1gunes2 burdan anlatim sana cnm. Hem kulak hem burun aynanda oldum burundan çekmedim ama kulaktan biraz çektim hatta ilk günler sorsaydın kulak olma derdim :) kulak biraz ağrılı oluyor çıktığımda çok sıkı bi şekilde sarılıydı o anda ağrı yoktu ama çok rahatsız ediyo başımı ağrıttı bide aynanda burunda sarılı olunca çok sıkıntı yani bide ilk saatlerde biraz mide bulantısı ve boğaz ağrısı oluyo. geceden sonra kulak ağrımaya başlıyo ağrı kesiciyle geçiyo ben çok gerekmedikçe ağrı kesici almamaya çalştım kanama yapar flan die. Bi gün sonra bantları değiştirdi üç gün sonra bantları çıkardı geceleri tenisci bandı takmamı istedi üstünede yat dedi ama ben yatamadım acıyodu şimdi bi ay oldu yatabiliyorum üstüne ben tam kepçe değildim ilk günlere göre biraz açılıyo kulak ama çok açılmadı eskisinden iyi yani artık topluyorum saçlarımı :))
Kulağın sıkıntılı geçtiği duymuştum ikisini bir bünyem kaldırırmı karar veremedim ama o ameliyat masasına yatmışken ikisi aradan çıksın istiyorum çok kararsızım kulak konusunda.Ben de tek kulağımda kıvrım yok biri bana göre normal ama Emre bey oranlamamız için ikisini birden yapmamız lazım yoksa ameliyat etmem dedi. Tam tarih belli değil ama mart ayında olabilecek gibi beni amliyata hazırlayacağını söyledi. Kulakta hala karar veredim offff
Peki sargılar çıkınca kulakta morarma şişli iz oluyormu? Bildiğim kadarı ile burun amliyatında hastahanede 1 gece kalıynıyor sen kaç gün hastahanede kaldın? En büyük hayalim ameliyattan sonra saçlarımı kısacık kestirip boyatmak bunu nekadar sonra yapabilirim?
Son düzenleme: