benimde 3 ay bitti, aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorumda hala.. merak etme hepsi geçecek biraz zamana ihtiyaç var sabırlı olmak gerekiyor. bende ameliyat olmadan önce ve sonrasında burun 6 ayla 1 yıl arasında oturur dediklerinde bunu demek istediklerini algılayamadım heralde..... demek istenen buymuş demek ki
2 hafta önce kontrole gittiğimde emre bey bana da 7-8 ay sonra tam olarak şişllerin iner dedi. bende 8 ayı bekliyorum yarısına yaklaştıknerdeyse, benim için ilk 2 ay zor olmuştıu , ama 2 aydan sonra burun daha çok yerleşiyor aklın hep burnunda olmuyor , daha çabuk sosyal hayata ayak uyduruyorsun en önemlisi 2 aydan sonra tam olatrak gülebildim ben, benim gülmemdede problem vardı çünkü benim yüzümde çok şişmişti. ama şimdi hepsi tam olarak geçmesede burnum hala şiş olsa da çok mjutluyum alıştım ve en güzelide daha güzel gülebiliyorum.... senin içinde bence güzel günler şimdi başlıyor... haline şükret. ameliyat olup çok kötü sonuçlar alan var... allah yardımcıları olsun. sabır versin. çok zor bir durum. onları okuyunca ben halime şükredip sabretmem gerektiğini bir kez daha anlıyorum canım....