Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

15i cuma 3.ay kontrolüm var kizlar.. aksam gec saatte 19:30 gibi gidicem.. aynı gün orda olucak olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar,
Bende Emre Bey e ameliyat olacağım sanırım. Burada hayranları çok gördüğüm kadarıyla :) ılk defa ameliyat olacaklardan ne kadar ücret talep ediliyor öğreneblir miyim? Yani en son ne yapılabilir,indirim yapabiliyor mu?

arkadaşlar uzun süredir Emre İlhanla ilgili yazdıklarınızı takip ediorum,çok teşvik edici yazılar gerçekten ameliyat sonrası fotolarını paylaşanlara da ayrıca teşekkür ediorum:)ben de Emre beye ameliyat olmaya karar verdim geçen hafta randevu için aradım ancak bugün 5buçukta uygunmuş ilk randevum çok heyecanlıyımm bilmiyorumkismile bakalım nolucak :1rolleyes:

Emre ılhan'la görüşmeye karar verenler kervanına katılmış bulunmaktayım arkadaşlar, forumda paylaşımda bulunan ve karar vermemize yardımcı olan arkadaşlara da şimdiden teşekkürler.. haftasonu uzun zamandır beklediğim görüşme gerçekleşecek inşallah ama aklımda bin tane soru ve endişe var tabii, doktor seçimi en zor kısmı sanırım, bu evreyi atlatırsam büyük bir adım atmış olacağım en azından..

Emre bey'le anlaşamazsam diye de korkuyorum açıkçası, çünkü aklımda başka bir alternatif yok. ıncelemediğim doktor da kalmadı nerdeyse, hemen hepsinde içime sinemeyen bir şey çıktı hep ama Emre ılhan'ın nerdeyse tamamen benim estetik anlayışıma uygun bir tarzı var. sonuçta bu olay göreceli bir şey, benim mükemmel bulduğum bir burnu başkası beğenmiyor olabiliyor veya başkasının çok güzel olmuş dediğini ben beğenemiyorum gibi..

Görüşmeye karar vermemdeki sebepler şunlardı;
-Dudağın şeklini bozmuyor (bazı doktorlar burun ucunu kaldırırken üst dudağı da kaldırıyor nedense) en korktuğum şey dudağımın şeklinin bozulması
-doğal olsun diye büyük bırakmıyor ( bu konuda Nazım Çerkeş'i örnek verebilirim, bir ara çok istemiştim ona olmayı, çünkü dudağın şeklini hiç bozmuyor ama doğal görünmesi için de yeterince küçültmüyor burnu)
- her yüze farklı, yani olması gerektiği gibi yapıp herkeste farklı bir şekil çıkarıyor (bazı doktorların yaptığı burunlar, özellikle de uç kısımları çok benzer hatta tıpatıp aynı oluyor, belli ki şu doktor yapmış diyor insan)
- KBB'ci olması diyeceğim ama tam tersini savunanlar da var tabi, ben KBB tarafındayım içi de dışı kadar önemli, arkadaşım bayağı ünlü bir doktora oldu ama burnu kanıyor şimdi sürekli, ee nooldu plastik cerrahtı hani diye düşünmeden edemiyorum
-ve benim için en önemlisi bence Emre ılhan'ı da diğer doktorlardan ayıran en önemli özellik harika burun ucu yapıyor olması, çünkü bendeki sorunun en büyüğü uç kısımda, yapabileceğine inandığım tek kişi de o..

umarım görüştükten sonra hayallerim yıkılmaz:) bakalım hayırlısı diyelim, hayırlı olmayacaksa ve sonra pişman olacaksam hiç olmayayım diyorum hep zaten, ama bu takıntılar ve paranoyaklığım ve kendi kendime yaptığım psikolojik baskıya da katlanmak istemiyorum artık

sormak istediğim soruları unutmamak için oturdum sapık gibi yazdım hepsini, alçım ne zaman çıkacak gibi klasik sorular yok tabii bunların içinde, ama merak ettiğim; acaba herkesin gittiği doktora mutlaka sorması gereken şeyler var mı, şunu da sor bu çok önemli dediğiniz şeyler yani..

kızlar geçen hafta cuma günü emre beye burun ameliyatı oldum tam 1 hafta oldu şu burun sızıntısı ve gözlerimin altının morluğu dışında şu an herşey yolunda üzerimden kocaman bir yük kalktı diyebilirim

geçmiş olsun. acaba resim varmı? :)

Merhaba,
Ben yeni katildim ve bir suredir ameliyat olmus arkadaslarin resimlerine bakiyorum (bunun icin tesekurler) Emre Ilhan hakkinda okuduklarimda mutlu eti beni, bunlari biliyordum aslinda ama sizlerin yazdigini okumak cok iyi oluyor ve rahat veriyor.
6 haziranda Istanbula ucuyorum 7 haziranda Emre beyle gorusmem ve 9 haziranda AMELIYAT. Heycanli oldugum ve birazcikta korktugumu itiraf ediyorum ama ayni zamanda cok mutluyum.
Acaba yurtdisindan gelen ve Emre beye ameliyat olan arkadaslar varmi yani istanbulda bir hafta kalacak olanlar, ben yalniz gidiyorum ve emre beyin anlasmali oldugu hotelde birileriyle gorusebilsem iyi olur.

geçmiş olsun canım benim umarım hersey istediğin gibi olmuştur merakla bekliyoruz seni.... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…