Birinci yıl kontrolümde burun ucumdaki ödem için Emre bey masaj verdi günde 100 kez yapıcam 3-4 gündür yapıyorum gerçekten işe yaradı ödemde azalma oldu ama başım ve burnum ağrıyo çok mu sıkıyorum acaba burnumu:S :) Emre bey kadar çok sıkmıyorum bi şey olmaz heralde... Aranızda masaj yapan var mı, ne kadar süre devam edilmeli masaja?
Arkadaşlar bende Emre beye Mayıs'ta ameliyat olacağım. Çok heyecanlıyımmmmmm
Hem korku hem heyecan hepsi birbirine karıştı 
Birinci yıl kontrolümde burun ucumdaki ödem için Emre bey masaj verdi günde 100 kez yapıcam 3-4 gündür yapıyorum gerçekten işe yaradı ödemde azalma oldu ama başım ve burnum ağrıyo çok mu sıkıyorum acaba burnumu:S :) Emre bey kadar çok sıkmıyorum bi şey olmaz heralde... Aranızda masaj yapan var mı, ne kadar süre devam edilmeli masaja?
Cnm ben emre beyin ilk defa masaj verdigini duyuyorum hatta cogu doktor veriyor diye sormustum hic gerek yok bozarsin burnunu demisti. Ama seninki 1 sene oldugu icin daha bisey olmaz sanirim ondan verdi demekki :) odemmi var burnunun ucunda gayet guzel gorunuyordu :)
Masaj ne zamandan sonra öneriliyor?Ve her burun bunu kaldırabilir mi?Kimi doktorlar masajı dogru bulurken ,kimileri kayma ve bozulma olabılecegınden yaptırmıyor.
Hem korku hem heyecan hepsi birbirine karıştı 