Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Merhaba arkadaslar
ben de Emre Bey de gecen yil ameliyat olmustum ,bu sene de kucuk bir rotus ameliyati gecirdim hepinize gecmis olsun :) ben de evde simdi dinleniyorum,sureci bildigim icin rahatim umari hepinizin istedigi gibi burunlari olur surecle ilgili yardimci olacagim sorulariniz olursa yanitlarim Emre Bey sagolsun cok yardimci oldu bana ins hepiniz hemencik atlatirsiniz

mervecim bildiğim kadarıyla barış bey de iyi bir doktor...emre beye sadece görüşme amaçlı gidersen(muayene amaçlı değil) görüşmeyi ücretsiz yapıyor...belki barış beyin de böyle bir kolaylığı vardır bilemiyorum....en iyisi bu iki doktorla da kendin git görüş ve kararını kendin ver...bana sorarsan ben doktor araştırma aşamasında barış beyin adını duymuştum ama gidip hiç görüşmedim...ilk olarak emre beyle görüşüp kararımı verdim...burdan fotoları ve yorumları takip et özelden görüşebilirsin ameliyat olanlarla az çok fikir edinirsin ikisi hakkında da...ama emre bey KBB uzmanı biliyorsun...sağlık açısından sorunun varsa bunu da dikkate al derim...kolay gelsin sana

Emre Bey gorusmeti ucretsiz yapiyor bu cok iyi bir arkadasim ismini vermek istemiyorum bir doktordan bilgi almak icin girdik gogus icin sadece bir kac soru sorduk emzirmeye vs.sonra sorun olurmu yaklasik iceride 5-10 dk kaldik ciktik sekreter geldi yanimiza doktor ucret yazmis 350 tl evlat acisi gibi odedik cidden bir kac soru icin Emre Bey boyle bir ucret talep etmiyor bu cok iyi sorularimiz aklimizda takilan ne varsa yanitliyor doktor seciminde buna dikkat edin bizim gibi sizinde cikista kapida 350 tl odenmesi gerek diyerek yolunuz kesilmesin :)

Bende yasadiklarimi paylasmak istiyorum hihoyyyt

yillardir, kücücük yasimda bile burnumdan asiri derecede rahatsiz oluyordum, hep burun estetigi vardi dilimde... ama hic birzaman cesaret edipte yaptircagimi düsünmüyordum imkansiz gibi geliyordu...yillar gecdi.. ben ise basladim parami kazaniyordum ve arkadasimla karar verip doktor arastirmaya basladik... sonra bu kadinlarkulübüne rastlamis arkadasim ve Emre beyi kesfetmis, bana anlatti mail yazmaya karar verdik... bi kac baska doktorlarlada görüsdük ama en ilgili Emre beydi yaptigi burunlarida begendik aradik konustuk tarihi ayarladik hooopp bi baktik istanbuldayiz =)) hersey okadar hizli gelistiki anayamadim bile.. rüya gibiydi benim icin cok istedigim birsey gercek oluyordu ...

Istanbulda bizi Emre beyle calisan bi amca karsiladi oda cok tatli ve ilgiliydi, aldi bizi Emre beyin yanina götürdü... vardigimizda kapida cok karizmatik sempatik güler yüzlü sicak genc bi doktor karsiladi :)) zamanimiz kisitli oldugu icin 3 görüsmeyi biz 1 görüsmede hallettik, resmimizi cekti burnumuzu beraber tasarladik konustuk ameliyat hakkinda ve 2 gün sonra ameliyat olduk, ilk ben oldum benim ardimdan arkadasim :) hersey okadar süperrrr gectiki agrisiz sizisiz morarmalar ve sisme disinda :) onlarin bile ayri anisi var benim icin ehuheu =) Emre bey sagolsun sürekli ziyarete geldi moral verdi bize ... sonra kontrollere gittik, ilk kontrol ameliyattan yanlis hatirlamiyorsam 5 gün sonraydi ve alcimiz ve tamponlar alindi yerine ince bant takildi... tamponlari alirken bile hic aci hissetmedim.. hep cok cok ilgiydi.... ( hic abartmadan anlatiyorum gercekten cok tatli ve basarili bi doktor) kontroller, gel git derken bizim zamanimiz bitti gitmeden son kez kontrole gittik ve geri döndük.. ve simdi bile hala görüsüyorum kendisiyle, yani ameliyati yapip hadi bye diyen doktorlardan degil !! ilk zamanlar sagolsu arayip sordu hep nasil gidiyor diye =) neyse cok uzun yazmisim :) Eger ameliyat olmayi düsünüyorsaniz Emre beyle görüsün derim, yazdiklarima hak verceksiniz :KK66: !!!!! ( resimlerimi merak edenler albüme bakabilirler :))
ayrica burnumdan cok memnunum hem fonksiyon acisindan hemde görüntü acisindan kesinlikle tavsiye ederim :)

ben 6 ay önce 3.ameliyatımı oldum hala nefes alamıyorum çhala çok sıkıntılı geçiyor günlerim bugün fatih beyle görüşmeye gittim ...3 ay daha bekle hala nefes alamazsan 4 .olursun dedi..sanki çok basit bişeymiş gibi bide kaburgadan kıkırdak alalım öle deneyelim dedii...inanın bunları ağlayarak yazıyorumm..keşke emre beyi önceden bende keşfedebilseydim.....burnumun şeklide tabiki kötüü...burnumun ucu yuvarlak duruyor..burnumun içinden alıp uyguladığı kıkırdakda dışarıdan belli oluyor ince çizgiler halinde...hem şeklen hemde fonksuyonel bozuk yani nefes hiç lalamıyorumm dudaklarımm kuruyorr fena şekilde...geceleri uyuamıyorummm....acaba diyorum 4. ameliyatımı emre bey yapabilirmi.................nefes alabilirmiyimmmmmm....

ben 6 ay önce 3.ameliyatımı oldum hala nefes alamıyorum çhala çok sıkıntılı geçiyor günlerim bugün fatih beyle görüşmeye gittim ...3 ay daha bekle hala nefes alamazsan 4 .olursun dedi..sanki çok basit bişeymiş gibi bide kaburgadan kıkırdak alalım öle deneyelim dedii...inanın bunları ağlayarak yazıyorumm..keşke emre beyi önceden bende keşfedebilseydim.....burnumun şeklide tabiki kötüü...burnumun ucu yuvarlak duruyor..burnumun içinden alıp uyguladığı kıkırdakda dışarıdan belli oluyor ince çizgiler halinde...hem şeklen hemde fonksuyonel bozuk yani nefes hiç lalamıyorumm dudaklarımm kuruyorr fena şekilde...geceleri uyuamıyorummm....acaba diyorum 4. ameliyatımı emre bey yapabilirmi.................nefes alabilirmiyimmmmmm....

daha önceki yorumlarınızda yazdınızmı bilmiyorum okuyamadım önceki sayfaları ama bu yazılanlardan anladıgım kadarıyla ilk 3 ameliyatıda aynı doktora olup hala bu sonucları almaya devam ediyosanız bence doktor degistirmeyi düsünüp, bir de emre beyle görüsmelisiniz. 3 ameliyatıda aynı doktormu yaptı acaba?

Merhaba arkadaslar
ben de Emre Bey de gecen yil ameliyat olmustum ,bu sene de kucuk bir rotus ameliyati gecirdim hepinize gecmis olsun :) ben de evde simdi dinleniyorum,sureci bildigim icin rahatim umari hepinizin istedigi gibi burunlari olur surecle ilgili yardimci olacagim sorulariniz olursa yanitlarim Emre Bey sagolsun cok yardimci oldu bana ins hepiniz hemencik atlatirsiniz

neden 2.kez amelıyat oldunuz..emre beyın muayenesınde beklerken bır kac kısıde 2. kez emre beye amelıyat olmak ıcın gelmıslerdı allah korusun ben bırdaha o stresı cekemem ınsallah oyle bır sorun olmaz ama ben 4 5 kısıden orda duydum bır tanersını gordum yenı oldum 2.amelıyatı dedı tırstım yanı..acaba sorunlar kımden kaynaklı oluyor...

neden 2.kez amelıyat oldunuz..emre beyın muayenesınde beklerken bır kac kısıde 2. kez emre beye amelıyat olmak ıcın gelmıslerdı allah korusun ben bırdaha o stresı cekemem ınsallah oyle bır sorun olmaz ama ben 4 5 kısıden orda duydum bır tanersını gordum yenı oldum 2.amelıyatı dedı tırstım yanı..acaba sorunlar kımden kaynaklı oluyor...
arkadaslar ben kendisi ile konuştum burun ucunun daha kalkık olmasını istemiş emre beyde kırmamış bir daha amelıyat olmuş:)

Kizlar, Emre bey tasarim yaparken demisti ki, sana kavis yakisir sana kavisli burun yapayim dedi. Bende tutturdum dogal olsunda dolga olsun, kavis ne istemem diye. Emre bey dediki, senin gibi cok hastam sonradan pisman olup, kavis istiyorlar dedi, olurda sende ilerde kavis tersen, yaparim yinede dedi. Keske Emre beyi dinleseymisim, suanda 5. ci ay oldu ve azcik daha kavis isteseymisim diyorum. Baska bir topic te yazmistim, herseye ragmen okadar cok memnunumki burnumda, Allahim bin sukurler olsun ki Emre beyi secmisim, icime o kadar sinen bi burun ki. Son kontrolumde Emre bey dedi, eger yinede kavisli istiyorsan, bir yil sonra yaparim dedi (yanlis anlasilmasin sadece hastane masraflari aliyor, kendi masrafini almiyor, hastane masrafida oyle ucuk bir rakam degildi, soylemisti unuttum ne kadar oldugunu).

Ben bu kadar ilgili bir doktor gormedim, herkesin icine sinen burunu yapiyor ve memnun kalmazsan bile, kendinin uyarmalarina ragmen, yinede istedigin gibi yapiyor. Ben cok mutluyum, Allah sizide mutlu etsin. Tek derdim, saatlerce muayehanede beklemek olmustu, gerci benim icin yine sorun degildi ama enistemin pek inanasi gelmiyordu gece 1 de muayehaneden geliyorum dedigimde :KK1: Ama artik oda alismisti, ben muayehaneye gidiyorum dedigimde, desene yine sabah gelirsin diye dalga geciyordu :KK1: Vallahi ben buruna 3 saat degil, sabaha kadar beklerim, canim burnusum..

Soylemek istedigim, ikinci ameliyat sizi korkutmazsin, zaten ilk ameliyat gibi buyuk bir ameliyat olmuyor kavis yapmak. Yaptiranlar oyle demisti. Bakalim seneye kadar nasil olacak burnum, eger kavis istersem hala, korkmadan duzelttiririm. Kolay gelsin hepinize..

Kizlar, Emre bey tasarim yaparken demisti ki, sana kavis yakisir sana kavisli burun yapayim dedi. Bende tutturdum dogal olsunda dolga olsun, kavis ne istemem diye. Emre bey dediki, senin gibi cok hastam sonradan pisman olup, kavis istiyorlar dedi, olurda sende ilerde kavis tersen, yaparim yinede dedi. Keske Emre beyi dinleseymisim, suanda 5. ci ay oldu ve azcik daha kavis isteseymisim diyorum. Baska bir topic te yazmistim, herseye ragmen okadar cok memnunumki burnumda, Allahim bin sukurler olsun ki Emre beyi secmisim, icime o kadar sinen bi burun ki. Son kontrolumde Emre bey dedi, eger yinede kavisli istiyorsan, bir yil sonra yaparim dedi (yanlis anlasilmasin sadece hastane masraflari aliyor, kendi masrafini almiyor, hastane masrafida oyle ucuk bir rakam degildi, soylemisti unuttum ne kadar oldugunu).

Ben bu kadar ilgili bir doktor gormedim, herkesin icine sinen burunu yapiyor ve memnun kalmazsan bile, kendinin uyarmalarina ragmen, yinede istedigin gibi yapiyor. Ben cok mutluyum, Allah sizide mutlu etsin. Tek derdim, saatlerce muayehanede beklemek olmustu, gerci benim icin yine sorun degildi ama enistemin pek inanasi gelmiyordu gece 1 de muayehaneden geliyorum dedigimde :KK1: Ama artik oda alismisti, ben muayehaneye gidiyorum dedigimde, desene yine sabah gelirsin diye dalga geciyordu :KK1: Vallahi ben buruna 3 saat degil, sabaha kadar beklerim, canim burnusum..

Soylemek istedigim, ikinci ameliyat sizi korkutmazsin, zaten ilk ameliyat gibi buyuk bir ameliyat olmuyor kavis yapmak. Yaptiranlar oyle demisti. Bakalim seneye kadar nasil olacak burnum, eger kavis istersem hala, korkmadan duzelttiririm. Kolay gelsin hepinize..
o kadar güzel anlatmışsın ki şimdi gidip amelıyat olasım geldi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: benımde ekimde görüşmem var heyoooooo:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

arkadaşlar ben birşey soracağım emre bey bağdat caddesindeki yerine taşındı bildiğim kadarıyla.
ameliyatlarını artık orada mı yapıyor yoksa yine acıbadem hastanelerinde mi?
kontrole gitmeyi düşünüyorum.
bağdat caddesinden anadolu yakası otogara nasıl dönerim?
emre bey cumartesileri saat kaçta muayenehanesinde oluyor?
şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar ben birşey soracağım emre bey bağdat caddesindeki yerine taşındı bildiğim kadarıyla.
ameliyatlarını artık orada mı yapıyor yoksa yine acıbadem hastanelerinde mi?
kontrole gitmeyi düşünüyorum.
bağdat caddesinden anadolu yakası otogara nasıl dönerim?
emre bey cumartesileri saat kaçta muayenehanesinde oluyor?
şimdiden teşekkürler.

emre bey haala amelıyatlarını acıbademde yapıyor. kontrollerını bagdat cad.de. bagdat caddesınden otogara eger hareme gıdıceksen bagdat cad.den sureklı kadıköye giden sarı dolmuşlar var ona binip kadınköye gecersın kadıköy rıhtımdada otobus reyonları var ordan uskudar arabasına binip hareme gidebilirsin. eger atasehıre gıdıceksen gene kadıköyden atasehır otobuslerıne bınıp gidebılırsın. reyonların ordaki soforlere sorarsan sana yardımcı olabılırler. bilgin olsun

Merhaba arkadaslar

saadet yagmuru senınle karsılasmıstık. yanında annen vardı dımı benım bandajım cıkmıstı o gun sızden çok guzel yorumlar almıstım senın burnunda harıka gorunuyordu. hatta kuzenlerımde emre beye amelıyat olmustu dıye bahsetmıstın.

:KK33:

Merhaba kizlar bende emre beye dort bucuk ay once ameliyat oldum fakat nefes problemim hic bir sekilde duzelmedi:KK43: moralim vok bozuk surekli agzimdan alip veriyorum bu ayin 17sinde kontrolum var insallah olumsuz herhangi bisey soylemez (tekrar ameliyat gbi:KK43: war mi aranizda benim gbi sorun yasayan?

:KK33:

Merhaba kizlar bende emre beye dort bucuk ay once ameliyat oldum fakat nefes problemim hic bir sekilde duzelmedi:KK43: moralim vok bozuk surekli agzimdan alip veriyorum bu ayin 17sinde kontrolum var insallah olumsuz herhangi bisey soylemez (tekrar ameliyat gbi:KK43: war mi aranizda benim gbi sorun yasayan?
umarım bir sorun cıkma canım seklınden falan memnumusun?

umarım bir sorun cıkma canım seklınden falan memnumusun?

Ewet sekil olarak Cok guzel. Kavisi falan cok hos orantili oldu yani yuzumle o konuya dair herhangi bi sikayetm yok henuz sis benim burnum emre bey 8ay surecegini soyledi bunyemden dolayi cunku asiri alerjim wardi benim we derim cok inceyms. Tek sorunum nefes konusunda kİ sikintilarim:KK43:

Ewet sekil olarak Cok guzel. Kavisi falan cok hos orantili oldu yani yuzumle o konuya dair herhangi bi sikayetm yok henuz sis benim burnum emre bey 8ay surecegini soyledi bunyemden dolayi cunku asiri alerjim wardi benim we derim cok inceyms. Tek sorunum nefes konusunda kİ sikintilarim:KK43:
ktba bende sağ tarafımdan nefes almakta zorlanıyodum biraz tıkalıydı 7. ayımdayım daha yeni rahat nefes alıyorum yani şişlik nedeniyle de olabilir. burnun tam şeklini almasını beklememiz lazım sanırım kesin karar için

saadet yagmuru senınle karsılasmıstık. yanında annen vardı dımı benım bandajım cıkmıstı o gun sızden çok guzel yorumlar almıstım senın burnunda harıka gorunuyordu. hatta kuzenlerımde emre beye amelıyat olmustu dıye bahsetmıstın.

yok cnm ben degildim ,annem le gelmedim hic ..

ktba bende sağ tarafımdan nefes almakta zorlanıyodum biraz tıkalıydı 7. ayımdayım daha yeni rahat nefes alıyorum yani şişlik nedeniyle de olabilir. burnun tam şeklini almasını beklememiz lazım sanırım kesin karar için
Umarim dedigin gbi olur emelcim cunku artik sinirlerim bozuluyor ben sekil sorunu nedeniyle deil nefes alamadigim icin amelyt karr wermistim suan bu sebepten oturu biraz pismanim diyebilirim cunku ayni sikintiyi suanda da cekiyorum ve bu benim cok fazla sinirlerimi bozuyor:/ en son temmuz sonunda gittim gorusmeye dha sonrasnda asistanlar sagolsun sikayetlerim oldugunu belirtmeme ragmen eylul ortasina werdiler randewuyu:/ bian once ne oldugunu ogrenmek istiyorum:KK43: cunku bunun cokta normal oldugunu dusunmuyorum hic bir sekilde nefes alamiyorum:KK43:

Umarim dedigin gbi olur emelcim cunku artik sinirlerim bozuluyor ben sekil sorunu nedeniyle deil nefes alamadigim icin amelyt karr wermistim suan bu sebepten oturu biraz pismanim diyebilirim cunku ayni sikintiyi suanda da cekiyorum ve bu benim cok fazla sinirlerimi bozuyor:/ en son temmuz sonunda gittim gorusmeye dha sonrasnda asistanlar sagolsun sikayetlerim oldugunu belirtmeme ragmen eylul ortasina werdiler randewuyu:/ bian once ne oldugunu ogrenmek istiyorum:KK43: cunku bunun cokta normal oldugunu dusunmuyorum hic bir sekilde nefes alamiyorum:KK43:

o konuda haklısın canım kontroller için çok ileri tarihe gün veriyolar bende 3-4 ay önce gitmiştim hadi problemim yok gitmesemde olur ama nefeste sıkıntı çekseydim ben de o kadar beklemek istemezdim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Uzun zamandan sonra yine tekrar geri dondum kk ne :)) Okuyabildigim kadar okudum ama hepsini okumak imkansizdi.

Emre bey den yakin zamanda konusan veya randevu alan varmi? En yakin ameliyat tarihi ne zamana veriliyor? Eskiden baya dolu oluyordu emre bey, simdi nasil acaba?

Ve ilk ameliyat 6.000 tl olmus dogrumu??

X