Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende henüz temmuz ayına görüşme randevusu alabildim. ameliyatı artık hangi aya alırım bilemiyorum:) olsun beklemeye değer umarım.
Artık beni de aranıza alırsınız.
Dg62 burun amelliyatı oldun mu ? Merak ettim
Ya kızlar bilmiyorum Sizede öyle oldumu ama ben burnumun kalkıklığını pek beğenmedim yani istediğim oranla kalkık olmamış sanki biraz düşük duruyor sinirim bozuldu resmen hani bidaha ne zaman olurum nasıl olurum amelliyat hiç bilmiyorum...
burun zamanla kalkıyo canım benim fotoğraflarıma bakarsan zamanla kalktığı farkedersin burun ucunun altı şiş olduğu için burun düşük gibi durabilir başta zamanla değişiyoYa kızlar bilmiyorum Sizede öyle oldumu ama ben burnumun kalkıklığını pek beğenmedim yani istediğim oranla kalkık olmamış sanki biraz düşük duruyor sinirim bozuldu resmen hani bidaha ne zaman olurum nasıl olurum amelliyat hiç bilmiyorum...
Arkadaslar 73. gunden fotolar ekledim..ozel albumumde.. hala sis ve uzuyomu bu burun yaaa..:)))
Kızlar teşekkür ederim vallahi yazılarınız icime biraz su serpti yalan yok bora ağladım çünkü keske daha kalkik isteseydim die çünkü suan pek istediğim kalkik yok bakalım o zaman 1-2 ay bekliycem o zaman kavis ve kalkıklıği ortaya çıkar yani kucuk kardeşim bile diyor yeterince kalkik degil die ama inşallah zamanla kalkar ucu
Dg62 canım senin burnun harika olmuş keske bende senin burnun bende sende guzel durduğu gibi bende durmaz ama yarısı kadar kalkik olsaymış peki bilmiyormusun emre bey ufak burun ucu kaldırma amelliyatini fiyatını ne kadar yapıyor ve aradan kac zaman geçmesi gerekiyor burun ucunu kaldırmak icin?
Dg62 emre bey beni aradı büyük sürpriz oldu benim icin :) moralim düzeldi gercekten
6-7 ay iyileşme dönemi geçtikten sonra büyük ihtimal hafif bi burun ucu kaldırma düşünüyorum ama şimdilik keyfim iyi, böyle ilgili bi doktorum olduğu icin cok mutluyum dg62 ve sanada cok teşekkür ederim mesajlarıma yanıt verdiğin icin moral olarak iyi geliyor senin kaçıncı ayın oldu ameliyat olalı merak ettim fiyatı öğrenebildin mi buarada?
Beşiktaşlı galiba:)) çeyrek finaldeyiz yaa çok mutluyum süper bi maçtı:))Merak ettim kızlar bilen varmı emre bey hangi takım ??? Eğer Galatasaray sa kutlanır bu haber :) Tweet den öğrenelim ...