Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kulağın sıkıntılı geçtiği duymuştum ikisini bir bünyem kaldırırmı karar veremedim ama o ameliyat masasına yatmışken ikisi aradan çıksın istiyorum çok kararsızım kulak konusunda.Ben de tek kulağımda kıvrım yok biri bana göre normal ama Emre bey oranlamamız için ikisini birden yapmamız lazım yoksa ameliyat etmem dedi. Tam tarih belli değil ama mart ayında olabilecek gibi beni amliyata hazırlayacağını söyledi. Kulakta hala karar veredim offff

Peki sargılar çıkınca kulakta morarma şişli iz oluyormu? Bildiğim kadarı ile burun amliyatında hastahanede 1 gece kalıynıyor sen kaç gün hastahanede kaldın? En büyük hayalim ameliyattan sonra saçlarımı kısacık kestirip boyatmak bunu nekadar sonra yapabilirim?

Son düzenleme:
bende senin gibi düşündüm ikisinide aradan çıkarim dedim çıkınca ameliyattan pişman olmadım diil ama şimdi olmuşum kurtulmuşum diyorum kafama takıyodum çünkü eğer yaptırcaksan iki kulağınıda çok yapıştırmasını söyle çünkü açılıyo birazcık. Bende bi gece kaldım 20 gün sonra saçımı boyattım saçlarını boyatabilirsin ama yara yerlerine boya sürdütme

ben çok az morardım ama acayip şiştim kulakta vardı benim belkide o yüzden arnica sadece azaltıyo naparsan yap şişiceksin ve azda olsa morarcaksın yapcak bişi yok :)

herkes uyguladıgı teknıgı yazıyor saolsunlar:) ben amelıyata gırmeden morarmadan once nerelerımıze suruyoruz dıye sormusdum

Daimagozde,herkes nasil uyguladiysa onu yaziyor tabi ortaya sordugun icin dogal olarak :) sen en iyisi doktoruna sor yanlis birsey yapma sadece goz alti diye soylemisti bana da emre bey.

Brcylmz, kardesim de kulak ameliyati olacak emre beye burun ameliyati olurken cesaret edemedi simdi de keske ayni anda olsaydim diyo:) 18 yasinda bi de mizmiz cok agrisi olur mu dayanabilirmi ne diyosun:) kulaginda da bariz kepcelik yok cok az var birinde ama takinti yapti iste ben cok dalga gectm pismanim simdi :)))

Canım verdiğin bilgi için çok teşekkürler bu cesareti bir daha bulamam sanırım olmuşken ikisini de olacağım işallah fikrim değişmez bana yeni bir ben lazım :)

herkes uyguladıgı teknıgı yazıyor saolsunlar:) ben amelıyata gırmeden morarmadan once nerelerımıze suruyoruz dıye sormusdum

bu bu kadar problem edılecek bır sey degıl. sursen gozun falan cıkmıyo merak etme surmesende şişiyosun gecıyo. muhtemel şişecek eyrlere suruyorsun. ben kuzenımı arnıca kreme buladım, az şişti, az morardı. kremle alakalımı bılınmez. zaten o cok guzel bı krem sur bol bol pahalı kozmetık kremlerının ıcınde olan maddeden var onda:) bıtkısel bışı zaten

Son düzenleme:
burunla birlikte olunca daha kötü oluyo bence ama narkoz iki kere almim diye düşünmüştüm çok takıyosa olsun benimde çok kepçe değildi yaşıda küçükmüş bendede bi tane var olsaydı hiç çekilmezdi :))

Koymus kafaya olacak emre beyden aldik ameliyat gununu haziran ayina kendi istedi olsun bakalim :)

tatlım dedim ya sadece göz altına sürülüyo

ben çok az morardım ama acayip şiştim kulakta vardı benim belkide o yüzden arnica sadece azaltıyo naparsan yap şişiceksin ve azda olsa morarcaksın yapcak bişi yok :)

ben suanda burun gozaltı ve tabletını alıyorum bakalım ne olacak gorecegız

Canım verdiğin bilgi için çok teşekkürler bu cesareti bir daha bulamam sanırım olmuşken ikisini de olacağım işallah fikrim değişmez bana yeni bir ben lazım :)

Canım bişey daha soracaktım Emre bey kulak ameliyat tekniği nedir. İpleme amliyatmı yoksa farklımı?

Benım bir sorum olucak gene :)
Amlıyata gıderken yanınıza aldıklarınızı yazabılırmısınız.Neler alınmalı en önemlıler hangılerıdır gıbı.Yada olmazsa olmazlar.Aemlıyata gırerken yanımıza alıcagımız 3 sey gıbı gbı
Cok saolun sımdıden aynı yazıyı bazı yerlerede copylıycem takıp ettıgım doktorların hastalarına herkesden cvp beklıyorum:):):)tsk.

Son düzenleme:
Bugun emre beyle konustumm google la kadinlar klubunun ortak bi projesi varmis emre beye teklif etmisler isteyen emre beye birebir soru sorabilecek ameliyatla ilgili merak ettiklerini sorma firsatlari olacak emre beyde yardimci olmak istiyor vaktini ayiracakmis bu proje icin ben cok takdir ettim o kadar yogun olmasina ragmen insanlara bu sekilde yardimci olabilecegini soyledi teklifi kabul etmis eger sormak isteyen olursa emre beyin sitesinden mail adresini bulup isimlerini yazdirabilirmis. Duruma gore haftada 1 ya da 10 gunde 1 tekrarlanacakmis sormak istediginiz birsey varsa isimlerinizi yazdirin daha cok ameliyat olmamis kisilerin merak ettiklerini sormalari acisindan cok guzel bisey bence:) sinirli sayida olacakmis katilimcilar sanirim o yuzden istiyorsaniz acele etseniz iyi olur :)

Kızlar hepinize merhaba ben çok uzun zamandır forumu takip ediyordum daha yeni üye olduğum için ameliyat olmuş arkadaşların fotoğraflarını göremıyorum. kafayı yemış durumda doktor araştırıyorum. geçen ay üye oldum ama sessiz takıpçilerdenim pek birşey yazmıyorum. ben eskişehirde yaşıyorum ve istanbulda orhan erol hocaya burun ameliyatı olmaya karar vermiştim ama bazı duyduklarımdan sonra vazgeçtim. yazdıklarınız sayesınde şimdi emre ilhana ameliyat olmak istiyorum. sizlerden ricam ne kadar süre istanbulda kalmam gerekecek? (çünkü çalışıyorum) ilk defa burun ameliyatı olacak olan bir kişi için ortalama fiyat ne kadar? ve ameliyat hangi hastanede yapılıyor? bu 3 soru için yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Bu surec cok stresli ben yillarca arastirdigim icin iyi anliyorum sizi :) sonunda emre beye oldum 13 ay oldu su anda ilk ameliyat icin fiyat 6000 ama nisan ayindan itibaren 6800 oluyor. 5. Yada 6. Gun cikiyor alci ve burun icindeki silikon tampon 10 gun kalabilirseniz daha iyi olur sizin icin cunku sonrasinda bant yapistiriyor 2 3 gun arayla 2 3 kere. Acibadem hastanesinde yapiyor ameliyatlari:) 25 mesaj sayisini doldurursaniz albumleri gorup daha net karar verebilirsiniz :)

Tatlım yardımcı olduğun sorularımı cevapladığın için çok saol :) eskişehirde iyi ve güvenebileceğim bir doktor olsa hiç düşünmeden çoktan olmuştum ama istanbul yolu görünecek bana bu gidişle. doktora net karar verebılse insan gerisi gelırde işte zor olan seçim.

mrblar bnde kendı fıkrımı soyleyım ben ankarada zühtü beye oldum hala alçıda burnum ama olanları gordum çok begendım ama kararı gorduklerımden yola çıkarak vermedımgıttım gorüştum içime sındu guven verdı ole karar verdım yarım alçım çıkıcak hayrlısı tabı bu işler şanslada alakalı tabıkı başarılı dr onemlı ama basarısız sonuç olanlarda çok eger gorsele gore karar verıcem dıyosan msj hakkını doldur formdan bak kesınlıkle muhammet dilber derım ben herşey ortada sonuçları harıka kendı kararını kendın ver bızzat görüşerek tabı..amelıyattan hiç korkma ıgne olmak kadar basıt ıyıleşme surecı yapı meslesı buz uygulaması çok onemlı bn kendımde gordum 2.gun harıç morlugum şişlıgım olmadı dıyebılırım beklemek işin en zor kısmı sonucu gormek için bıde dr a karar verebılmek tabı hakkında hayrlısı olur umarım şimdıden geçmş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…