Merhaba,
Ben yeni katildim ve bir suredir ameliyat olmus arkadaslarin resimlerine bakiyorum (bunun icin tesekurler) Emre Ilhan hakkinda okuduklarimda mutlu eti beni, bunlari biliyordum aslinda ama sizlerin yazdigini okumak cok iyi oluyor ve rahat veriyor.
6 haziranda Istanbula ucuyorum 7 haziranda Emre beyle gorusmem ve 9 haziranda AMELIYAT. Heycanli oldugum ve birazcikta korktugumu itiraf ediyorum ama ayni zamanda cok mutluyum.
Acaba yurtdisindan gelen ve Emre beye ameliyat olan arkadaslar varmi yani istanbulda bir hafta kalacak olanlar, ben yalniz gidiyorum ve emre beyin anlasmali oldugu hotelde birileriyle gorusebilsem iyi olur.
geçmiş olsun. acaba resim varmı? :)
geçmiş olsun canım benim umarım hersey istediğin gibi olmuştur merakla bekliyoruz seni.... a.s.
Merhaba,
Ben yeni katildim ve bir suredir ameliyat olmus arkadaslarin resimlerine bakiyorum (bunun icin tesekurler) Emre Ilhan hakkinda okuduklarimda mutlu eti beni, bunlari biliyordum aslinda ama sizlerin yazdigini okumak cok iyi oluyor ve rahat veriyor.
6 haziranda Istanbula ucuyorum 7 haziranda Emre beyle gorusmem ve 9 haziranda AMELIYAT. Heycanli oldugum ve birazcikta korktugumu itiraf ediyorum ama ayni zamanda cok mutluyum.
Acaba yurtdisindan gelen ve Emre beye ameliyat olan arkadaslar varmi yani istanbulda bir hafta kalacak olanlar, ben yalniz gidiyorum ve emre beyin anlasmali oldugu hotelde birileriyle gorusebilsem iyi olur.
Merhaba cherry21 ve 1filiz,
Neyse canim bir deneyim dedim beraber daha eglenceli olur diye dusundum belki Emre beyin offisinde veya hotelde birileriyle tanisirim.
Sizin icin de cok sevindim simdiden gecmis olsun, Guzel burunlara kavusuruz insallah.
Sizdemi yalniz gidiyorsunuz yoksa refakatciniz varmi Istanbulda kalacak yeriniz varmi?
Sevgiler
Merhaba cherry21 ve 1filiz,
Neyse canim bir deneyim dedim beraber daha eglenceli olur diye dusundum belki Emre beyin offisinde veya hotelde birileriyle tanisirim.
Sizin icin de cok sevindim simdiden gecmis olsun, Guzel burunlara kavusuruz insallah.
Sizdemi yalniz gidiyorsunuz yoksa refakatciniz varmi Istanbulda kalacak yeriniz varmi?
Sevgiler
Tesekkur ederim canim.. Ben ailemle gidiyorum. Zaten biz Kartal'da kaliyoruz orada evimiz var bu yuzden kalma sorunum olmayacak. Yanimda refakatcim olacak, teyzemin kizi olacak yanimda.
Hollandanin neresinden? Ayrica ameliyat olduktan sonra resimlerini paylasirsan cok sevinirim cok merak ediyorum :) opuyorumnanaktan
Hoi, Cherry21 sen ne kadar odedin?
Hoi cherry 21,
Ne guzel ja eviniz varmis cok rahat olur senin icin ben ilk 3 gece amcamlarda kalacam, ameliyat olduktan sonra 6 veya 7 gece emre beyin rezervasyon yaptirdigi hotelde kalicam, biraz da korkumbu zaten insan evindeki gibi rahat edemez hotelde ama neyapalim. kendim akrabalarda kalmak istemiyorum ameliyattan sonra. Tam 10 gunlugune gidiyorum ama ameliyatin 7inci gunu geri ucuyorum Allah yardimcim olsun. Ik woon in zuid holland gorkum ken je dat.
Hey en flowerbomb.... ik ben juultje op neuscorrectie forum en heb net gereageerd op je mail.
arkadaşlar fiyatı buraya yazamıyorsak (site kuralları mı var bilmiyorum) özelden yazar mısınız?
4.000 diyen de var 4.500 diyen de?