evet canım bende dün gördüm gerçekten karalama amaçlı üye olan insanlar var ne yazık ki !! hatta mesaj attım cevap bile vermedi kim artık bilmiyorum. Emre beyin öyle bi burun yapması imkansız çok başarılıdır hem ben hem kardeşim Emre beye ameliyat olduk o kadar memnunuz ki her zaman dua ederim doktoruma... hastalarının da dediğin gibi hep yanındadır bi insan başarılıysa saygı duymak gereker böyle oyunlar çok ahlaksızca...Birde revizyon olmak istediğini söylemiş iyi de revizyonda en başarılı doktorlardan biri zaten kime düzelttirmeyi düşünüyosun yani... insanlar mahvolmuş burunlarını, 4 kez ameliyat olmuş çökmüş burunlarını Emre İlhana düzettirirken bu revizyon için başka yerlere başvuruyo duruma bakar mısın!birinin yazdiklarini gordum dun muhammet dilberin sayfasina yazmis emre beyin ameliyat ettigini eskisinden kotu oldugunu yazmis o kisinin 5 farkli hesabi varmis yakalamislar diger hesaplarda da ameliyat olmadigini yazmis taniyan bilir zaten emre beyin hastasi olsa ve begenmese emre bey her turlu arkasinda olur benim 1 sene oldu ameliyat olmadan once de sonra da emre bey hep yanimdaydi ne zaman aradiysam ulastim gecenin bilmem kacinda endiselendim diye hemen yanina gittim bakti doktorumu iyi tanidigim icin yaziyorum. Oyle bir durum olsa o hastasini asla magdur etmez yillardir taniyorum emre beyi hic boyle birsey duymadim cok sasirdim ogrendim ki yalanmis zaten :) turkiyede en cok revizyon yapan doktor bu konuda cok basarili olan bir doktor kendi hastasi memnun olmasa onu nasil oyle bir durumda birakir :) daha iyisini yapar eminim.Emre beye ailede 4 kisi ameliyat olduk cok memnunuz iyi tanidigim icin rahatsiz oldum ve bu durumu kendi sayfasinda paylasmak istedim boylelerine firsat vermeyin gercek olmayan durumlara inanmayin diye:)