kızlar emre bey cumartesi ameliyat yapıyor mu?
ekimde randevum var benım. evet ilk amelıyat 6000 tlMerhaba arkadaslar. Uzun zamandan sonra yine tekrar geri dondum kk ne :)) Okuyabildigim kadar okudum ama hepsini okumak imkansizdi.
Emre bey den yakin zamanda konusan veya randevu alan varmi? En yakin ameliyat tarihi ne zamana veriliyor? Eskiden baya dolu oluyordu emre bey, simdi nasil acaba?
Ve ilk ameliyat 6.000 tl olmus dogrumu??
evet mervem yapıo hatta tatillerde bayramlarda bile yapıyor
cidden mi kız yoksa beni kekliyo musun :) ona göre 26 ocaka alıyorum ameliyat gününü yarın arayıp :)
bu arada arkadaşlar burun estetiği sadece 6000 tl mi buna herşey dahil mi. ben şehir dışından gelicemde ona göre ayarlama yapayım.
ayrıca lazer rınoplastı boyle kalın derılıler ıcın daha mantıklıymıs ,milimetrik kesıldıgı ıcın.emre beyın lazer le yaptıgını hıc okumadım forumdahatta ve hatta deri ınceltme dıye bırsey varmıs,bu hafta randevum var bu lazerle deri ınceltme icin...haber alır almaz sızlere yazarım.ancak sımdı sabırsızlıkla aynı durumda olanların ya da aynı durumda olanların basına gelenlerı bılenlerın tavsıyelerını beklıyorum.
bu arada arkadaşlar burun estetiği sadece 6000 tl mi buna herşey dahil mi. ben şehir dışından gelicemde ona göre ayarlama yapayım.
Kızlar dün 7.ay kontrolüme gittim şişliklerimin çoğu azalmış ama düşündüğüm gibi burun ucumun üstündeki tümsek şişlikmiş... Doktora " şişlik değil de sizin buruna verdiğiniz şekil böyledir diye düşünüyodum" dedim. Emre bey de "olur mu, öyle bi şekil olmaz, yapmam burun ucun çok düşük olduğu için kaldırılınca deri toplanıp ödem yapmış" gibi bi şey söyledi yani arkadaşlar takmayın kafanıza er yada geç o tümseklik geçiyomuş çoğu arkadaşta olduğunu farkettiğim için bu bilgiyi yaziyim dedim:) bir yılda anca geçer demek ki ama geçici bi şey olduğunu duymak açıkçası beni sevindirdi:))
Kızlar dün 7.ay kontrolüme gittim şişliklerimin çoğu azalmış ama düşündüğüm gibi burun ucumun üstündeki tümsek şişlikmiş... Doktora " şişlik değil de sizin buruna verdiğiniz şekil böyledir diye düşünüyodum" dedim. Emre bey de "olur mu, öyle bi şekil olmaz, yapmam burun ucun çok düşük olduğu için kaldırılınca deri toplanıp ödem yapmış" gibi bi şey söyledi yani arkadaşlar takmayın kafanıza er yada geç o tümseklik geçiyomuş çoğu arkadaşta olduğunu farkettiğim için bu bilgiyi yaziyim dedim:) bir yılda anca geçer demek ki ama geçici bi şey olduğunu duymak açıkçası beni sevindirdi:))