yeni resimler eklendi bakmak isteyenler icin... bugun tam 90 gün oldu.. 3 aylık.. Resimlerde biraz daha büyük cikiyo gercekten burun :) normalde yarisi kadar yaa ama minicik :))
puff yaa burnun cok gusel. tam benim istediim gibi. emre beye mail atacagim. senin burnunu ornek vermek istiyorum. gercek adin ne cnm? ozelden yazar misin?? tesekkurler.
puff maşallah maşallahbence "puff burnu" diye bir kavram ekleyelim sözlüğe o kadar güzel ki a.s eski burnunun en doğal en güzel olacak hali uygulanmış o yüzden harika bir sonuç alınmış. Yani sıfırdan bambaşka, eski burunla alakası olmayan bir burun yapılmamış, kısacası malzeme çok önemli. Şimdi bendeki malzeme çok olduğundan bundan bir puff burnu çıkarması için, doktorun burnumun tamamını çöpe atması gerekir..bilmiyorumkismile Kızlar umarım hepimiz istediğimiz burna kavuşuruz ama bence puff'un burnu tamamen ona özgü oldu, AşkAşk'ın dediği gibi, cuk diye oturmuş, çünkü yüzü, eski burnunun şekli çok müsaitti bu güzel burnun ortaya çıkması içina.s
puffun durumu bir burunun insanı ne kadar değiiştirebileceğinin ispatı bence burnu çok güzel olmuş ve yakışmış
yeni resimler eklendi bakmak isteyenler icin... bugun tam 90 gün oldu.. 3 aylık.. Resimlerde biraz daha büyük cikiyo gercekten burun :) normalde yarisi kadar yaa ama minicik :))
inşallah hepimiz için doğru karar olur
ewt haklisin shirley. malzeme onemli. benim burnumdan puff burnu cikmas ama insan hayal etmeden duramiyo istekesinlikle katılıyorum canım sana..evet çok güzel bir burun maşallah..burdaki arkadaşlarımızın bazıları puff un burnunda isteidklerini emre bey e ileteceklerini söyleyebilirler ama burnun önceki yapısı da çok önemli ..puff arkadaşımızın boyut olarak küçük bir burnu varmış çok hafif bir kemik ve ço kaz da bir burun ucu düşüklüğü derisi de doktorların olmasını istediği türden yani normal..bütün bu olumlu noktalar birarada olunca ortaya harika bir burun çıkmış..bunları irdelemek gerçekçi olmak lazım..şimdi benim burnumdan en iyi 50 cerrahı getirin sanmam ki puff un burnundan yapabilsinlerayseall da dediği gibi burnun yarısı gider ..Neyse puff arkadaşımızın şansı hep açık olsun sağlıkla güle güle kullansın burnunu...