Kizlar, Emre bey tasarim yaparken demisti ki, sana kavis yakisir sana kavisli burun yapayim dedi. Bende tutturdum dogal olsunda dolga olsun, kavis ne istemem diye. Emre bey dediki, senin gibi cok hastam sonradan pisman olup, kavis istiyorlar dedi, olurda sende ilerde kavis tersen, yaparim yinede dedi. Keske Emre beyi dinleseymisim, suanda 5. ci ay oldu ve azcik daha kavis isteseymisim diyorum. Baska bir topic te yazmistim, herseye ragmen okadar cok memnunumki burnumda, Allahim bin sukurler olsun ki Emre beyi secmisim, icime o kadar sinen bi burun ki. Son kontrolumde Emre bey dedi, eger yinede kavisli istiyorsan, bir yil sonra yaparim dedi (yanlis anlasilmasin sadece hastane masraflari aliyor, kendi masrafini almiyor, hastane masrafida oyle ucuk bir rakam degildi, soylemisti unuttum ne kadar oldugunu).
Ben bu kadar ilgili bir doktor gormedim, herkesin icine sinen burunu yapiyor ve memnun kalmazsan bile, kendinin uyarmalarina ragmen, yinede istedigin gibi yapiyor. Ben cok mutluyum, Allah sizide mutlu etsin. Tek derdim, saatlerce muayehanede beklemek olmustu, gerci benim icin yine sorun degildi ama enistemin pek inanasi gelmiyordu gece 1 de muayehaneden geliyorum dedigimde
Ama artik oda alismisti, ben muayehaneye gidiyorum dedigimde, desene yine sabah gelirsin diye dalga geciyordu
Vallahi ben buruna 3 saat degil, sabaha kadar beklerim, canim burnusum..
Soylemek istedigim, ikinci ameliyat sizi korkutmazsin, zaten ilk ameliyat gibi buyuk bir ameliyat olmuyor kavis yapmak. Yaptiranlar oyle demisti. Bakalim seneye kadar nasil olacak burnum, eger kavis istersem hala, korkmadan duzelttiririm. Kolay gelsin hepinize..