tam istediğim konuya ulaşıyorum göremssinz uyarısı imdattttt
Ben de aynı durumdan müzdaripim off 25 olmalıymış!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam istediğim konuya ulaşıyorum göremssinz uyarısı imdattttt
Kızlar hatunun biri çok ısrar etti.. Bende dayanamadim albümü actim herkese.. Cenesinden kurtulmak icin.. Hadi bakalim :)
Umarım isteğin doğrultusunda çok mutlu olacağın sonuçla geçer ameliyatın, ben de yazın olmak istiyorum. Haberlerini bekleriz
emre beye ameliyat olalı nerdeyse 1 ay olucak ve yakın zamanda da diş teli taktırıcam .doktorumla konştum herhangi şekilde etkilemez dedi ama yne de korkuyorum .benm gibi olan yaptıran arkadaşlar var mı aramızda acaba
emre beye ameliyat olalı nerdeyse 1 ay olucak ve yakın zamanda da diş teli taktırıcam .doktorumla konştum herhangi şekilde etkilemez dedi ama yne de korkuyorum .benm gibi olan yaptıran arkadaşlar var mı aramızda acaba
valla dr bir problem olmaz dediyse olmaz heraldede ben baska sey merak ettim. benim 50 gun oldu hala dudak ustum uyusuk.. tam oynatamiyorum, dudagimi tam acamiyorum tam gulemiyorum.. gulusum degisti.. sende oyle bir uyusukluk yokmu?
birdy, aynı şikayetler bendede olmuştu hatta ameliyat olmadan önce emre beye sormuştum gülüşüm değişirse ben ameliyat olmak istemiyorum .... en büyük korkum gülüşümün değişmesiydi. uzun süre benimde uyuşukluğum devam etti. ama bir süre sonra bütün dokular iyileşiyor yavaş yavaş.... hemen olmasa da sen zaten hissediyorsun iyileştiğini. sonra normal gülüşüne kavuşuyorsun. sana zaman olarak bişey diyemem çünkü hatırlamıyorum zamanını. ama hiç panik olmana gerek yok. pozitif düşün...bazı bünyeler çok fazla etkileniyor , ve yapılan işleme göre de değişiyor bu uyuşukluğun süresi ve etkisi. ama rahat ol. hepsi düzeliyor....benim 8 ay oldu burun ucum ve sağ tarafım daha uyuşuk. ilk zamanki gibi değil ama hafiften hissizlik var.
ameliyattan kac gün sonra ucaga binilebiliyor bilen varmi?
canım senin baya uzun sürmüş dudak uyuşukluğun ama kişiden kişiye değişiyordur heralde benim 20 gün sonra kendine geldi dudağımvalla dr bir problem olmaz dediyse olmaz heraldede ben baska sey merak ettim. benim 50 gun oldu hala dudak ustum uyusuk.. tam oynatamiyorum, dudagimi tam acamiyorum tam gulemiyorum.. gulusum degisti.. sende oyle bir uyusukluk yokmu?
valla dr bir problem olmaz dediyse olmaz heraldede ben baska sey merak ettim. benim 50 gun oldu hala dudak ustum uyusuk.. tam oynatamiyorum, dudagimi tam acamiyorum tam gulemiyorum.. gulusum degisti.. sende oyle bir uyusukluk yokmu?
bende çok hafif bi uyuşukluk var ama gülmemi falan etkilemiyo ,gülüşümde de değişiklik yok.tabi tellerden sonra nolur bilemiyorum :) biraz da bünyeyle ilgili herhalde zamanla geçer diye düşünüyorum uyuşuklukların.
ya arkadaslar kalin derili mi degilmi ben anlayabilirmiyim?
Ben yazdim emre beyin diger topic e :)
emre beyin ameliyat ücretini bilen var mı?