Emre ılhan'la görüşmeye karar verenler kervanına katılmış bulunmaktayım arkadaşlar, forumda paylaşımda bulunan ve karar vermemize yardımcı olan arkadaşlara da şimdiden teşekkürler.. haftasonu uzun zamandır beklediğim görüşme gerçekleşecek inşallah ama aklımda bin tane soru ve endişe var tabii, doktor seçimi en zor kısmı sanırım, bu evreyi atlatırsam büyük bir adım atmış olacağım en azından..
Emre bey'le anlaşamazsam diye de korkuyorum açıkçası, çünkü aklımda başka bir alternatif yok. ıncelemediğim doktor da kalmadı nerdeyse, hemen hepsinde içime sinemeyen bir şey çıktı hep ama Emre ılhan'ın nerdeyse tamamen benim
estetik anlayışıma uygun bir tarzı var. sonuçta bu olay göreceli bir şey, benim mükemmel bulduğum bir burnu başkası beğenmiyor olabiliyor veya başkasının çok güzel olmuş dediğini ben beğenemiyorum gibi..
Görüşmeye karar vermemdeki sebepler şunlardı;
-Dudağın şeklini bozmuyor (bazı doktorlar burun ucunu kaldırırken üst dudağı da kaldırıyor nedense) en korktuğum şey dudağımın şeklinin bozulması
-doğal olsun diye büyük bırakmıyor ( bu konuda Nazım Çerkeş'i örnek verebilirim, bir ara çok istemiştim ona olmayı, çünkü dudağın şeklini hiç bozmuyor ama doğal görünmesi için de yeterince küçültmüyor burnu)
- her yüze farklı, yani olması gerektiği gibi yapıp herkeste farklı bir şekil çıkarıyor (bazı doktorların yaptığı burunlar, özellikle de uç kısımları çok benzer hatta tıpatıp aynı oluyor, belli ki şu doktor yapmış diyor insan)
- KBB'ci olması diyeceğim ama tam tersini savunanlar da var tabi, ben KBB tarafındayım içi de dışı kadar önemli, arkadaşım bayağı ünlü bir doktora oldu ama burnu kanıyor şimdi sürekli, ee nooldu plastik cerrahtı hani diye düşünmeden edemiyorum
-ve benim için en önemlisi bence Emre ılhan'ı da diğer doktorlardan ayıran en önemli özellik harika burun ucu yapıyor olması, çünkü bendeki sorunun en büyüğü uç kısımda, yapabileceğine inandığım tek kişi de o..
umarım görüştükten sonra hayallerim yıkılmaz:) bakalım hayırlısı diyelim, hayırlı olmayacaksa ve sonra pişman olacaksam hiç olmayayım diyorum hep zaten, ama bu takıntılar ve paranoyaklığım ve kendi kendime yaptığım psikolojik baskıya da katlanmak istemiyorum artık
sormak istediğim soruları unutmamak için oturdum sapık gibi yazdım hepsini, alçım ne zaman çıkacak gibi klasik sorular yok tabii bunların içinde, ama merak ettiğim; acaba herkesin gittiği doktora mutlaka sorması gereken şeyler var mı, şunu da sor bu çok önemli dediğiniz şeyler yani..