Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Merhaba arkadaslar. Uzun zamandan sonra yine tekrar geri dondum kk ne :)) Okuyabildigim kadar okudum ama hepsini okumak imkansizdi.

Emre bey den yakin zamanda konusan veya randevu alan varmi? En yakin ameliyat tarihi ne zamana veriliyor? Eskiden baya dolu oluyordu emre bey, simdi nasil acaba?

Ve ilk ameliyat 6.000 tl olmus dogrumu??
ekimde randevum var benım. evet ilk amelıyat 6000 tl

Emre Bey cok yogun kizlar randevularinizi,ameliyat gunlerinizi almakta acele edin cok yogun bazi donemlerde yurtdisina cikiyor isinizi saglama alin ..

selam kızlar...keyifler nasıl??????ameliyat olanlara çok geçmiş olsun...dün benim üçüncü ayım doldu...nice sağlıklı güzel burunlu günler, aylar geçiririrz inşallah...herkese selamlar....:KK42:

emre ilhanın yaptığı burunlar çok iyi ki herkes buraya yorum doldurmuş diyebiliyorum. şu 25 mesaj olayını doldurunca bende albümlere bakıp karar vericem ama emre ilhanı tercih ettiren sebeplerden biri galiba güvenilir biri de kbb cı olması öle düşünüyorum.

bu arada arkadaşlar burun estetiği sadece 6000 tl mi buna herşey dahil mi. ben şehir dışından gelicemde ona göre ayarlama yapayım.

bu arada arkadaşlar burun estetiği sadece 6000 tl mi buna herşey dahil mi. ben şehir dışından gelicemde ona göre ayarlama yapayım.

Evet 6000 ama hastanede 1 gece dahil diye biliyoru
Ve alman gereken bir kac ilac var onlarin fiyatlari bilmiyorum ben hastanedeyken babam almisti.. Bende emre beye karar verdinde telefon ac ice arastir canim, ha bide ilk ameliyatsa 6000 revisyonsa eyrr dahapahli diyorlar.

kalın derili,etli ve yaglı burunlu olup bu ameliyatı olan arkadaslar sıze cok ıhtıyacım var. bır doktora gıttım ve nasılsa guzel bı kız oldugumu,bu gibi burunlarda ameliyatı, zorunlu olmadıkca tercıh etmedıgını soyledı.Mantıklı acıklamalarını da yaptı. Buna ragmen hala yaptırmak ıstıyorum ,ama aklımdakı soru ısaretlerı ıcımdekı sıkıntı en tepeye ulastı.Benımle benzer buruna sahip olanlarınızdan fotograf beklıyorum,tavsıye beklıyorum,benı eklersenız cok sevınırım.

ayrıca lazer rınoplastı boyle kalın derılıler ıcın daha mantıklıymıs ,milimetrik kesıldıgı ıcın.emre beyın lazer le yaptıgını hıc okumadım forumda:KK43: hatta ve hatta deri ınceltme dıye bırsey varmıs,bu hafta randevum var bu lazerle deri ınceltme icin...haber alır almaz sızlere yazarım.ancak sımdı sabırsızlıkla aynı durumda olanların ya da aynı durumda olanların basına gelenlerı bılenlerın tavsıyelerını beklıyorum.

ayrıca lazer rınoplastı boyle kalın derılıler ıcın daha mantıklıymıs ,milimetrik kesıldıgı ıcın.emre beyın lazer le yaptıgını hıc okumadım forumda:KK43: hatta ve hatta deri ınceltme dıye bırsey varmıs,bu hafta randevum var bu lazerle deri ınceltme icin...haber alır almaz sızlere yazarım.ancak sımdı sabırsızlıkla aynı durumda olanların ya da aynı durumda olanların basına gelenlerı bılenlerın tavsıyelerını beklıyorum.

aynı sorunu yaşıyoruz ve bende ameliyat olmak istiyorum bu lazer konusu çok cezbetti beni... bende sabırsızlıkla görüşme sonucunu bekliyorum....

Canim sana yardimci olurum saniri bu konuda Emre Bey in fiyatina hastane yatisin,yemegin hersey dahil yani arti bir ucret cikmiyor sana yanlizca ameliyat sonrasi bir antibiyotik aliyorsun fiyati 1 ay once 25 tl idi aynidir ,bir merhem aliyorsun 10 tl civarindaydi ( net degilim dahada az olabilir) birde burun spreyi aliyorsun bu burun spreyi sanirim 20 tl civarinda bir iki kutu gidiyor baska masrafin olmuyor sonrasinda yani topla topla 100 tl gider dusun ilaclara

Kızlar dün 7.ay kontrolüme gittim şişliklerimin çoğu azalmış ama düşündüğüm gibi burun ucumun üstündeki tümsek şişlikmiş... Doktora " şişlik değil de sizin buruna verdiğiniz şekil böyledir diye düşünüyodum" dedim. Emre bey de "olur mu, öyle bi şekil olmaz, yapmam burun ucun çok düşük olduğu için kaldırılınca deri toplanıp ödem yapmış" gibi bi şey söyledi yani arkadaşlar takmayın kafanıza er yada geç o tümseklik geçiyomuş çoğu arkadaşta olduğunu farkettiğim için bu bilgiyi yaziyim dedim:) bir yılda anca geçer demek ki ama geçici bi şey olduğunu duymak açıkçası beni sevindirdi:))

Kızlar dün 7.ay kontrolüme gittim şişliklerimin çoğu azalmış ama düşündüğüm gibi burun ucumun üstündeki tümsek şişlikmiş... Doktora " şişlik değil de sizin buruna verdiğiniz şekil böyledir diye düşünüyodum" dedim. Emre bey de "olur mu, öyle bi şekil olmaz, yapmam burun ucun çok düşük olduğu için kaldırılınca deri toplanıp ödem yapmış" gibi bi şey söyledi yani arkadaşlar takmayın kafanıza er yada geç o tümseklik geçiyomuş çoğu arkadaşta olduğunu farkettiğim için bu bilgiyi yaziyim dedim:) bir yılda anca geçer demek ki ama geçici bi şey olduğunu duymak açıkçası beni sevindirdi:))

en çok da ben sevindim. arada bir akllıma geliyor kendi kendimi yiyip bitiriyordum, böyle mi kalacak acaba diye :) paylaşımın için teşekkürler.

Kızlar merhaba, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum yakında Emre Bey ile randevum var ama benim İstanbul'da kalacak yerim yok. Galiba 1 hafta orada kalmak zorundaymışım. Tamponlar çıktıktan sonra ben bulunduğum şehre dönsem alçı çıkarmaya tekrar gitsem olur mu? Böyle yapan var mı aranızda? Ona göre yer bakacağım. Kadıköy'de ya da Ataşehir'de kalabileceğim neresi var? Ailemle birlikte kalacağım 4 kişiyiz uygun fiyatlı neresi vardır? Buradan yazamıyorsanız özel mesajla söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.

Kiz Emelim Sahinim, agzini yerim senin, o yazan parmaklarini opsunler. Bende bunu sormak icin girdim, burun ucunda az tumseklik var, sisliktenmidir diye sorayim dedim sen yazmissin cevabini. Bacim sagolasin yaa, iyi oldu yazdigin. Ben az daha oksayim su buruncugumu ozaman. Resim ekliyemiyorum ya, noldu bende anlamadim. Abime soylimde su laptopa bir el atsin. Yakinda resimcikler geliyorrrrrrrrrr.

X