Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar kardeşimin fotoğraflarını paylaştım öncesi sonrası şeklinde:) genel albüm isteyen bakabilir:))

emre beye ameliyat olalı nerdeyse 1 ay olucak ve yakın zamanda da diş teli taktırıcam .doktorumla konştum herhangi şekilde etkilemez dedi ama yne de korkuyorum .benm gibi olan yaptıran arkadaşlar var mı aramızda acaba

emre beye ameliyat olalı nerdeyse 1 ay olucak ve yakın zamanda da diş teli taktırıcam .doktorumla konştum herhangi şekilde etkilemez dedi ama yne de korkuyorum .benm gibi olan yaptıran arkadaşlar var mı aramızda acaba

Birsey olacagini sanmiyorum burunla alakasi yokki doktorunla da konusmussun :) bi arkadasimin kardesi yaptirmisti yeni ameliyat olmustu o da 1 ay mi olmustu bilmiyorum ama yeniydi bir sorun yasamadi. Tel taktiracagin zaman dis doktoruna da soylersin ona gore dikkatli davranir:)

valla dr bir problem olmaz dediyse olmaz heraldede ben baska sey merak ettim. benim 50 gun oldu hala dudak ustum uyusuk.. tam oynatamiyorum, dudagimi tam acamiyorum tam gulemiyorum.. gulusum degisti.. sende oyle bir uyusukluk yokmu?

valla dr bir problem olmaz dediyse olmaz heraldede ben baska sey merak ettim. benim 50 gun oldu hala dudak ustum uyusuk.. tam oynatamiyorum, dudagimi tam acamiyorum tam gulemiyorum.. gulusum degisti.. sende oyle bir uyusukluk yokmu?

birdy, aynı şikayetler bendede olmuştu hatta ameliyat olmadan önce emre beye sormuştum gülüşüm değişirse ben ameliyat olmak istemiyorum .... en büyük korkum gülüşümün değişmesiydi. uzun süre benimde uyuşukluğum devam etti. ama bir süre sonra bütün dokular iyileşiyor yavaş yavaş.... hemen olmasa da sen zaten hissediyorsun iyileştiğini. sonra normal gülüşüne kavuşuyorsun. sana zaman olarak bişey diyemem çünkü hatırlamıyorum zamanını. ama hiç panik olmana gerek yok. pozitif düşün...bazı bünyeler çok fazla etkileniyor , ve yapılan işleme göre de değişiyor bu uyuşukluğun süresi ve etkisi. ama rahat ol. hepsi düzeliyor....benim 8 ay oldu burun ucum ve sağ tarafım daha uyuşuk. ilk zamanki gibi değil ama hafiften hissizlik var.

birdy, aynı şikayetler bendede olmuştu hatta ameliyat olmadan önce emre beye sormuştum gülüşüm değişirse ben ameliyat olmak istemiyorum .... en büyük korkum gülüşümün değişmesiydi. uzun süre benimde uyuşukluğum devam etti. ama bir süre sonra bütün dokular iyileşiyor yavaş yavaş.... hemen olmasa da sen zaten hissediyorsun iyileştiğini. sonra normal gülüşüne kavuşuyorsun. sana zaman olarak bişey diyemem çünkü hatırlamıyorum zamanını. ama hiç panik olmana gerek yok. pozitif düşün...bazı bünyeler çok fazla etkileniyor , ve yapılan işleme göre de değişiyor bu uyuşukluğun süresi ve etkisi. ama rahat ol. hepsi düzeliyor....benim 8 ay oldu burun ucum ve sağ tarafım daha uyuşuk. ilk zamanki gibi değil ama hafiften hissizlik var.

Canim benim cok sagol icimi rahatlattin valla. kimseye birsey demiyordum ama icim icimi yiyodu boylemi kalicam diye.. ilk firsatini buldugum yerdede yazim dedim :)))devamli sikayet eder gibi burayada yazmak istemiyorum aslinda.. gececegini biliyorum, yani en azindan umit ediyorum ama iste sanki zaman gecmek bilmiyo..neyse duzeliyosa sorun yok o zaman.. beklemeyi goze alarak ciktik bu yola:)) sagol canim tekrar..

canım senin baya uzun sürmüş dudak uyuşukluğun ama kişiden kişiye değişiyordur heralde benim 20 gün sonra kendine geldi dudağım

bende çok hafif bi uyuşukluk var ama gülmemi falan etkilemiyo ,gülüşümde de değişiklik yok.tabi tellerden sonra nolur bilemiyorum :) biraz da bünyeyle ilgili herhalde zamanla geçer diye düşünüyorum uyuşuklukların.

bende çok hafif bi uyuşukluk var ama gülmemi falan etkilemiyo ,gülüşümde de değişiklik yok.tabi tellerden sonra nolur bilemiyorum :) biraz da bünyeyle ilgili herhalde zamanla geçer diye düşünüyorum uyuşuklukların.

Sanirim bunun bunyeyle ve birazda yaslada ilgisi var... ben 20 lerin de bir ba-yan degilim artik:)) uhuuuuu:KK43:((

Ben yazdim emre beyin diger topic e :)

dg62 sana özel mesaj göndermeye çalıştım ama mesaj kutun doluymuş..arkadaş olarak ekledim seni ama kabul etmen gerekiyo, hala bekliyo yani isteğim..bi sorun mu var hesaplarda bilmiyorum :KK43: beni ekleyebilirsen çok sevinirim, çok merak ediyorum senin fotolarını..

X