Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Cok tesekkür ederim hem sana hem emelsahin e.. Bende sordugumda normal degil dedi doktor ama insan emin olamiyor, sonucta onlar kazanma derdindede olabilir, ve bunu o yüzden sorun gibi büyütebilirler.. O yüzden burda deneyimli arkadaslardan cevap bulmak istedim.. Tekrardan tesekkürler :*

burun ameliyatlarında genelde şişlikler sağ tarafta birikiyo buda dengesiz bi görüntüye neden oluyo 6. ayda düzelir ancak

bendeki şanssızlığa bakarmısınız bu ayın 13 de ameliyat olucam amaaaaa felaket bir gribe yakalandım ayağa kalkıcak halde bile değilim ( umarım o güne kadar atlatırım panik ataklı bir kız olarak zaten 5 yıldır kendimi ikna etmeye çalışıyorum :) yoksa bu bir işaretmi bana

peki bu şişlik ikinci ayda biraz azalıyor mu yoksa böyle şiş ve hissiz biş şekilde altıncı aya kadar sürüyor mu :18:

peki bu şişlik ikinci ayda biraz azalıyor mu yoksa böyle şiş ve hissiz biş şekilde altıncı aya kadar sürüyor mu :18:

Kızlar bence herkesin değişik oluyo benim bugün altıncı ayım ve burun ucumu hala tam olarak hissetmiyorum. Üstelik burun sırtımda kemik sisligi var. Eskiden burun kemerinin olduğu yerde kemik sisligi var bombe gibi 3 tane küçük bombe bide burnumun sol tarafının kemiği daha sis. Tabi bunlar dışardan hic belli olmuyor. Dokununca belli oluyor sadece. Kafaya takmamalı lazım bir yılın dolmasını bekliyorum ben umarım hepsi düzelir.

odzimert peki sağ tarafın sola göre daha şiş miydi en başlarda ?

odzimert peki sağ tarafın sola göre daha şiş miydi en başlarda ?

Canım en basından beri sol tarafım sag tarafa göre daha sis ama su an belli olmuyor dokununuz sol tarafimın kemiğinin daha belirgin büyük olduğunu hissediyorum. Burun sirtimdaki kemikleri ilk 2. ayda hissettim ama sisliklerim indikte daha belirgin oldular tabi eklenince sadece görünüşte belli olmuyor. Çok dikkatli bakınca biraz belli oluyor

odzimert yeni fotoğraf koyabilir misin şişler ne kadar iniyor merak ediyorum çok sabırsızım yaa :S

kizlar yeni fotolar ekledim. basligi 6. ay. burun ucum hala cok sis. burun yanlarimda ve sirtinda da sislik oldugunu zannediyorum cunku burun sirtimda kemik bombeleri var. Emre bey gecer dedi umarim gecer:))

arkadaşlar ödem inmesi için maydonoz suyu,yeşil çay içip faydasını gören var mı ? ödemlerin inmesi için yaptığınız ekstra bişeyler varsa paylaşır mısınız ?

Merhaba Canim,
kusura bakma gec oldu cevabim ama yardimci olmaya calisicam sana ..
Ben rotus ameliyati oldum,sadece burun ucum kalkti bu benim istegimle oldu ,ameliyat sonrasi gece kalmadim hastanede eve dondum daha sonra ilk sabah az bir sisligim oldu,ertesi gun de hafif morluk ve sisliklerim oldu ama benim bunyem cabuk tepki veren,cabuk sisen bir yapim var ama yinede o halde yaklasik 10 saat ucak yolculugu yaptim 3.gun bir bebekle ve evime dondum ,zorlanmadim 4.gun ise mucize sekilde ne sislik,ne morluk hepsi gecti :) burnumda hafif bir sislik vardi ve o sislik 1 ay icinde tamamen nerdeyse tamamen yok oldu ilk ameliyata gore cok daha kolay,cok daha hafif,sisliklerin cok daha cabuk gectigi bir ameliyat rotus ameliyati hic ama hic sorun yasamadim bu arada sisliklerim cabuk indi normalde bunyem cok kotudur bu arada bol bol ananas yedim cidden odem atmada cok etkili sanirim,bana cok faydali oldu Emre bey onermisti bende int baya bir arastirdim kizlar sizede tavsiye ediyorum..

arkadaşlar ödem inmesi için maydonoz suyu,yeşil çay içip faydasını gören var mı ? ödemlerin inmesi için yaptığınız ekstra bişeyler varsa paylaşır mısınız ?

Maydanoz suyu ictim ,midem de sorun olmamasina karsi yinede cok agir geldi bana ,yesil cay devamli iciyorum ama odemlerde bir faydasini gordugum soylenemez ama sana tavsiyem tuzu azalt,bol su ic,ve her gun ananas ye hem cok leziz,hem cok vitaminli,hemde cidden ise yariyor ben cok duymustum Emre bey de tavsiye edince bagimli oldum ve cidden faydasini gordum ..

Gecmis olsun,egrilik sisliklerden kaynakli zamanla duzeliyor..

Gecmis olsun,Ben de rotus ameliyata olmadan once son hafta grip oldum,ciddi bakima aldim kendimi ,ihlamurlar,limonlar .ilaclar son gun hala sesim kotuydu ama burun akmasi durmustu oyle gozumu kararttim girdim ,kendini bakima al iyilesirsin :)

Ameliyat olmadan onceki sorunum hatta en buyuk sorunum buydu,burun ucum konusurken ve gulerken oynuyordu kikirdak sukur cozuldu kikirdaktan kaynakli oldugunu soylemisti Emre Bey bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…