Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Eveeet bitmiiiis ogrendim emre beyden cok da guzel gecmis :) yeni yeni uyanmistir :)

ay çok sevindim çok tatlı bi kız hep diyodum çok güzel olcak diye zaten oldu da:) Ankaradan gelmeyi kafasına koymuştu çok doğru bi seçim oldu onun için, Emre beyin ellerine sağlık

Son düzenleme:
ay çok sevindim çok tatlı bi kız hep diyodum çok güzel olcak diye zaten oldu da:) Ankaradan gelmeyi kafasına koymuştu çok doğru bi seçim oldu onun için, Emre beyin ellerine sağlık

Kesinlikle cok tatli :) tam istedigi gibi olmustur eminimmm :) geceden yatti o hastaneye emre beyin ameliyati 11 de mi 12 de mi ne bitmis dun gece gitmeden de ugramis yanina :) konustum cok heyecanliydi gece simdi de ben merak ediyorumm 1 2 gune gelir aramiza :)

ben ameliyat olalı bir ay oldu acaba sümkürmek serbest mi artık? çok tıkalı çünkü nefes alamıyorum...bir de çok gülünce kendimi kötü hissediyorum çok kasılıyo sanki burnuma bişey olcakmış gibi geliyor bu normal mi sizce???

ben ameliyat olalı bir ay oldu acaba sümkürmek serbest mi artık? çok tıkalı çünkü nefes alamıyorum...bir de çok gülünce kendimi kötü hissediyorum çok kasılıyo sanki burnuma bişey olcakmış gibi geliyor bu normal mi sizce???

Cok zorlamadan hafif sumkurebilirsiniz ben sumkuruyodum :) ama cok zorlamayin. Tonimeri surekli kullanin ihmal etmeyin. Gulerken kasilmaniz normal ben yanaklarimi tuta tuta guluyodum :) 1 ay olmus bisey olacagindan degil ama insan korkuyo iste :)

2 sene oldu emre beye amelyat olalı.. burnumun ucuna bişşey konulup konulmadığı hakkınd bi bilgim yok bana bişey söylenmedi.. ellediğim zamanda sert bir cisim var içten

Bahar canım nasılsın? haberleşemiyoruz uzun zamandır,malesef benimde burun ucumda sertlik var dahası sol burun kanadımın hemen üstünde acayip bi sertlik var ve burun kanadımın belli olmasını engelliyo o şiş yaza gidicem inşallah türkiyeye bakalım ne yapıcaz :/

Mrb kızlar YukiANK sanırım ben tanıştım :) Pazartesi bende Emre beye muaneye gittim bir kız vardı ankaradan gelen 24 şubatta ameliyat olacağını söyledi.Baya konuştuk kadınlar kulübünden Emre beyi bulduğunu hatta Emel senin burnunu çok beğendiği konuştuk :) Nick söyle dedim açıklamadı şuan eminimki oydu omarım başarılı geçmiştir gerçekten çok cici bir kızdı.

Mrb kızlar YukiANK sanırım ben tanıştım :) Pazartesi bende Emre beye muaneye gittim bir kız vardı ankaradan gelen 24 şubatta ameliyat olacağını söyledi.Baya konuştuk kadınlar kulübünden Emre beyi bulduğunu hatta Emel senin burnunu çok beğendiği konuştuk :) Nick söyle dedim açıklamadı şuan eminimki oydu omarım başarılı geçmiştir gerçekten çok cici bir kızdı.
odur o zaman :)) eminim benimkinden de güzel olmuştur:) şimdi sıra sende canım heyecan var mı, ameliyatın ne zamandı 1güneş2 ?

Mrb kızlar YukiANK sanırım ben tanıştım :) Pazartesi bende Emre beye muaneye gittim bir kız vardı ankaradan gelen 27 şubatta ameliyat olacağını söyledi.Baya konuştuk kadınlar kulübünden Emre beyi bulduğunu hatta Emel senin burnunu çok beğendiği konuştuk :) Nick söyle dedim açıklamadı şuan eminimki oydu omarım başarılı geçmiştir gerçekten çok cici bir kızdı.

...............................................

Aaaa 6 mart mi hic bisey kalmamiiiss:) ben pazartesi gidicem annemle kardesimle yukiank i da gorurum o gun cok merak ediyorum nasil oldu:)

yukiank eski resimlerini gördünüzmü? Bana yeni halini foto koyarsın merak ediyorum dedim oda ben koymam dedi ondan sordum :)

Ayrıca burun yapımızı eski burun yapımızı benzettm bakalım yeni halimiz nasıl olacak.

Son düzenleme:
yukiank eski resimlerini gördünüzmü? Bana yeni halini foto koyarsın merak ediyorum dedim oda ben koymam dedi ondan sordum :)

Ayrıca burun yapımızı eski burun yapımızı benzettm bakalım yeni halimiz nasıl olacak.

desene üçümüzün eski burnuda birbirine benziyo:KK70: yukiank ı gördüm benim burnuma benziyodu ama tabi onun burnu benimkinden çok daha iyiydi şekil olarak:))

desene üçümüzün eski burnuda birbirine benziyo:KK70: yukiank ı gördüm benim burnuma benziyodu ama tabi onun burnu benimkinden çok daha iyiydi şekil olarak:))

O zaman hepimize şarkı armağan ediyorum. Herşey güzel olacak Emre İLHAN la olunca söyleme bana................. :))

Cok guzel oldu yukiank in burnuu :) darisi basinizaaa ayni ellere emanetsiniz en iyisi olur merak etmeyinnn :):)

Kızlar, tasarım görüşmesine gittiğimizde sadece tasarım mı yapılıyor? Yani testler falan ameliyat günü mü yapılıyor önceden de böyle bir şeyler var mı?

Kızlar, tasarım görüşmesine gittiğimizde sadece tasarım mı yapılıyor? Yani testler falan ameliyat günü mü yapılıyor önceden de böyle bir şeyler var mı?
evet canım sadece tasarım yapılıyo. Testler kolay ameliyat günü bile yapılabiliyo ama genelde ameliyattan bi gün önce gidiliyo
zaten 3. görüşmende söylerler sana nasıl olacağını

X