Kiz Emelim Sahinim, agzini yerim senin, o yazan parmaklarini opsunler. Bende bunu sormak icin girdim, burun ucunda az tumseklik var, sisliktenmidir diye sorayim dedim sen yazmissin cevabini. Bacim sagolasin yaa, iyi oldu yazdigin. Ben az daha oksayim su buruncugumu ozaman. Resim ekliyemiyorum ya, noldu bende anlamadim. Abime soylimde su laptopa bir el atsin. Yakinda resimcikler geliyorrrrrrrrrr.
ayrıca lazer rınoplastı boyle kalın derılıler ıcın daha mantıklıymıs ,milimetrik kesıldıgı ıcın.emre beyın lazer le yaptıgını hıc okumadım forumdahatta ve hatta deri ınceltme dıye bırsey varmıs,bu hafta randevum var bu lazerle deri ınceltme icin...haber alır almaz sızlere yazarım.ancak sımdı sabırsızlıkla aynı durumda olanların ya da aynı durumda olanların basına gelenlerı bılenlerın tavsıyelerını beklıyorum.
Kızlar merhaba, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum yakında Emre Bey ile randevum var ama benim İstanbul'da kalacak yerim yok. Galiba 1 hafta orada kalmak zorundaymışım. Tamponlar çıktıktan sonra ben bulunduğum şehre dönsem alçı çıkarmaya tekrar gitsem olur mu? Böyle yapan var mı aranızda? Ona göre yer bakacağım. Kadıköy'de ya da Ataşehir'de kalabileceğim neresi var? Ailemle birlikte kalacağım 4 kişiyiz uygun fiyatlı neresi vardır? Buradan yazamıyorsanız özel mesajla söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.
Kizlar ben nerdeyse ikinci ayimi dolduracam, burnumun orta kismi daha sis, gerci her yeri biraz sis ama orta kismi(yanaklarima bagli olan yerle birlikte) sis duruyo.. bagzi gunler az oluyo kendimle cok memnun oluyorum ama bagzii gunler kendimi cok cirkin his ediyorum,, acaba ameliyat olan kizlardada boyle oldumu? bu benlik biseymi... lutfn ameliyat olanlar bu konuda bana bilgi versin cok memnun olurumm
Merhaba simdiden gecmis olsun ,kalicak yer icin cnm kadikoy de oteller var sana ucret olarak uyan bir otel mutlaka bulabilirsin ama 2.secenek te atasehir veya Kadikoy e yakin Cakmak olabilir,Atsehir olabilir haftalik ev kiralayabilirsiniz boylece ailecek daha hesapli gelebilir size bir tanidigim emlakcidan duymustum bunu birde gidip gelmen zor olabilir zira gunu geldi ben ameliyat oldugumda 2 gunde bir kontrole gittim geldim uzun bir yol alman ayrica tampon ,sargi,sislikler sana ancak zahmet verir diye dusundum ..
Kizlar benimde 1.ay oldu sislerim cok indi valla ufacik oldu burnum hala hafif sis elledigimde farkediyorum ama normalde hic farkedilmiyor cok begendim bu arada size sislikleriniz varsa bir onerim var disari cikarken makyaj yaptiginizda koyu renk pudra surun burun yanlariniza burnunuzun sis goruntusu azaliyor gerci bunu herkes biliyordur ama ben yinede yaziyim :):)
Saadetcim sen rötuş ameliyatı olmuştun değilmi ilk ameliyattaki gibi aynı süreçlerden geçiliyor mu? Yine morluklar, şişlikler, tampon vs gibi..Benimde bir senenin sonunda rötuş olma ihtimalim var o yüzden tecrübeli biri olarak sana danışmak istedim. Sadee burun ucunu mu kaldırdı emre bey yoksa başka işlem gördümü burnun?
:))) ne demek sevgi biliyorum çünkü hepimizin dert ettiğini:) yükle canım güzel burnunu görelim:) bayağı inmiştir şişliklerin
benimde 3 ay bitti, aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorumda hala.. merak etme hepsi geçecek biraz zamana ihtiyaç var sabırlı olmak gerekiyor. bende ameliyat olmadan önce ve sonrasında burun 6 ayla 1 yıl arasında oturur dediklerinde bunu demek istediklerini algılayamadım heralde..... demek istenen buymuş demek ki2 hafta önce kontrole gittiğimde emre bey bana da 7-8 ay sonra tam olarak şişllerin iner dedi. bende 8 ayı bekliyorum yarısına yaklaştıknerdeyse, benim için ilk 2 ay zor olmuştıu , ama 2 aydan sonra burun daha çok yerleşiyor aklın hep burnunda olmuyor , daha çabuk sosyal hayata ayak uyduruyorsun en önemlisi 2 aydan sonra tam olatrak gülebildim ben, benim gülmemdede problem vardı çünkü benim yüzümde çok şişmişti. ama şimdi hepsi tam olarak geçmesede burnum hala şiş olsa da çok mjutluyum alıştım ve en güzelide daha güzel gülebiliyorum.... senin içinde bence güzel günler şimdi başlıyor... haline şükret. ameliyat olup çok kötü sonuçlar alan var... allah yardımcıları olsun. sabır versin. çok zor bir durum. onları okuyunca ben halime şükredip sabretmem gerektiğini bir kez daha anlıyorum canım....
yagmurinel canım seninle yakın zamanlarda ameliyat olmuştuk ben 3.ay randevumu almak için geç aradım heralde bana bir ay önce 1 ekime randevu verildi, nerdeyse 4. ayımda gideceğim, merak ettiğim masaj verdi mi Emre Bey sana, geç kalmış mı olacağım acaba çok :44: senin ilk ameliyatında 8 ay dediyse bana 1 sene der herhalde revizyondu benim çünkü göreceğiz bakalım, bu arada 1 ekimde kontrolü olan var mı benim 2 buçukta :26:
ilyadaacım özel durmunu emre beye mutlaka bildir. ona göre birşey önerir belki canım.
yagmurinel canım seninle yakın zamanlarda ameliyat olmuştuk ben 3.ay randevumu almak için geç aradım heralde bana bir ay önce 1 ekime randevu verildi, nerdeyse 4. ayımda gideceğim, merak ettiğim masaj verdi mi Emre Bey sana, geç kalmış mı olacağım acaba çok :44: senin ilk ameliyatında 8 ay dediyse bana 1 sene der herhalde revizyondu benim çünkü göreceğiz bakalım, bu arada 1 ekimde kontrolü olan var mı benim 2 buçukta :26:
ben de revizyon oldum emre beye 6. aydayım birden inceldi burun sırtım. burun ucumsa bir top:) ben 1 yıl olsa yine iyi 1 buçuk yılda anca son haline gelir gibi hissediyorum. işliklerin bu kadar inatçı olacağını tahmin etmemiştim. revizyon zormuş gerçekten
şiş burnun için öyle düşünmeleri normal ilyada daha çok erken 3. ayda önden fotoğraf çekilmekten hiç hoşlanmazdım davul gibi çıkardı hep:))) ameliyat olmasaydın ilerde çökme gibi bi sonuçta çıkabilirdi allah korusun çünkü öyle bi şeyden bahsetmiştin sanki Emre bey ucu çok yumuşak ilerde çökebilir falan demişti galiba öyle hatırlıyorum. ilk zamanlar bize hep destek oldun canım çok sağol şimdi sıra bizde:)kızlar ben hepinizden deneyimliyim de bu seferki çok yavaş iniyor gerçekten dert etmeye başladım ben de, iki arkadaşım eski burnun daha güzeldi dedi ki bilirsiniz çok sıkıcı bir his onun ayrı bi havası varmışdaha derli toplu oldu burnum ama önden odun gibi tabi hala ve kendimi çok çirkin hissediyorum nasıl bekleyeceğim of
şiş burnun için öyle düşünmeleri normal ilyada daha çok erken 3. ayda önden fotoğraf çekilmekten hiç hoşlanmazdım davul gibi çıkardı hep:))) ameliyat olmasaydın ilerde çökme gibi bi sonuçta çıkabilirdi allah korusun çünkü öyle bi şeyden bahsetmiştin sanki Emre bey ucu çok yumuşak ilerde çökebilir falan demişti galiba öyle hatırlıyorum. ilk zamanlar bize hep destek oldun canım çok sağol şimdi sıra bizde:)
Emelcim tabi pişman değilim olduğum için aynen eğri ve beni bir ömür götürmeyecek bir burundu düşme tehlikesi vardı kaldı ki sol tarafımdan da iyi nefes alamıyordum, şu an çok şükür nefes problemim yok denecek kadar az, şişlik durumuna göre değişiyor, tabi herkes görsel olarak değerlendiriyor ve şu an davul aynen, eskisinin bunun yanında güzel olması doğal bunların bilincindeyim tabi ama yine de güzel şeyler duymak istiyor insan morali bozulabiliyor :26: Bir de artık ailemden herkes burun mevzusundan sıkıldı bir şey soramıyorum doğru düzgün kızıyorlar, ondan iyiki siz varsınız da arada buradan sıkıntılarımızı paylaşıyoruz bu konuda, sonuçta birbirimizi bizden iyi anlayan olamaz teşekkürler sizlere de