Canım kontrole gitmişsin sanırım neler söyledi Emre Bey rötuşamı gerek gördü ??
normal bi şey bence bahioni çünkü kardeşimin de konuşurken burun ucu oynar hatta ameliyattan sonra burun ucumun oynaması geçer mi diye bana sorup duruyo bende bilmiyorum açıkcası:)iyi aksamlar arkadaslar, size bi sorum olcak.. daha önce doktorada sordum ama cevabini tam alamadim.. Benim burun ucun oynuyor konusurken, ve kendimi sikmasam dudagim tam kapanmiyor, hafif yukara dogru acik kaliyor.. Bu burun ucu oynamasi normal degildir heralde bu sorunu olup ameliyatla kurtulan varmi aranizda?? Ve sebebi ne onu bilen varsa, bana söyleyin lütfen :)
kızlar ben hepinizden deneyimliyim de bu seferki çok yavaş iniyor gerçekten dert etmeye başladım ben de, iki arkadaşım eski burnun daha güzeldi dedi ki bilirsiniz çok sıkıcı bir his onun ayrı bi havası varmışdaha derli toplu oldu burnum ama önden odun gibi tabi hala ve kendimi çok çirkin hissediyorum nasıl bekleyeceğim of
Canım gebelikten dolayı senin sürecin daha da yavaş ilerleyecek çünkü gebelikte hormonlardan dolayı vücut su tutmaya meyillidir ve fark ettiysen hamile bayanların özellikle son aylarında özellikle burunları irileşirbence sen bu aşamada çok burun odaklı olma gebeliğin tadını çıkar doğumdan sonra iyileşme sürecin kendiliğinden hızlanacaktir zaten :))
iyi aksamlar arkadaslar, size bi sorum olcak.. daha önce doktorada sordum ama cevabini tam alamadim.. Benim burun ucun oynuyor konusurken, ve kendimi sikmasam dudagim tam kapanmiyor, hafif yukara dogru acik kaliyor.. Bu burun ucu oynamasi normal degildir heralde bu sorunu olup ameliyatla kurtulan varmi aranizda?? Ve sebebi ne onu bilen varsa, bana söyleyin lütfen :)
Evet cnm kontrole gittim Emre bey 2 ay sonra tekrar gelmemi istedi 1 senenin sonunda eğer düzelme olmazsa rötuş yapabiliriz dedi, rötuş ameliyatı sonrası süreç nasıl onu bilemiyorum çok nadir hastasında olan bir durum olduğu için saadeti yakalayınca sormak istedim. Umarım zamanla geçerde hiç gerek kalmaz tabi..
Bu arada başkalarının sözlerine hiç takılma cnm bence eskisiyle kıyaslanamayacak kadar güzel oldu burnun profilden çok güzel zaten ön görüntüsü de zamanla incelecek sadece birazcık sabır gerekecek, moraller yüksek olsun bu süreçte:)
Arkadaslar burun kalkıklıgı bantlar cıktıktan sonra iniyor mu ?
ameliyatımı oldum emre beye 13. günüm bana biraz kalkık geliyor .ben doğal bayan burnu kalkıklıgında olsun demiştim ..
ameliyatımı oldum emre beye 13. günüm bana biraz kalkık geliyor .ben doğal bayan burnu kalkıklıgında olsun demiştim ..
Selam deemon ;
bende 4. ameliyatımı gectiğimiz ocakta oldum Emre Bey'e. tedirginliklerini o kadar iyi anlıyorum ki suan hata yapma şansın yok deneme yanılma faslını da geçtin diye düşünüyorsun ve haklısın da, ben aynlara küstüğüm zamanları bilirim psikolojımin alt üst oldugu zamanlarda koparıp atasım geliyordu burnumu şükür ki geçti o gunler senin yazını okuyunca neler yasadığımı hatırladım. Benim kurtarıcım oldu bu anlamda Emre Bey, ne yapılması gerekeni çizdi beni iyi dinledi ne istediğimide yargılamadı ve çok başarılı oldugunu düşündüğüm bi ameliyat geçirdim şimdilerde 4. olması nedeniyle hala biraz ödem var sen bilirsin ameliyat sayısı arttıkca ödemin geçme süresi uzar ve bu haliyle bile burnumdan çok çok memnunum. Emre Bey ile görüşürsen veya görüşeceksen muhakkak beni sor sana en iyi referans olabilecek kişilerden biriyim eminim. Çok iyi doktorlara gittim elini taşın altına koyup beni ameliyat etmek istemediler yani hasta olarak istenmedim ben bundan kötüsü yoktur sanırım onlara inat Emre Beye yaptırdım cok yakın davrandı ve son fotolarını beni ameliyat etmek istemeyen o unlu doktorlara mail attım. En taze fotolarımı da cumartesiden sonra yüklicem. Kalbim seninle....