgiler

insallah canim herkes istedigi güzel ve saglikli buruna kavusur
orda görüsemesekde ilerki zamanlarda görüsürz sorun degl
ben ablamlarla gidiyorm evt kalicak yerimiz var akrabalarda kalicaz
sen bütün süreyi oteldemi gecireceksin yani kaf günlügüne gidiyosun?

Hallo Twijfellaartje en Cherry21,

Bende Hollandadan katiliyorum, Emre Ilhan'in fiyati ne kadar? Diger sitelerde farkli farkli fiyatlar goruyorum. Bana daha fazla bilgi verirmisiniz?

Groeten

kellyr selam yeni katıldım aranıza bende revizyon olcam resmini göremiyorum kabul edermisin

Tesekkur ederim canim.. Ben ailemle gidiyorum. Zaten biz Kartal'da kaliyoruz orada evimiz var bu yuzden kalma sorunum olmayacak. Yanimda refakatcim olacak, teyzemin kizi olacak yanimda.
Hollandanin neresinden? Ayrica ameliyat olduktan sonra resimlerini paylasirsan cok sevinirim cok merak ediyorum :) opuyorumnanaktan

kellyr merhaba ne kadara oldun acaba hangi hastanede senin burnun ve puff bayılıyorum size ya bende yaptırmayı düşünüyorum nasıp olursa beni bilgilendirirseniz sevinirim.tşk

Hoi, Cherry21 sen ne kadar odedin?

Hoi cherry 21,

Ne guzel ja eviniz varmis cok rahat olur senin icin ben ilk 3 gece amcamlarda kalacam, ameliyat olduktan sonra 6 veya 7 gece emre beyin rezervasyon yaptirdigi hotelde kalicam, biraz da korkumbu zaten insan evindeki gibi rahat edemez hotelde ama neyapalim. kendim akrabalarda kalmak istemiyorum ameliyattan sonra. Tam 10 gunlugune gidiyorum ama ameliyatin 7inci gunu geri ucuyorum Allah yardimcim olsun. Ik woon in zuid holland gorkum ken je dat.

Hey en flowerbomb.... ik ben juultje op neuscorrectie forum en heb net gereageerd op je mail.

Hastanede kalamazmısın?. Tek başına otelde bence zor olur akrabalarınla kalmamayı bence bir daha düşün canım.

arkadaşlar fiyatı buraya yazamıyorsak (site kuralları mı var bilmiyorum) özelden yazar mısınız?
4.000 diyen de var 4.500 diyen de?

arkadaşlar fiyatı buraya yazamıyorsak (site kuralları mı var bilmiyorum) özelden yazar mısınız?
4.000 diyen de var 4.500 diyen de?

Ben ozelden yazamiyorum maalesef.. 20 mesaj daha yazmam gerekiyormus :)

kurallari maalesef bilmedigim icin dedigin 2 fiyat civarlari diyorum yerimseniben

Merhaba Carmex,

Hotelde zormu olur acaba ben istanbuldaki akrabalari gormyeli epey bir zaman oluyor malesef amcamlar dayimlar vesayre ama cesaret edipte onlarin yaninde kalamiyorum. yeterince dinlenemen ve duzelemem diye yani. Birde utanc var yani ne yalan soyleyim burda:kedi:

arkadaşlar göğüs ve burun ameliyatı olmaya karar verdim bununla ilgili olarak üç doktorla görüştüm tam içime sinen olmadı. sizlerin yorumlarınıza bakarak görüşmeye gittim. emre bey de dikkatimi çekti çok yorum yazan olmuş ve pek şikayet eden yok, sitesine girip randevu almak için telefon numarası aradım ama onun yerine form buldum onlar aramayı tercih ediyorlar ok güzel fakat orada dikkatimi çeken bir şey gördüm fotoğrafını gönderene estetik burun analizi ve bilgisayarla imaging çalışmasında muayene ücreti alınıyormuş!!!

bu konuda bilgi vermek istedim çünkü sizlerin tecrübeleri sayesinde çok şey öğrendim.

efenim ben grafikerim ve şunu söylemeliyim ki fotoğraf çekip gönderip bu fotoğrafı rötuşlar mısınız nasıl olacağına bakacağım gibi bir şey mümkün değildir. emre bey bunu uyguluyor bir de kimse kusura bakmasın utanmadan para istiyor. sırf bu yüzden, olayı ticarete çevirdiği için görüşmeye gitmemeye karar verdim.

fotoğraflarını bana gönderin size şahane burunlar yaparım :) böyle birşey eminim ki kişinin hoşuna gider çünkü ben kendime ve arkadaşlarıma photshopla makyaj, estekik ne isterseniz yapıyorum insanların pek hoşuna gidiyor. sakın boşu boşuna böyle şeylere para harcamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…