dg62 sana özel mesaj göndermeye çalıştım ama mesaj kutun doluymuş..arkadaş olarak ekledim seni ama kabul etmen gerekiyo, hala bekliyo yani isteğim..bi sorun mu var hesaplarda bilmiyorumbeni ekleyebilirsen çok sevinirim, çok merak ediyorum senin fotolarını..
emre beyin ameliyat ücretini bilen var mı?
dg62 sana özel mesaj göndermeye çalıştım ama mesaj kutun doluymuş..arkadaş olarak ekledim seni ama kabul etmen gerekiyo, hala bekliyo yani isteğim..bi sorun mu var hesaplarda bilmiyorumbeni ekleyebilirsen çok sevinirim, çok merak ediyorum senin fotolarını..
süpersin :)) bekliyorum
kızlar,buruna yağ enjeksiyonu hakkında bilgisi olan var mı,geçende doktora gittim burnuna yağ enjekte edelim dedi,lutfen yardımcı olun....
vucudumdan alıp burnuma enjekte edecek...
canım senin ameliyatın ne kadar oldu,zamanla yağın hemen hepsi eriyormuş senin durumun nasıl?benim ameliyatımda belimden bi parça yağ alındı ve burnuma kondu..sıklıkla yapılan bi işlem sanırım..hatta dr.uma isterlerse belimden daha fazla yağ alabileceklerini, başkalarında da kullanabileceklerini söyledim, sadece güldü ve herkesin aynı şeyi söylediğini söyledi :)))..vücuttan fazla yağ gitmesinin bi zararı olmazdı tabi :))))
canım senin ameliyatın ne kadar oldu,zamanla yağın hemen hepsi eriyormuş senin durumun nasıl?
yağ burun dokularına zarar vermiyor mu?
ameliyat olalı 1 sene oldu canım..yağ eridi mi erimedi mi inan bilmiyorum..burnum hiç değişmedi ama 1 senede..hatta küçülmedi bile :)) yağ koyduğu yeri biliyorum aslında, orda bi çöküntü filan olmadı..eriyince ne olur bilmiyorum aslında, çöker mi orası acaba? çok yardımcı olamadım sanırım ama bende o anlamda bi sorun yok canım..
kızlar bır sorum olucak her foruma yazdım neredeyse bu arnıca kremı kullanan varmı varsa tum yuzemı yoksa sadece burun mu tesekkurler
cnm vallahı bende bılmıyorum uygulayanlara soruyorum amelıyat oncesı sadece burunamı yuzuemı yoksa buruna ve goz cevresı yanak kısmınamı dıye:)canım arnica kremi hiç burnuma sürmedim sadece morluk olan bölgelere sürülüyo o krem göz altıma sürmüştüm. Tüm yüze de mi sürülüyomuş ilk kez duydum
arnica sadece göz altına sürülüyo ama ben ameliyattan önce dört gün boyunca burnumun üstüne ve gözmünün üstünede sürmüştüm :) o yüzdenmidir bilmiyorum ama hiç morarmadım desem yalan olmaz tabi emre beyin buz maskesi makineside sağolsun :)canım arnica kremi hiç burnuma sürmedim sadece morluk olan bölgelere sürülüyo o krem göz altıma sürmüştüm. Tüm yüze de mi sürülüyomuş ilk kez duydum
arnica sadece göz altına sürülüyo ama ben ameliyattan önce dört gün boyunca burnumun üstüne ve gözmünün üstünede sürmüştüm :) o yüzdenmidir bilmiyorum ama hiç morarmadım desem yalan olmaz tabi emre beyin buz maskesi makineside sağolsun :)
evet sonradan göze sürülmediğini söledi emre bey :)Canim bana emre beyin hemsiresi gozunun ustune surme demisti goz ustune surulmuyor sanirim ben sadece goz altina morluklara surdum diger turlu ilk defa sizden duyuyorum buruna yuze falan :)
arnica sadece göz altına sürülüyo ama ben ameliyattan önce dört gün boyunca burnumun üstüne ve gözmünün üstünede sürmüştüm :) o yüzdenmidir bilmiyorum ama hiç morarmadım desem yalan olmaz tabi emre beyin buz maskesi makineside sağolsun :)
herkes uyguladıgı teknıgı yazıyor saolsunlar:) ben amelıyata gırmeden morarmadan once nerelerımıze suruyoruz dıye sormusdumCanim bana emre beyin hemsiresi gozunun ustune surme demisti goz ustune surulmuyor sanirim ben sadece goz altina morluklara surdum diger turlu ilk defa sizden duyuyorum buruna yuze falan :)