- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
Kiminde benim gibi 17. günde adelleri çıkıyor
aaa senin neden 17. gün yaa :) bazı revizyonlarda oluyo biliyorum ama senin revizyon değilki çok uğraşmış o zaman burnunla demekki:) yoksa sen mi geç gittin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiminde benim gibi 17. günde adelleri çıkıyor
aaa senin neden 17. gün yaa :) bazı revizyonlarda oluyo biliyorum ama senin revizyon değilki çok uğraşmış o zaman burnunla demekki:) yoksa sen mi geç gittin:)
Yok canım ilk ameliaytım dı ama bende malzeme okadar bolduki Emre bey büyük burunu küçültünce deri toparlanamsı zaman alıyor diye hemen bantları çıkarmadı bende istemedm 12 gün gördüm çok korkunçtu :) Gerçi yurt dışı hastalrını son kontrolden sonra eve gönderiyo 3-5 gün sonra kendileri çıkarabileckelerini söylüyor. Kimsenin gözü korkmasın. Bu arada benim ameliyatım 7 saat cik sürdü :)
canım o zaman bostancı yada suadiyedeki otellere bakmak lazım yurtdışındaysan eğer istersen özel mesaj atarım bildiklerimi telefonla görüşüp sana göre en uygununa karar verirsin:) ameliyattan sonra 3.gün görmek istiyor burnu temizlemek için ama sen temizleyebilirsen rahatsan gitmen şart değil. 5.yada 6.gün kesin gidiyorsun tampon ve burun üstündeki atel çıkıyor daha sonra 2 3 günde bir çağırıyor bantları değiştiriyor ameliyattan sonra yaklaşık 4 kere falan görüşmeye gidiyorsun ama bu kişiye göre değişir emre bey durumuna göre çağırıyor benim 12.gün çıkmıştı herşey ama kiminde 14. gün çıkıyor:)
Emre İlhan'ın yaptığı burunlara bayılıyorum çok başarılı bir doktor bu yüzden de randevu almak çook zoorr ama ben bir an önce ameliyat olmak istiyorum çünkü sanat merkezinde öğretmenlik yapıyorum tatilde 3 ay içinde ameliyat olmam gerek kurs açılınca zamanım yok izin almam da çok zor maalesef ( Kendileri güzel burunları güzel Emre İlhan'a ameliyat olan bayanlaar önerebileceğiniz Emre İlhan gibi hem fonksiyonel açıdan hem görünüş açısından güzel burun yapan doktor tavsiyelerinizi bekliyorumm (
arkadaşlar emre ilhanın amelit fiyatları hakkında bilgi verirmisinz.(özellikle deviasyon için )
Tamam canim istersen ozelden bana yazabilirsin :)) tesekkur ederim
Emre İlhan'ın yaptığı burunlara bayılıyorum çok başarılı bir doktor bu yüzden de randevu almak çook zoorr ama ben bir an önce ameliyat olmak istiyorum çünkü sanat merkezinde öğretmenlik yapıyorum tatilde 3 ay içinde ameliyat olmam gerek kurs açılınca zamanım yok izin almam da çok zor maalesef ( Kendileri güzel burunları güzel Emre İlhan'a ameliyat olan bayanlaar önerebileceğiniz Emre İlhan gibi hem fonksiyonel açıdan hem görünüş açısından güzel burun yapan doktor tavsiyelerinizi bekliyorumm (
dg62 eveeetttt haziranda olabiliriimmm tabiki canım eğer öyle bişey olursa lütfeenn önce benim haberim olsun olur muuuu lütfeen ( canım sen kendi burnun için benim burnum doğal değil ben doğal istemedim demiştin ama yüzüne göre öyle doğal bi burun ki şaştım kaldım tek kelimeyle mükemmell!flutist,adını açığa yazdırırsan erken gün gelebilir haziranda olabilirmisin ameliyat kardeşimin ameliyatını temmuza erteleyeceğiz sanırım ertelersek o günü sana verebiliriz:) daha kesin değil şu an kararsız tabi ertelersek sana uygun olursa aklımızda bulunsun:) ben emre bey gibi hem fonksiyonel açıdan hem de görünüş açısından güzel burun yapan doktor görmedim hiç maalesef:) adını açığa yazdır istersen belki iptal eden olur hemen ararlar sizi
Kuzum Emre Bey'in tüm hastalarının burunları yüzleriyle muhteşem bir uyum içinde umarım bana da nasip olur Emre Bey'e ameliyat olmak çünkü diğer doktorların yaptığı burunlara bakıyorum evet başarılı burunlar var ama aynı doktorun kötü yaptığı burunlara da rastladım Emre Bey'in kötü yaptığı hiç bir iş yok maşallah, adımı açığa yazdırdım telefon bekliyorum umarım şanslıyımdır ve erkenden ameliyat olabilirim güzel bayanlaarCanim sana tavsiyem, eger aklinda EMRE Ilhan varsa, kesinlikle EMre beye yaptir. Eger baska bir doktora gidipte begenmedigin bir burun olursa, keske Emre beye olsaymisim dersin. Ben Emre beye karar verdigimde, israrla telefon actim bi kac defa, lutfen once beni alin, eger randevusu iptal olan varsa bana bildirin dedim veeeeee birgun telefonum caldii Burcu hanim aradi. Burcu hanim Emre beyin asistani, manken gibi guzel ve coook tatli bi bayan. Hastalardan biri iptal etmis ve hemen bana bildirdiler. Hollandadan atladim gittim, 3 hafta izin aldim is yerinden ve uc hafta bile cok geldi cunki 2 haftadan sonra rahatlikla calisabilirdim. Suan bir yili gecti ve birgun bile pisman olmadim Emre beye ameliyat olduguma. Allahima sukur ediyorum ki, iyiki Emre beye olmusum. Bugun yine ameliyat olmam gerekirse, yine Emre beye giderim. Sende benim gibi yap, israrla telefon ac, durumu anlat. Sana simdiden kolay gelsin. Haberlerini bekliyoruz
flutist arkadaşlarında dediği gibi bende çok araştırdım ama daha iyi burun yapan görmedim özellikle şeklini tam almış bir emre ilhan burnuyla başka bi doktorun yaptığı burnu karşılaştıramıyorum bile senin yerinde olsam bu kadar acele etmezdim kendi adıma şunu söyliyim ilk görüşmemde 2-3 saat beklemiştim kardeşim biraz sabırsız gidelim boşver demişti ama ben kararlıydım sabaha kadar bekletseler yinede beklerdim:)) muayenehanede canlı örnekleri görüyorum vazgeçermiyim hiç:)) sonuç ne oldu ben ameliyat oldum çok memnun kaldım sabırsız kardeşimde hiç ameliyat aklında yokken oda Emre beye ameliyat oldu adını açığa yazdır ve çok istekli olduğunu Emre beye söyle bence:)Emre İlhan'ın yaptığı burunlara bayılıyorum çok başarılı bir doktor bu yüzden de randevu almak çook zoorr ama ben bir an önce ameliyat olmak istiyorum çünkü sanat merkezinde öğretmenlik yapıyorum tatilde 3 ay içinde ameliyat olmam gerek kurs açılınca zamanım yok izin almam da çok zor maalesef ( Kendileri güzel burunları güzel Emre İlhan'a ameliyat olan bayanlaar önerebileceğiniz Emre İlhan gibi hem fonksiyonel açıdan hem görünüş açısından güzel burun yapan doktor tavsiyelerinizi bekliyorumm (
dg62 eveeetttt haziranda olabiliriimmm tabiki canım eğer öyle bişey olursa lütfeenn önce benim haberim olsun olur muuuu lütfeen ( canım sen kendi burnun için benim burnum doğal değil ben doğal istemedim demiştin ama yüzüne göre öyle doğal bi burun ki şaştım kaldım tek kelimeyle mükemmell!
Kuzum Emre Bey'in tüm hastalarının burunları yüzleriyle muhteşem bir uyum içinde umarım bana da nasip olur Emre Bey'e ameliyat olmak çünkü diğer doktorların yaptığı burunlara bakıyorum evet başarılı burunlar var ama aynı doktorun kötü yaptığı burunlara da rastladım Emre Bey'in kötü yaptığı hiç bir iş yok maşallah, adımı açığa yazdırdım telefon bekliyorum umarım şanslıyımdır ve erkenden ameliyat olabilirim güzel bayanlaar
Canim sana tavsiyem, eger aklinda EMRE Ilhan varsa, kesinlikle EMre beye yaptir. Eger baska bir doktora gidipte begenmedigin bir burun olursa, keske Emre beye olsaymisim dersin. Ben Emre beye karar verdigimde, israrla telefon actim bi kac defa, lutfen once beni alin, eger randevusu iptal olan varsa bana bildirin dedim veeeeee birgun telefonum caldii Burcu hanim aradi. Burcu hanim Emre beyin asistani, manken gibi guzel ve coook tatli bi bayan. Hastalardan biri iptal etmis ve hemen bana bildirdiler. Hollandadan atladim gittim, 3 hafta izin aldim is yerinden ve uc hafta bile cok geldi cunki 2 haftadan sonra rahatlikla calisabilirdim. Suan bir yili gecti ve birgun bile pisman olmadim Emre beye ameliyat olduguma. Allahima sukur ediyorum ki, iyiki Emre beye olmusum. Bugun yine ameliyat olmam gerekirse, yine Emre beye giderim. Sende benim gibi yap, israrla telefon ac, durumu anlat. Sana simdiden kolay gelsin. Haberlerini bekliyoruz
Canim sen yanlizmi gittin turkiyeye?? Birde nerde kaldin? Bende yanliz gideyim diyemi teredut icerisindeyim. Yanimda ailemden birini gotursem hep beni vazgecirmeye calisacaklar biliyorum, ama bilmiyorum yanlizda nasil olur. ben hotelde kalacagim
Benim ablam Istanbulda yasiyor ve ablamda kalmistim. Benim ameliyatim cok uzun surmesine ragmen, ameliyat sonraki donemi cok kolay atlattim. Hastanede ablam kaldi yanimda ama inan ablam olmasada olurdu. Ablam beni gordukce gozleri doluyordu bu yuzden burnumun altindaki tamponu degistirmek icin ben surekli hemsireyi cagiriyordum. Dugmeye basiyorsun, hemsire geliyor, baya rahat oluyordu :) Gecede ablami hic uyandirmadim, hemsireyi cagirdim birsey istedigimde.
Bizim bi arkadas Ingiltereden geliyordu ve otelde kaliyordu, bir haftaligina geldi ameliyatini oldu 8.ci gun gitti. Eger otelde kalmak istiyorsan, taksiyle gidip gelirsin Emre beyin yanina, Emre beye yakinlarda otelde kalirsin. Uygun oteller var orda. Ablam beni hastaneden aldi eve getirdi, hemen ise gitmek zorundaydi. Evde gerci cocugunun bakicisi vardi, o ilgileniyordu ama olmasada olurdu. Ilk 3 gun ayni grip gibi oluyorsun, halsiz, biraz basin agriyor, burnun biraz tikali ve sonra kendini iyi hissediyorsun. Ben 3.cu gunu gezmeye cikmistim, Emre beyde beni fircalamisti :))
Birde gerektiginden fazla kalma, maximum 10 gun, hatta 7 gun bile yetiyor. Bir sorun oldugunda seve seve cevaplarim. Kolay gelsin, insallah sende istedigin buruna kavusursun.
Ah canim gecmis olsun, ne mutlu sana guzel buruna kavustun :) Sira bende, ah birde cesaret edebilsem. Birde planlamasi zor oluyor isimden dolayi
Canim sen yanlizmi gittin turkiyeye?? Birde nerde kaldin? Bende yanliz gideyim diyemi teredut icerisindeyim. Yanimda ailemden birini gotursem hep beni vazgecirmeye calisacaklar biliyorum, ama bilmiyorum yanlizda nasil olur. ben hotelde kalacagim
merhaba kızlar ben de emre beye ameliyat olmak istiyorum ama kasıma kadar doluymuş!inanamadım muayene tarihi bile alamadım diğer tüm doktorlar en fazla 1-2 hafta sonraya tarih verebiliyor.
canım evet Emre Bey gerçekten çok yoğun. bende ilk randevumu en erken 3 ay sonraya alabilmiştim. ama sabırla o günün gelmesini bekledim. uzun bir araştırma sonunda Emre Beye karar verince tekrar kafamın karışmasını istememiştim.evet kasım ayı gerçekten çok uzun bir tarih. ama ismini açığa yazdırmanı tavsiye ederim. yurtdışından gelecek olup da randevu zamanına yetişemeyen ya da izin alamayan bazı hastalar oluyor o zaman sizi arayıp erkene çekebiliyorlar. bir şansını dene canım.
Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...