Bahioni normalde konusurken burun ucunun oynamasi beklenmez, ozellikle estetik ameliyatlarda bu noktaya da dikkat eder doktorlar, burunla dudak ustu arasinda bir kas var ve bildigim kadariyla o kasi kesiyorlar boylece burnunla dudaklarin bagimsiz hareket ediyor,ayrica kisa ust dudak durumunu da ayni ameliyatla uzatabiliyorlar canim boylece ust dudagin da kapanabiliyor, benim bir yakinim benzer ameliyati oldu 6 sene once ve cok olumlu tepkiler aldi, sen de cok takiliyorsan bir ameliyatla ikisine de cozum bulabilirsin
Merhaba kizlar, benim 2 ayim oldu ve burnum önden bakinca sanki biraz egrilik varmis gibi duruyor.. burnumun sag tarafi daha cok sisik sol tarafindan dokununca icinde sert bisey var..ondanmi kaynaklanio acaba...Normalmi bu? Bi kac kisiden de aynisini duyunca korkmaya basladim acikcasi... :S
peki bu şişlik ikinci ayda biraz azalıyor mu yoksa böyle şiş ve hissiz biş şekilde altıncı aya kadar sürüyor mu :18:
Kızlar bence herkesin değişik oluyo benim bugün altıncı ayım ve burun ucumu hala tam olarak hissetmiyorum. Üstelik burun sırtımda kemik sisligi var. Eskiden burun kemerinin olduğu yerde kemik sisligi var bombe gibi 3 tane küçük bombe bide burnumun sol tarafının kemiği daha sis. Tabi bunlar dışardan hic belli olmuyor. Dokununca belli oluyor sadece. Kafaya takmamalı lazım bir yılın dolmasını bekliyorum ben umarım hepsi düzelir.
odzimert peki sağ tarafın sola göre daha şiş miydi en başlarda ?
Canım en basından beri sol tarafım sag tarafa göre daha sis ama su an belli olmuyor dokununuz sol tarafimın kemiğinin daha belirgin büyük olduğunu hissediyorum. Burun sirtimdaki kemikleri ilk 2. ayda hissettim ama sisliklerim indikte daha belirgin oldular tabi eklenince sadece görünüşte belli olmuyor. Çok dikkatli bakınca biraz belli oluyor
odzimert yeni fotoğraf koyabilir misin şişler ne kadar iniyor merak ediyorum çok sabırsızım yaa :S
Ekleyeceğim yakında canım. Bende senin gibiydim ama süreç o kadar yavaş işliyor ki benim için bazen ameliyat oldumu bile unutuyorum
Saadetcim sen rötuş ameliyatı olmuştun değilmi ilk ameliyattaki gibi aynı süreçlerden geçiliyor mu? Yine morluklar, şişlikler, tampon vs gibi..Benimde bir senenin sonunda rötuş olma ihtimalim var o yüzden tecrübeli biri olarak sana danışmak istedim. Sadee burun ucunu mu kaldırdı emre bey yoksa başka işlem gördümü burnun?
arkadaşlar ödem inmesi için maydonoz suyu,yeşil çay içip faydasını gören var mı ? ödemlerin inmesi için yaptığınız ekstra bişeyler varsa paylaşır mısınız ?
Merhaba kizlar, benim 2 ayim oldu ve burnum önden bakinca sanki biraz egrilik varmis gibi duruyor.. burnumun sag tarafi daha cok sisik sol tarafindan dokununca icinde sert bisey var..ondanmi kaynaklanio acaba...Normalmi bu? Bi kac kisiden de aynisini duyunca korkmaya basladim acikcasi... :S
bendeki şanssızlığa bakarmısınız bu ayın 13 de ameliyat olucam amaaaaa felaket bir gribe yakalandım ayağa kalkıcak halde bile değilim( umarım o güne kadar atlatırım panik ataklı bir kız olarak zaten 5 yıldır kendimi ikna etmeye çalışıyorum :) yoksa bu bir işaretmi bana
arkadaşlar bantlar çıkıca artan şişlik ortalama kaç gün sonra azalıyo domuz gibi oldumm(
iyi aksamlar arkadaslar, size bi sorum olcak.. daha önce doktorada sordum ama cevabini tam alamadim.. Benim burun ucun oynuyor konusurken, ve kendimi sikmasam dudagim tam kapanmiyor, hafif yukara dogru acik kaliyor.. Bu burun ucu oynamasi normal degildir heralde bu sorunu olup ameliyatla kurtulan varmi aranizda?? Ve sebebi ne onu bilen varsa, bana söyleyin lütfen :)