Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kızlar bilgisi olan varmı burun amelliyatından kac gün sonra yan dönüp uyunabilir benim sırt ağrılarım artık tavan yaptı düz uyumaktan:)

Bende henüz temmuz ayına görüşme randevusu alabildim. ameliyatı artık hangi aya alırım bilemiyorum:) olsun beklemeye değer umarım.

Artık beni de aranıza alırsınız.

Bende henüz temmuz ayına görüşme randevusu alabildim. ameliyatı artık hangi aya alırım bilemiyorum:) olsun beklemeye değer umarım.

Artık beni de aranıza alırsınız.

Simdiden aramizdasin o zaman :) hosgeldinnnnn :)

Dg62 burun amelliyatı oldun mu ? Merak ettim

Tabiki oldum canim :) benim 14 ay oldu abimin esinin 3 sene bitti,annemin 1bucuk sene,kiz kardesimin 8 ay :)ailemden haric cevremden olan da var hepimiz emre ilhan :) o yuzden tecrubeliyim biraz :) ozel albumum var eklisin bende sanirim gorebilirsin

Arkadaslar 73. gunden fotolar ekledim..ozel albumumde.. hala sis ve uzuyomu bu burun yaaa..:)))

Ya kızlar bilmiyorum Sizede öyle oldumu ama ben burnumun kalkıklığını pek beğenmedim yani istediğim oranla kalkık olmamış sanki biraz düşük duruyor sinirim bozuldu resmen hani bidaha ne zaman olurum nasıl olurum amelliyat hiç bilmiyorum...

cnm birdy37 sende ekliyse fotoğraflarına bak 72.gününde nasıl kavislenmiş kalkmış burnu :) şiş olduğu için istediğin kalkıklıkta durmuyor daha çok yeni seninki biraz erken değilmi sinirlerini bozmak için:) tek derdin kalkıklığı olsun

burun zamanla kalkıyo canım benim fotoğraflarıma bakarsan zamanla kalktığı farkedersin burun ucunun altı şiş olduğu için burun düşük gibi durabilir başta zamanla değişiyo

Arkadaslar 73. gunden fotolar ekledim..ozel albumumde.. hala sis ve uzuyomu bu burun yaaa..:)))

uzamıyo canım burun sırtındaki şişlikler inip ödemler burun ucuna toplanınca burun uzun duruyo.... burun ucu şişliğide geç iniyo tabi sabırlı olmak lazım:)

Kızlar teşekkür ederim vallahi yazılarınız icime biraz su serpti yalan yok bora ağladım çünkü keske daha kalkik isteseydim die çünkü suan pek istediğim kalkik yok bakalım o zaman 1-2 ay bekliycem o zaman kavis ve kalkıklıği ortaya çıkar yani kucuk kardeşim bile diyor yeterince kalkik degil die ama inşallah zamanla kalkar ucu

Aglarsan burnun daha cok siser aglama yeni ameliyat oldun kanaman da olur. Birdy37 nin emelsahinin albumlerine bak hep onlarinki sonradan kavislendi birdyninki yeni ama ozellikle emelinki gec kavislenip kalkti tamamen iyilesmenle sislerinle alakali eger cok dogal istemediysen istedigin derecede kavislenip kalkacaktir. Benim albume de bak benimki de 4. Aydan sonra baya belli oldu ondan oncede vardi ama ben iddiali istedigim icin istedigim sekil 4. Aydan sonra ortaya cikmaya basladi uzme kendini o yuzden pisman olursan biraz daha kalkik isteseydim diye yarim saatlik kucuk bis operasyona bakar :) canini sikmaya degmez ki daha cok yeni su anki halini kafana takma cok sis odem dolu su an ne kadar istediysen o kadar kalkar:) bilmeyen insanlar yorum yapar onlari hic kafana takma.

Dg62 canım senin burnun harika olmuş keske bende senin burnun bende sende guzel durduğu gibi bende durmaz ama yarısı kadar kalkik olsaymış peki bilmiyormusun emre bey ufak burun ucu kaldırma amelliyatini fiyatını ne kadar yapıyor ve aradan kac zaman geçmesi gerekiyor burun ucunu kaldırmak icin?

Cnm cok tesekkur ederim 15gunluk daha burnun ama odem dolu su an odemler gittikce kalkacaktir ama sen zaten kalkik burun istememissin cok kalkik olmaz o yuzden keske kalkik isteseydin. Simdi emre beyin muayenehanesine gidiyorum sorarim senin icin ucretini ama hastasi oldugun icin cok bisey oldugunu sanmiyorum kucuk bi islem bi de yine de sorarim msj atarm sana :) 6 ay gecmesi lazim onu biliyorum kardesim de kalkik istemedi sonrs keske kalkik isteseydim dedigi icin:) tek derdin kalkikligi olsun sekli tamamsa dert etme canim o basit ameliyat olanlarin cogu kaldirmayi goze alamayip sonra pisman oluyor zaten:)

Dg62 emre bey beni aradı büyük sürpriz oldu benim icin :) moralim düzeldi gercekten
6-7 ay iyileşme dönemi geçtikten sonra büyük ihtimal hafif bi burun ucu kaldırma düşünüyorum ama şimdilik keyfim iyi, böyle ilgili bi doktorum olduğu icin cok mutluyum dg62 ve sanada cok teşekkür ederim mesajlarıma yanıt verdiğin icin moral olarak iyi geliyor senin kaçıncı ayın oldu ameliyat olalı merak ettim fiyatı öğrenebildin mi buarada?

Tatlim emre beyle konustum bugun muayneye gittim sana yazdigimda yoldaydim araba kullaniyodum tam yazamadim :) ayrintilari mail atarim sana simdi sordum merak ettiklerini:) doktorumuz bitanedir tabi hepimiz cok sansliyiz:) benim 14. Ayim oldu :) senin daha 15 gun falan olmus daha dur cok odemlisin 2 3 ay sonra ortaya cikar kavisi kalkikligi:) mail atiyorum simdi sana :)

Merak ettim kızlar bilen varmı emre bey hangi takım ??? Eğer Galatasaray sa kutlanır bu haber :) Tweet den öğrenelim ...

Kızlar merhaba acaba bilen var mı ameliyattan kaç gün
Sonra yan dönüp uyuyabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…