aminnn...........................
evet canım sadece tasarım yapılıyo. Testler kolay ameliyat günü bile yapılabiliyo ama genelde ameliyattan bi gün önce gidiliyo
zaten 3. görüşmende söylerler sana nasıl olacağını
ayy 3. görüşme mi oluyor bir de?ben bundan sonrası ameliyat diye bakıyordum :/
:))))) ne güzel ameliyata hazırsın demekki :) bana 3 görüşme yetmemişti 4 kez gitmiştim
peki 3. görüşme olmasın, bundan sonra direkt ameliyat olayım diyebiliyor muyum? :) çünkü tamamen hazırım ve ne kadar erken o kadar iyi
emre beyin hastalarının hiç önden çekilmiş resmini görmedim bu yuzdenaklımda hep soru işaretleri var bana yardımcı olurmusunuz
bugün ameliyatımın 5. günü ilk 3 gün aklımdan olmasa mıydım acaba fikri geçmedi değil ama neredeyse herkes yaşıyor galiba bu duyguyu :)
tamponlar ve alçıyı aldırdıktan sonra iyi ki olmuşum dedim umarım hep böyle devam eder, bir aksilik olmaz.
Ben Emre beyi kadınlar kulübü sayesinde tanıdığım için bana onu tanımamda yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. emelsahin en büyük teşekkürüm sana çünkü ilk gördüğüm Emre ilhan eseri senin burnun ve İstanbul fikri hiç kafamda yokken kafamda o ışığı sen yaktın, tereddütlerim oldu ama sonunda geldim, ameliyatımı oldum ve birkaç gün sonra da geri döneceğim, bazı insanların ilginç!!! yorumlarına rağmen hala birilerine yardımcı olma isteğine hayranım ben olsam yapamazdım ve dg62 cim ameliyat sürecinde bana inanılmaz yardımcı oldun sana da çook teşekkür ediyorum maalesef herkesin tek tek isimlerini sayamayacağım ama buradan foto paylaşan özel mesajlarla bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben de gün gün fotolarımı çekiyorum muhtemelen 15- 20 gün içinde bu süreci paylaşırım bu çok büyük bir sorumluluk o doktor veya bu doktor diye tavsiye vermek ama benim gibi tanıdığınız biri aynı doktora ameliyat olmamışsa buranın değerini daha iyi anlıyoruz.
ya benım bırsey sormam lazım bu burun ıcı kuruluk ıcın ne yapıyorsunuz burun spreyı burun pomadı(iç kremı burun delıklerının ıcıne sıkıp ıcıne cekıyorsun) buharla nemlı tuutuosun dıkıslere batıkon ve dıger kremlerden suruyrsun burun ustune bepanten yanaklara arnıca suruyrsun ama bu burun ıcındekı kuruluk nasıl gecıcek yanı
çok var aslında ben genelde önden çekilmiş fotoğraf paylaşıyorum bakabilirsin canım:))emre beyin hastalarının hiç önden çekilmiş resmini görmedim bu yuzdenaklımda hep soru işaretleri var bana yardımcı olurmusunuz
canımmm ne demek yardımımız dokunduysa ne mutlu çok teşekkürler. çok sevindim memnun olmana, bu zorlukları yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni o yüzden yardımcı oluyorum hep... çok güzel bi burnun oldu çok geçmiş olsun yukiank:)bugün ameliyatımın 5. günü ilk 3 gün aklımdan olmasa mıydım acaba fikri geçmedi değil ama neredeyse herkes yaşıyor galiba bu duyguyu :)
tamponlar ve alçıyı aldırdıktan sonra iyi ki olmuşum dedim umarım hep böyle devam eder, bir aksilik olmaz.
Ben Emre beyi kadınlar kulübü sayesinde tanıdığım için bana onu tanımamda yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. emelsahin en büyük teşekkürüm sana çünkü ilk gördüğüm Emre ilhan eseri senin burnun ve İstanbul fikri hiç kafamda yokken kafamda o ışığı sen yaktın, tereddütlerim oldu ama sonunda geldim, ameliyatımı oldum ve birkaç gün sonra da geri döneceğim, bazı insanların ilginç!!! yorumlarına rağmen hala birilerine yardımcı olma isteğine hayranım ben olsam yapamazdım ve dg62 cim ameliyat sürecinde bana inanılmaz yardımcı oldun sana da çook teşekkür ediyorum maalesef herkesin tek tek isimlerini sayamayacağım ama buradan foto paylaşan özel mesajlarla bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben de gün gün fotolarımı çekiyorum muhtemelen 15- 20 gün içinde bu süreci paylaşırım bu çok büyük bir sorumluluk o doktor veya bu doktor diye tavsiye vermek ama benim gibi tanıdığınız biri aynı doktora ameliyat olmamışsa buranın değerini daha iyi anlıyoruz.
Mutluoglu, hepimizin ozel albumu var onden cekilmis fotograflarimizda var eklerseniz gorebilirsiniz
Yukiankcim canimm cok sevindim senin adina burnun o kadar guzel olduki bayildimmm sen de benim gibi mukemmeli istiyosun evhamlisin ben cok memnunum emin ol sende oyle olacaksin en zor sureci atlattin oldun bitti simdi sadece sabirla oturmasini beklemek kaliyor :) ben bisey yapmadim ayni seyleri bende yasadm belki daha beterini kac sene arastirdim kafayi yemek uzereydim emre bey kafama cok yatti her yonuyle kendine guveni olsun hastalarinin memnunuyeti olsun iyiki de olmusum diyorm :) o donemde de bana destek cikan tecrubeli insanlar vardi destek cok onemli ne zaman istersen ben her konuda yardimci olurum :) hem bi dahaki kontrole geldiginde gezicez unutma :))) yandan fotograf da cektiririz :)) bugun alci tampon cikti gordun mu burnunu? Cok sistir su an tabi hic korkma :)
yok cnm ben görmedim kardeşim gördü ama ben bu haliyle bile çok beğendim nazar değmesin :)
Slm kızlar bende emre beyde amelliyat oldum 21 Şubat'ta bugun burun bantlarımı çıkardım sonuçtan cok memnunum İyiki emre beye amelliyat olmuşum suan şiş olmasına rağmen cok begendim annemde barbie bebekleri gibi olmuş burnun defi cok sevdim ve daha 15 günlük 1 ayımın dolmasını bekliyorum
Teşekkür ederim dg62 :) yalnız merak ettim ben peeling ne zaman kullanabilirim yüzüme bi fikrin varmı acaba doktorumla biraz önce konuştum yalnız sormayı unuttum :)