Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Yan yatabilirsin canim 1 hafta sonrasinda bisey olmaz :) dikkat et ama yuz ustu yatma da :)

canım benim nasıl da ilgileniyor, kendi tecrübelerini anlatıyorsun bizlere :) hep yaz sen takipçinim
Emre bey de çok şanslı bence. keşke her doktorun hastaları bu kadar detaylıca anlatsa tecribelerini bilgilendirse ameliyat süreciyle ilgili :)
yardımların için çok teşekkürler...

Canim ne demek ya hic onemli degil icimden gelerek yapiyorum ben forum telefonumda acik devamli vaktim oldukca bakiyorum okudugum icin bos vaktim cok:) arastirma donemi en kafa karistiran zor donemdir o yuzden yardimci olabiliyosam ne mutlu bana ben de ameliyat olmadan once tecrubeli biri olsa da soru sorsam diye ariyodum:) ameliyat sonrasi sureci de iyi biliyorum annemle kardesime de ben baktim yanlarinda ben kaldim ameliyat olduklari zaman:)ben oldugum zaman da kendi isimi hep ben gordum,emre beyle de her gun irtibat halindeydim bikti benden:) o yuzden herseyi ogrendim diyebilirim:) her yazana cevap vermeye calisiyorum ne zaman isterseniz yardimci olurum seve seve :) emre beyin hakki buyuk bende hep kaprisliyim kaprisimi cekti artistlik de yaparim geri kalmam onu da cekti :) korkudan tabi hepsi kalin derili olunca hic bir doktor istedigin burun olmaz dedi emre beye sonsuz guvendim sasirtmadi beni:) gecenin korunde uyandiriyodum adami o kadar abartiyodum yani :) baska doktora ameliyat olan arkadaslarimi da goruyorum hic biri boyle ilgili alakali degil gecenin 2 sinde 3unde ulasmalari imkansiz :) doktorumuz bizi mutlu ediyor elinden geleni yapiyor ben burda yardimci olmusum cok mu:) ben de cok sansliyimki emre bey gibi bir doktorum var darisi arastiran herkesin basina insallah:)

Ben haber aldim zeynadan 4 e dogru bitti ameliyati burnunu da gordummmm kalkik cok guzel olmuuuus bayildimmm:)

Ayy çok sevindim iyi olduğuna :)) kendini de görürüz en kısa zamanda aramızda inşallah... Ohh o da kurtuldu ne güzel darısı biz isteyenlerin başına... )

Ayy çok sevindim iyi olduğuna :)) kendini de görürüz en kısa zamanda aramızda inşallah... Ohh o da kurtuldu ne güzel darısı biz isteyenlerin başına... )

Yarin aramiza doner diye dusunuyorum hastaneden ogleden sonra cikar aksama yine aramizda olur yorgun hissetmezse kendini:) kurtuldu cok sevindim onun adina darisi isteyen herkesin basina :)

kızlar amelıyat olmak istediğim kendimin :) resimlerimi koycam yorum yaparsanız sevinirim. en çokta burun deliklerimden ve genişliğinden rahatsızım

Kizlar,gecen gun bana biri mesaj atmisti ama mesaj kutumu temizlerken o mesajda silindi cevap yazamadan adini da hatirlamiyorum farkli bir doktora ameliyat olmus. emre beyin sayfasindan bulmustur beni bu sayfayi okuyodur umarim burdan cvp veriyim. Dikislerine darbe alip yirtildigini soylemisti yanilmiyosam doktoruna danismalisin oncelikle benim de olmustu arkadasimin eli carpmisti tirnagi tam dikisime gelmisti burnum ikiye ayrildi diye aglamistim oturup:))) sonra emre beyi arayip gece gitmistim allahtan cok derin yirtmamisti bana bi ilac vermisti ama hatirlamiyorum adini onu kullan gecer demisti dikislik bi durum yok demisti oyle gecmisti benimki ama gormeden bisey diyemiyorum mutlaka doktorunuza danisin hatta oldugu gun arayip yanina gitmeliydiniz. Cok gecmis olsun bana yeniden mesaj atarsaniz daha da yardimci olabilirim bu konu hakkinda cunku ben cok sakardim ameliyattan sonra 1 ay :) hersey geldi burnumun basina hala sapasaglam :))

Kızlar merhabalar, Emre İlhan ve Barış Çakır arasında kararsız kaldım. İkisininde yaptığı işler beğenilmiş, sizce hangisini tercih etmeliyim? Emre İlhan'a ya da Barış Çakır'a ameliyat olanlar nefes almada problem yaşadılar mı daha sonra? Kafam çok karışık ikisiylede görüşeceğim ama bu işi az şişlik, minik burun ve rahat nefes almayla bitirmek istiyorum. Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorumm

ikisiylede görüşürsen zaten Emre beyi gördüğün an kararını Emre beyden yana kullanıcağına eminim :)
Emre bey çok daha deneyimlli kendine güvenli ve zate yaptığı burunlarda ortada
emre bey zaten aynı zamanda kbb ci olduğu için nefes ve sağlık konusunda hiç soru işareti kalmasın kafanda
morluk şişlik her ameliyatda olan şeyler olmaz diyemem o yüzden
ben Bir Emre ilhan hastası olarak ( her anlamda :)) ) kesinlikle Emre bey harika bir doktor benden sonra hiç ameliyat olmayı düşünmeyen arkadaşlarım akrabalarım hepsi bir bir oldu Emre beye

Ben de cigdemle ayni fikirdeyim biz ailecek emre beye olduk cok da memnunuz:) nefes probleminizde varsa kesinlikle emre ilhan :) gorsellikte de kesinlikle emre bey daha iyi baris bey kapali teknikle yapiyor ama onda da burun deliklerinin fazla asimetri olma riski cok yuksek ki forumda bir kac kisi bu konuda sikayet ediyordu. Ama en dogrusu sizin ikisiylede gorusup karar vermeniz.

cgdmrcn ve dg62 kızlar ikinizinde burunları mükemmel olmuş pıtı pıtı çok güzel, sizde çok güzelsiniz 41 kere maşallahh :) Tevfik Sözen'de var aklımda ama sizin burunlar çok kafamı karıştırıyoorr :))) Sanırım bende Emre Bey'e olacağım ameliyat ama çok geç tarihlere veriyormuş ameliyat günü (

Cok tesekkur ederiiiiz flutist:) sen hangi aylarda olmak istiyorsan asistanlarina soyle ve ismini aciga yazdir o tarihlerde iptal eden olursa size verirler o gunu. Cok yogun oldugu icin randevulari bile gec tarihe veriyorlar evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…