Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canım kontrole gitmişsin sanırım neler söyledi Emre Bey rötuşamı gerek gördü ??

Evet cnm kontrole gittim Emre bey 2 ay sonra tekrar gelmemi istedi 1 senenin sonunda eğer düzelme olmazsa rötuş yapabiliriz dedi, rötuş ameliyatı sonrası süreç nasıl onu bilemiyorum çok nadir hastasında olan bir durum olduğu için saadeti yakalayınca sormak istedim. Umarım zamanla geçerde hiç gerek kalmaz tabi..

Bu arada başkalarının sözlerine hiç takılma cnm bence eskisiyle kıyaslanamayacak kadar güzel oldu burnun profilden çok güzel zaten ön görüntüsü de zamanla incelecek sadece birazcık sabır gerekecek, moraller yüksek olsun bu süreçte:)

normal bi şey bence bahioni çünkü kardeşimin de konuşurken burun ucu oynar hatta ameliyattan sonra burun ucumun oynaması geçer mi diye bana sorup duruyo bende bilmiyorum açıkcası:)

Canım gebelikten dolayı senin sürecin daha da yavaş ilerleyecek çünkü gebelikte hormonlardan dolayı vücut su tutmaya meyillidir ve fark ettiysen hamile bayanların özellikle son aylarında özellikle burunları irileşir bence sen bu aşamada çok burun odaklı olma gebeliğin tadını çıkar doğumdan sonra iyileşme sürecin kendiliğinden hızlanacaktir zaten :))

Evet canim o konuda haklisin ama boyle guzellesir bi renk gelir anne adaylarina ben aksini hissediyorum belliydi tabi boyle olacagi da hassaslasiyor mu insan ne hormonlari degisince, cildim de bozuldu biraz burnum da sis cirkin bi hamile olucam hamilelik fotolarinda sanirim ben hep profilden poz vericem yan yan boyle Sorunsuz gecsin de bu surec tabi gerisi teferruat dedigin gibi, daha yolun cok basindayim:)

Bahioni normalde konusurken burun ucunun oynamasi beklenmez, ozellikle estetik ameliyatlarda bu noktaya da dikkat eder doktorlar, burunla dudak ustu arasinda bir kas var ve bildigim kadariyla o kasi kesiyorlar boylece burnunla dudaklarin bagimsiz hareket ediyor,ayrica kisa ust dudak durumunu da ayni ameliyatla uzatabiliyorlar canim boylece ust dudagin da kapanabiliyor, benim bir yakinim benzer ameliyati oldu 6 sene once ve cok olumlu tepkiler aldi, sen de cok takiliyorsan bir ameliyatla ikisine de cozum bulabilirsin

Zeynepcim insallah gerek kalmaz rotusa ama lokal anesteziyle ufak rotuslar yapilabiliyor ben de merakla bekliyorum sonucunu ama burnun bu haliyle de cok guzel :) haklisin canim o konuda da yani acayip sis oldugu belli illaki inecek, hepimize sabir su sislik surecinde

Arkadaslar burun kalkıklıgı bantlar cıktıktan sonra iniyor mu ?

emre beyin ameliyatlarında burun kalkıklığı çok farketmiyor pinkbla.
sadece ameliyat sonrasında tamponlar varken elbette biraz daha farklı durabilir ama tamponlar ve bantlar çıktıktan sonra kalkıklık hemen hemen neredeyse aynı kalıyor.

ameliyatımı oldum emre beye 13. günüm bana biraz kalkık geliyor .ben doğal bayan burnu kalkıklıgında olsun demiştim ..

ameliyatımı oldum emre beye 13. günüm bana biraz kalkık geliyor .ben doğal bayan burnu kalkıklıgında olsun demiştim ..

o halde ameliyatın için şimdiden geçmiş olsun. :)
bantların bugün yarın açıldığında yorumlarsak daha iyi, ama için rahat olsun; çünkü emre bey kalkıklığını da kararında yapmıştır. ben de kalkık bir burun istedim, istersen resimlerime bak, rahatsız edecek bir görüntü yok, ben memnunum kalkıklığından. burun delikleri ne kadar burun kalkık olursa olsun domuz burnu gibi görünmüyor, emre beyin tekniği oldukça iyi bu konuda :)

pinkbla çok geçmiş olsun canım, güzel burnun hayırlı olsun:) ameliyat olduğunu bilmiyodum şimdilik dert etme kalkıklığını bantlar burnu yukarı çekiyo.sargılar açıldığında inecek biraz ama zamanla daha fazla inmesini bekleme bantlar açıldığında ne kadar indiyse o şekilde kalır değişmez.

bende 6 ay önce 3 ameliyatımı oldumm aynalara küstüm inanınki hem nefesde alamıyorum kim burnun nasıl dese gözlerim doluyor okadar yoruldumki anlatamam seni çok iyi anlıyorummm ...emre beye görüşmeye gidiciem bakalım ..inanırmısın şimdi bile ağlıyorum ..çok zor bişeymiş ..şansa bırakamıyorumm bu seferkinide..ne olur hangi dr ii bana söleyin çok ihtiyacım var...

Selam kizlar..
Ameliyat olan arkdaslarima bi kac Soru Sormak istiyorum.. Burnum 10 ayi doldurdu Simdi.. 1 Yil Sürüyor zaten Sisler inmesi.. Burun ucum hala sis, sag tarafi Sol tarafa bakarak daha cok sis. Sisliklerin tamamen Inemsi ne kadar sürdü? Burnununzun Sisleri bi Seneden Sonra tamamen indimi Yoksa biraz daha mi beklediniz? Sanirim benim biraz daha beklemem gerekiyor.. iyice sabirsizlasiyorum

Merhaba kizlar, benim 2 ayim oldu ve burnum önden bakinca sanki biraz egrilik varmis gibi duruyor.. burnumun sag tarafi daha cok sisik sol tarafindan dokununca icinde sert bisey var..ondanmi kaynaklanio acaba...Normalmi bu? Bi kac kisiden de aynisini duyunca korkmaya basladim acikcasi... :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…